Şimdi Ara

2009 benzinli fiesta motordan gelen ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2009 model benzinli+lpg li fiesta model aracımda sabahları araç soğukken çalıştırdığımda tık tık tık diye bir ses geliyor ! aracın triger ve V kayışı 10 bin km önce değişmiş, ben aracı yeni aldım . araçla 5 -6 dakika yol gittikten sonra ses azalıyor ve duyulmuyor. gaza bastığım zaman ses hızlanıyor .Bugün ustaya gösterdim usta kayışlardan değil dedi muhtemelen motor pistonlarından dedi ! araca 10w40 yağ koymuş benden önceki sahibi bu ses yağdan olabilirmi? sesin videosunu kaydettim burdan dinleyebilirsiniz ! cevaplar için çok teşekkürler
    https://www.youtube.com/watch?v=bjHdgVTg1CM

• lpg enjektörlerinden geliyor olabilir mi? Enjektör tıkanınca içindeki demir demire çarparak ses çıkarıyor.
  • Ses subap vurma sesine benziyor, şu an yağ seviyesi nasıl? Ford motorları karakter olarak 5w30 yağa alışıktır , 10w40 yaramamış diyeceğim ama yine de bu kadar ses yapması mümkün değil. Daha önce uzun zaman eksik yağ ile çalıştıysa subaplar, iticiler vs. bozulmuş olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beratad B kullanıcısına yanıt
    çalıştırınca benzine geçirdiğim zaman da aynı ses geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyyyyy

Ses subap vurma sesine benziyor, şu an yağ seviyesi nasıl? Ford motorları karakter olarak 5w30 yağa alışıktır , 10w40 yaramamış diyeceğim ama yine de bu kadar ses yapması mümkün değil. Daha önce uzun zaman eksik yağ ile çalıştıysa subaplar, iticiler vs. bozulmuş olabilir.

teşekkürler cevap için yağ seviyesi iyi, servise götürüp göstereyim diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORD MONDEO 2.0 MOTOR SESİ !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.