Şimdi Ara

2009 Avrupa Şampiyonası (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
0
Favori
35.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DavidCoulthard

quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

yav ne 3 lüğü ya bırakın uzatmaya gitsin .ok var 3 lükte. sinir oldum. ayrıca engin aksut ne ya başka atacak adam mı yoktu. adam macta 5 dk oynamamıs elı soguk soguk girdi. töbe töbe bütün sinirlerim tepeme çıktı. kesinlikle koç hatasından yenildik nokta

Daha adamı tanımıyon koç hatasından yenildik diyon.

merak etme adamı tanıyacak kadar bilgim var. Ayrıca tanıyıp tanımayacagımı sana soracak değilim. Klavyene bakarsan r ile t nin yan yana oldugunu görürsün.Sinir harbinle yazılmış bişi oldunğundan seviyeyi düşürüp daha fazla yazmayacağım.

• Son hücum güzel uygulandı ama! Bİr aması var tabiki, o hücumu sonlandıracak oyuncu ilk çeyrekten sonra benche kazık çakan Engin mi olurdu yoksa Ersan - Hedo ikilisinden biri ? Ha dersin ki onlara iyi savunma yapardı Slovenler. Ama bu iki oyuncu kazma değil iyi pasörler ikili sıkıştırma gelirse de pas atarlardı içeriye. Ama Ender`in her zamanki gibi süre dolarken yaptığı seçimlerin %30 u doğru oluyor gerisi yalan.

Cicim ayları bitti şimdi geldik dananın kuyruk nakline. Eğer 1. olsak önümüzde hem çeyrek final hem de yarı final için çok iyi eşleşmeler bekliyordu bizi ama şimdi Fransa - İspanya - Yunanistan var ve bu takımlar final için en büyük adaylar. Şimdi finale çıkmak için bu 3 takımdan 2 sini yenmemiz gerek.

Eğer Cuma günü Yunanlara kaybedersek elemelerle başlayan peri masalı berbat bir şekilde bitecek ve şu son 2 haftadır Avrupa dan ve dünyadan gördüğümüz saygıyı kaybedeceğiz...

• Tunçeri bizim en iyi oyuncumuzdu.
    Ama artık daha ileri gidemeyeceğiz.Turnuva bizim için bitti gözüyle bakıyorum ben.Tamam Yunanistan yenilmeyecek takım değil hele ki biz bu durumdayken ama bizin yorgunluğumuz var hücumda sorunumuz var...
    Bakalım inşallah süpriz olur.

Slovenya benim favorim idi.Halen öyle.Finaldeki yerleri hazır gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DavidCoulthard

quote:

yav ne 3 lüğü ya bırakın uzatmaya gitsin .ok var 3 lükte. sinir oldum. ayrıca engin aksut ne ya başka atacak adam mı yoktu. adam macta 5 dk oynamamıs elı soguk soguk girdi. töbe töbe bütün sinirlerim tepeme çıktı. kesinlikle koç hatasından yenildik nokta

Daha adamı tanımıyon koç hatasından yenildik diyon.

merak etme adamı tanıyacak kadar bilgim var. Ayrıca tanıyıp tanımayacagımı sana soracak değilim. Klavyene bakarsan r ile t nin yan yana oldugunu görürsün.Sinir harbinle yazılmış bişi oldunğundan seviyeyi düşürüp daha fazla yazmayacağım.

Tanımıyon işte inat etme. R ile t yan yana olabilir fakat t ile k yan yana değil. Ayrıca tanımadığın şurdan belli, Engin ceza şutlarını seven birisidir.

• Slovenya-Hırvatistan
    Rusya-Sırbistan

4 takımın 3'ü Yugoslav ekolünden. Yugoslavya parçalansa da, dağılan ülkeler basketbolda varım diyor. Fransa-İspanya maçını çok merak ediyorum. İspanyollar, Fransızları lider çıktıklarına pişman edebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 17 Eylül 2009; 0:19:39 >
  • Yunanistan ABD yi yenmis takim

Turnuva bitti bizim icin
  • Ömer serbest atış atmayı ne zaman öğrenecek.
  • 19Sayıdan maöı buralara getirmek çok iyi bir iş..Şimdi işimiz çok daha zorlaştı..umarım son iki maçtaki yorgunluğumuzu atabiliriz.

Maça gelirsek bu maç Tanjeviç hatasıyla kaybedilmiştir.Bu maçı daha da farklı kaybedebilirdik.Benim bildiğim alan savunması içeriyi savunamıyorsan yada rakibin çok delici bir oyuncusu varsa ve bu başınızı ağrıtıyorsa veya rakibin kafasını karıştırmak için birkaç pozisyon kullanılır.Biz ise ısrarla ilk yarı leblebi gibi dışardan şut atan bir takıma alan savunması yaptık..Çocuk bile ezberlemiştir her maçta Murat Murathanoğlu söyler çoğu maçta Alan savunmasına en iyi çözüm 3lüktür diye.Kaldı ki alan savunması daha hareketli olmayı gerektirir bu da bizi yordu..Tek mantığı Lakoviçin etkinliğini azaltmak için Pick n Roll deki Slovenya etkinliğini azaltmak için yapıldığını sanıyorum.Fakat bugün bize sorun çıkartan ne Lakoviçti ne Lorbekti..

Son top içinde Becnhte Barış ile Bekirin yanında oturması gereken adam olan Engin'e son topu kullandırdık..bundan doğru seçim olamazdı!!

Biz Yunanistanı yenemez miyiz tabiki yeneriz.Ama artık yolumuz otoban değil çakıl taşlarıyla dolu ve daha az hata yapmak gerek..Üstelik bu stratejisiz hücumla Yunanistana zor sayı atarız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 17 Eylül 2009; 0:22:13 >

• Son hücum bana göre doğruydu.Girmeyince girmiyor.Slovenya' da bugün leblebi gibi 3' lük attı.Biraz şanslılardı desem yeridir.19 sayı geriden gelip son şutla maçı kaybetmemiz bile savaşçı yapımızı ortaya koydu.Yunanistan konusunda ise şanslar eşit.Spanulis durdurulursa o zaman maçı almamız içten bile değil.Hadi yunanistanı yendik diyelim sonraki rakip ya fransa ya ispanya.İkisinide son maçlarda mağlup ettik.Heleki Fransa sürklase olmuştu bize karşı elemelerde.Hem deplasmanda hem içerde yenmiştik adamları.Şimdi ikisininde bize karşı bi kıllığı var İşimiz çok zor.Ama ben takıma inanıyorum.İnşallah final oynarız Slovenya ile
  • şimdi istatistiklere baktım Sadece 8dakika oynamış bir adama kenarda buz gibi olmuş bir adam son şut attırmak ne kadar mantıklı..Bu adamın motivasyonu takım yaratması çok üst seviye ama kimse bana bu adamın iyi koç şu maçı çevirdi diyemez..Sinanla başladığında sevinmiştim herhalde bugün kullanır diye Lakoviçi de iyi tuttu ilk periyot ama bakıyorum oda 8dakika sahada kalmış..pes..
  • tek kelimeyle yazık oldu resmen ateşe attık kendimizi sağlık olsun napalım kısmet böyleymiş en azından yunanistan'a kolay teslim olmayalımda imajımız bozulmasın maç gene son topa kalsın
  • Yugoslav kırıntısı ülkelerin uzunlarına bakıyorum, çakma amerikalı uzunlara bakıyorum, bir de bizim uzunlara. Adamların en kötü faul atıcısı bizim çember döven ikilinden daha iyi. Kimse uzunların faul çalışması zor atması şöyle tutması böyle demesin bana. Elin ekol olan adamı çalıştırıyor işte küçüklüğünden beri ama bizimkiler Allah bana boy verdi ya ben de gerisini koyveriyim nasıl olsa Türkiye`de boyun 2.10 olsun adın kazma olsa yine oynatırlar seni.

Her maçı kazanmak zorunda değiliz, elbet kaybeceğiz ama rakip takımların hücumlarına bakıyorum kaçırdıkları sayıları bizim harika savunmamız yüzünden atamıyorlar. Ya da yaptıkları top kayıplarının çoğu savunmamızdan kaynaklı. Ama bizim kaçırdıklarımızın %80 i yanlış seçim, gereksiz el üstü şutlar vs. Yaptığımız top kayıpları ya saçma sapan dışarı atarız ya dizimize g.t ümüze çarpar top sürerken. Fundementali bu kadar berbat bir takım yok sanırım ilk 8 de bizden başka...

• Bence daha iyi oldu , daha önce yazan bazı arkadaşlarıma katılıyorum Yunanistanı geçeriz Hırvatlar daha ters gelirdi.Yarı finalde İspanya gelmezse final oynarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Yunanistan ABD yi yenmis takim

Turnuva bitti bizim icin

Yunanistan Rusyaya yenılmıs takım!
    YUNANISTAN FRANSAYA YENILMIS TAKIM!
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Yunanistan ABD yi yenmis takim

Turnuva bitti bizim icin

yunanistan ispanyaya yenilmiş bir takım.

turnuva bizim için başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Son hücum bana göre doğruydu.Girmeyince girmiyor.Slovenya' da bugün leblebi gibi 3' lük attı.Biraz şanslılardı desem yeridir.19 sayı geriden gelip son şutla maçı kaybetmemiz bile savaşçı yapımızı ortaya koydu.Yunanistan konusunda ise şanslar eşit.Spanulis durdurulursa o zaman maçı almamız içten bile değil.Hadi yunanistanı yendik diyelim sonraki rakip ya fransa ya ispanya.İkisinide son maçlarda mağlup ettik.Heleki Fransa sürklase olmuştu bize karşı elemelerde.Hem deplasmanda hem içerde yenmiştik adamları.Şimdi ikisininde bize karşı bi kıllığı var İşimiz çok zor.Ama ben takıma inanıyorum.İnşallah final oynarız Slovenya ile

Spanulis denen oyuncuyu tutmakla maç kazanılmaz.Bir oyuncu maç kazandırmaz veya kaybettirmez.Örnekvermek gerekirse Ersan ne kadar iyi oynarsa oynasın yinede skorer sıkıntısı çekiyoruz.Bugünde herkes Guard larını övdü ancak hiç beklemediğimiz oyuncuları 10-15 sayı üretti.Bu yüzden tek kişi yerine takıma odaklanmak çok daha mantıklı bence.

• ne zaman yunanistan maçı
  • quote:

Orijinalden alıntı: şahawhat

ne zaman yunanistan maçı

Cuma 19:15'de
  • Yunanistan'da önemli eksiklikler var. Tıpkı İspanya'da olduğu gibi. İstekli taraf biz olursak Yunanistanı çok rahat geçeriz. Yeterki oyuncularda istek olsun. Dünkü Slovenya maçından sonra oyuncularımız maça daha iyi çalışacaklardır. Temkinli olup kontrölü elde tuttuktan sonra karşımızda hiçbir rakip dayanamaz.
  • ben slovenyanın bu sekız takım ıcındekı en kotu takım olduguna dun karar verdım ...bu kadar 3 luk atan takım 1 tur gecer 2 tur gecer ama sampıyon olamaz..gırerse kazanır ya gırmesse...adamlar bızım 3 sanıyeye gıremedı bıle..ısın ılgınc tarafı 8 takımdan 4 lu grup slaven ırkından olusuyor..dıger taraftada bırbırınden farklı ırklar turk ıspanyol fransız yunan..ilginç ceyrek fınal macları bızı beklıyor..
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.