Şimdi Ara

2009 Avrupa Şampiyonası (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
0
Favori
35.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reko

ben slovenyanın bu sekız takım ıcındekı en kotu takım olduguna dun karar verdım ...bu kadar 3 luk atan takım 1 tur gecer 2 tur gecer ama sampıyon olamaz..gırerse kazanır ya gırmesse...adamlar bızım 3 sanıyeye gıremedı bıle..ısın ılgınc tarafı 8 takımdan 4 lu grup slaven ırkından olusuyor..dıger taraftada bırbırınden farklı ırklar turk ıspanyol fransız yunan..ilginç ceyrek fınal macları bızı beklıyor..

Evet.
    Fakat turnuvada izlediğim en kötü Türkiye vardı dün akşam.Ruh yoktu.Buna rağmen 20 sayı farkı eritebildik.Son periyot yürüyecek halleri yoktu.Bunda Tanjevic'in Sırbistan maçında rotasyonu dar tutması nedendi bence.

Şimdi Yunanistanla eşleştik.Yunanistanın saha dışındaki lobisi etkili olmaz vede son maçı unutursak eleriz gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Yunanistan ABD yi yenmis takim

Turnuva bitti bizim icin

Aynı Yunanistan 2006 Dünya kupasında, yani ABDyi yendiği turnuvada finalde İSPANYAYA YENİLEN takım, hani bizim bu turnuvada yendiğimiz İSPANYA takımına yenildi bilmem anlatabildim mi!Biz Dünya şampiyonunu yeniyoruz ama Dünya ikincisini yenemeyeceğiz diye üzülüyoruz öyle mi?Komik olmayın, İspanyanın başarıları 2006 Dünya Şampiyonu, 2007 Avrupa İkincisi, 2008 Olimpiyat İkincisi, bu takımı yeniyorsak Yunanistanı da yeneriz!Spanoulis dışında oyuncuları yok.Bizim yapmamız gereken serbest atış yüzdemizi arttırmak ve dan dun diye rastgele sut çekip saçmalamamak o kadar!Bence Yunanistanı yeneceğiz, ardından İspanyayı yeneceğiz (bana göre Fransızları iyice benzetecekler!) Finalde de Slovenya ile oynayacağız ve dünkü maçın rövanşını alıp şampiyon olacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: YUCi35

Hırvatlardan önce düşünmemiz gereken Slovenya var önce bu maça odaklanmalıyız.Slovenya maçını kazanırsak Hırvatlarla oynayacağız, yok kazanamazsak o zaman rakip Yunanistan.Bence bu akşamki maçta Tanjevic tüm oyunculara şans tanımalı hem rotasyonu sağlar (bu sayede oyuncular dinlenir) hem de tüm oyuncular skora katkı yapmış olur.Slovenlerin dış şut yüzdesi fena değil.Önceki maçlarda pota altını kapatıp dış şuta zorlardık bence bu sefer tam tersini yapmak lazım yani dış şut atmalarını önleyip pota altına girmeleri için onları zorlamak şart.

Yaa galiba ben medyumum Çünkü adamlar 13 tane üçlük atmış yani attıkları 69 sayının 39 tanesi üçlüklerden.Bu kadar kötü savunma yapmayız inşallah Yunanistan maçında yoksa onlarda üçlük atıp duracak gibi.

• bu maçı kaybetmemeliydik, bu kadar basit.. tanja yine dehasını konuşturdu.. maça neden sinan ve engin ile başladık? tanja için bu sorunun cevabı nedir çok merak ediyorum.. eğer oyuncuları dinlendirmek ise neden bu iki oyuncu toplamda sadece 8'er dakika süre aldı! ve takımın 2 demirbaşı hido ve ersan 32 ve 33 dk süre aldı? eğer bu maçı oyuncuları dinlendirmek için tamamen gözden çıkarsa hadi yine bir nebze anlayışla karşılarım da, öyle de değil.. neden tıkır tıkır işleyen bir düzeni bozuyosun be akılsız adam.. oğuz'u neden iyice rotasyon dışına itersin? adam son 3 maçta 27 dk alabildi..

elimize müthiş bir fırsat geçmişken teptik bu fırsatı.. yunaninstana kaybedersek ne olacak? en iyi oynayana madalya vermiyorlar.. 10 sene sonra şampiyon kimse o hatırlanır.. umarım slovenya maçı için ilerleyen günlerde başımızı taşlara vurmayız..

finale giden yolda inanılmaz dengesiz 2 grup oluştu.. bir yanda
    rusya-sırbistan
    slovenya-hırvatistan

diğer yanda
    Türkiye-yunanistan
    fransa-ispanya

• Dün takımımız turnuvada ilk defa inişli çıkışlı oyun sergiledi. Bu biraz yorgunluktan birazda kafaca rahatlamış olduklarındandır.

Slovenya takımını yeneceğimizi düşünüyordum. Maç genelde Slovenyanın kontrolü altında geçmiş gibi gözüksede kötü oynadığımız bir maçı 2 sayıyla kaybettik hatta son şutumuz girse maçı kazanacaktık.

Belki mağlup olmamız iyi oldu, turnuvadaki mağlup olma lüksümüz kalmadı bundan sonra.

İyi götürdüğümüz turnuvada bundan sonra alnacak te mağlubiyet herşeyi sona erdirecek. Bu yüzden oyuncular çok dikkatli olmak zorundalar.
  • tanjeviç için söylenecek tek şey bu maç için rezalet.adam dinlendireceksen 10-15 dakika oynat ersanı,hidayeti,keremi,ömeri.diğerleride göstersin kendilerini.yok yapmayacaksan adam gibi kadro çıkar alsınlar maçı.oyuncular yorgun bir şekilde yunanistan maçına çıkacaklar.basın toplantısı olmuyormu hiç 1 tane gazeteci sorsun şu adama bu maçta ne düşündüğünü.
  • İlk çeyrekte Ersan'ın hayvani oyununu izlerken MM tek oyuncunun atmasıyla maç kazanılmaz dedi hakemleri anlatmayı kestiği 2-3sn'de. Adam haklıydı. Ersan yetmeyince fark 19'a çıktı. Ta o noktadan ilk yarının sonuna doğru vites yükselttik fark erimeye başladı. Her şey düzeliyor gibiydi son çeyrek son dakika 6 sayıdan geri döndük fakat son şut tercihi Engin soğuktu. Ersan, Hido belki Ender bile doğru tercih olabilirdi ama olmadı sağlık olsun. Zamanında(2007) sımsıcak İbo bile kaçırdı o şutu Engin de kaçırabilir. Maçta hatalarımız oldu oyuncu ve idari kadro olarak ama en büyük hatamız dikenli yola atlamak oldu..

quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

finale giden yolda inanılmaz dengesiz 2 grup oluştu.. bir yanda
    rusya-sırbistan
    slovenya-hırvatistan

diğer yanda
    Türkiye-yunanistan
    fransa-ispanya

bir taraf klasman maçları diğer taraf yarıfinal eşleşmesi gibi duruyor ama bulundukları yer aynı..

• Oynamayacak olan 3 oyuncunun yerine iş yapacak adamları alınmış olsa bizim için çok iyi olurdu. Hele Serkan Erdoğan olsaydı eksik olduğumuz dış şutlarımızda gereken katkıyı sağlardı. Mehmet Okura takmış ama keşke Kaya olsaydı en azından. Fatih Solaka bile razıyım açıkçası en azından serbest atışları girerdi.

Slovenya maçını 3 maç önce oynamış olsak fark atarak yenerdik ama yorgunluk vs. şeyler yüzünden kaybettik.
  • Yunanistan'ı hiç istemiyordum. Çok pis oldu ama millerimiz bu maçı kazanırsa finale çıkacaklarına inanıyorum.
  • Yunanistan'ı geçeceğiz...
  • Yunanistanı geçer, ispanyaya eleniriz
  • Bence finale kadar yolumuz var Yunanistanı 5-6 sayı farkla yeneceğimizi düşünüyorum.Yarı finalde muhtemelen İspanya ile oynayacağız o maçı da alırız.Her ne kadar İspanyollar bize yenilmiş olmanın acısıyla saldıracak olsalar da yine de yenilecekler.Finalde ya Slovenya veya Rusya ile karşılaşırız diye düşünüyorum.Favorim Rusya olur ve final maçını da son saniye basketiyle kazanıp şampiyon oluruz.
  • Tamam Slovenya'ya yenildik ama Yunanistan'ın gelmesi çok büyük şanssızlık.Papaloukas ve Diamantidis'in olmaması büyük avantaj ama bir eleme maçında Yunanistan'ın gelmesi çok kötü.Yine de kaybettik gözüyle bakmamak lazım kazanamayacağımız bir maç değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt0392 -- 17 Eylül 2009; 14:28:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22
    oğuz'u neden iyice rotasyon dışına itersin?

Bunu bizde de yapıyor maalesef. Önceki maç faul problemi vardı ama dün kesinlikle daha fazla süre almalıydı. Skor sıkıntısı çektiğimiz dakikalarda öncelik Semih yerine Oğuz'da olmalı. Vidmar'ın kiralanmasına Oğuz daha fazla süre alacak diye seviniyorum. TBL final serisinde Vidmar'a ilk çeyrek 7-8 dakika şans veriyordu. Efes Pilsen ile oynuyoruz ama Vidmar ile maça çıkıyoruz. Bu tercihinden ve Oğuz'u kullanmadığından dolayı çok eleştirilmişti zaten.

Yunanistan ile eşleşirsek umutsuzdum ama dünkü geri dönüşü gördükten sonra biraz ümitlendim. Tanjevic takım olmamızı sağlamış. Yarınki maç doğru oyuncu tercihleri yapmasını bekliyoruz. Babası Yunan, annesi Kamerunlu olan iri yarılı Schortsanitis'i tutmak için Oğuz bol süre alır heralde. Slovenya maçında birçok pozisyonda da doğru hücümlar yapmadık. Sayılarımız girmese bile doğru basketboldan vazgeçmemeliyiz. Rusya, Yunanistan maçında süper oynamadı. Diğer maçlarına göre daha iyi savunma yaparak kazandı. Yunanistan iyi savunma yapan takımlara karşı zorlanıyor. E biz de iyi savunma yapıyoruz. Tek çekincem hakemler. Bir de tahriklere de dikkat etmeliyiz. Turlar ilerledikçe pis oyunlar başlayacak artık.

• Final zor.
  • Yunanistanı yenicez inşallah.
  • 22.00'de Fransa-İspanya maçı var.Navarro abiniz yine dağıtacak ortalığı rahat bir İspanya galibiyeti bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YUCi35

Bence finale kadar yolumuz var Yunanistanı 5-6 sayı farkla yeneceğimizi düşünüyorum.Yarı finalde muhtemelen İspanya ile oynayacağız o maçı da alırız.Her ne kadar İspanyollar bize yenilmiş olmanın acısıyla saldıracak olsalar da yine de yenilecekler.Finalde ya Slovenya veya Rusya ile karşılaşırız diye düşünüyorum.Favorim Rusya olur ve final maçını da son saniye basketiyle kazanıp şampiyon oluruz.

rusya gitti
    bizim 5 dakika sayı attırmadığımız takıma elendiler biz burda boşuna hayıflanmıyoruz gitti final pisi pisine diye
  • Aynen ya Yunanistan'ı geçme ihtimalimiz düşük olsa da var ama İspanya'yı yarı finalde yenme ihtimalimiz yok(=bana göre=)
  • Bu Rusyayı dinlene dinlene yenerdik..Gördüğüm en berbat Guard ikilisine sahipler..Biraz Mozgov umut veren bir oyuncu bu takımda gerisi yalan..Oda bu maçta çok etkili olamadı..
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.