Şimdi Ara

2009 Avrupa Şampiyonası (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
0
Favori
35.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TVde ntv ve ntvspor sinyal yok demesinden bıktım. maçları kaçırıyorum.
    bu maça gelince Artık takımlar birbirlerini az çok biliyorlardır. O yüzden artık bilgi , tecrübe ve şans yanımızda olsun.
  • uğraşıyorum, didiniyorum ama zisis hariç yunan oyuncuların isimlerini bir türlü doğru yazamıyorum.

yunanistan gayet iyi takım. o yok, bu yok diye bakmamalıyız. oyun kurucu arkadaş çok fazla içeri dalıyor. dikkatli olmazlarsa hem uzunlarımız hem de kısalarımız faul problemine girerler. bu arkadaş pek atış kaçırmadığı içinde hücumlardan sayıyla dönerler. zisis'de iyi oyuncularından. potadan biraz uzak tutmamız lazım onu. yalnız uzakken de pek boş bırakmayalım. bir de şişman dayıyı iyi savunmak lazım. potaya uzak kaldığı zaman zeki gülay'dan farkı yok ama yakın aldığında hiç beklemediğim kadar hızlı dönüyor çembere. savunması zaten cüsseye dayalı. o dönene kadar ömer ve semih 2-3 smaç basarlar.

bu arada slovenya maçı için endişeli yorum yapamadım cezalı olduğum için. o yüzden mağlubiyetin sorumlusu dh yönetimidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 18 Eylül 2009; 17:37:10 >

• Yahu Gercekten Yunanistani yenebileceğimize inan var mi ?

imkansiz yenmemiz hemde ceyurek final maci
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Yahu Gercekten Yunanistani yenebileceğimize inan var mi ?

imkansiz yenmemiz hemde ceyurek final maci

İspanya'yı yendiğimize göre imkansız değil tabi
  • Ben Yunanistan'ı geçebileceğimize inanıyorum.Yapacağımız şey Spanoulis'i çok iyi savunmak skortsianitis'e erken faul aldırmak ve köşelerden Fotsis'in üçlüklerine dikkat etmek.Sorun şu ki biz mutlaka kendi basketbolumuzu oynamalıyız.Eğer Yunanistan ile hücum anlamında yarışırsak kesinlikle yenemeyiz.Son anları iyi oynayan maçı alacak gibi geliyor bana.Ömer ONAN ve Hidayet'in biraz yüzdeli oynaması Ender'in birkaç üçlük sokması çok önemli.Hücumda çok tıkanacağız bugün.

Sonucu etkileyecek diğer husus hakemler.Umarım hatasız bir maç yönetirler.

İspanya'ya gelince İspanya finale kadar kim gelirse süpürecek zaten.Belki finalde Sırbistan sürpriz yapabilir ama o da çok zor.

• Hidayet kendine gelirse maçı alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Hücumda çok tıkanacağız bugün.

eğer ilk maçlarda ender'in yaptığı gibi biri çıkmazsa hücumda gerçekten zor işimiz. aslında bekir eskiden çok yüzdeli atardı. küçükken hayrandım ama son zamanlarda hiç atamıyor.
  • Hücumları hep zora sokuyoruz.
  • ilk çeyrekte savunmalar arası dağınık hücumlar izledik. bizden sadece bi fazla şut soktukları için önde bitirdiler. ama daha dağınık olan biziz gibi duruyor...
  • ya bu hidayetin hiçmi olumlu bir hareketi olmaz.topu alıyor bekliyor zaman geçsin sonra sallıyor potaya.bu kadar mı kötü oynar bir adam
  • Rezalet oynuyoruz. Turnuva bizim için buraya kadar. İyi savunma yapan Yunanlılara karşı bu maçı alamayız. Zaten ne zaman yendik ki.
  • Bu kadar kötü hücum yapan bir takım olamaz ya. Tamamen rezalet.
  • İlk yarı 29-26 Yunanistan önde.
  • ilk yarı 26-29 bitti skor fena değil ama biz biraz tutuk oynuyoruz
  • Bence bu kadar kötü oynamamiza ragmen fark cok az, yunanlilari oynarsak rahat geceriz. Ins ikinci yari kendine gelirler.
  • Havada bulut yarı finali unut.

Daha serbest atış bile kullanmadık.
  • Ulen Hido netteki hız farkı nuri oynasa senden iyi oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Havada bulut yarı finali unut.

Daha serbest atış bile kullanmadık.

m.murathanoğlunun son temennisi manidardı inşallah maç bitmeden 2 serbest atış hediye ederler diyordu
  • Hakemlerde ayrı şereffsizz!!!!!!!!!!
  • yeni izlemeye başladım. durumu ozetleyecek var mı?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.