Şimdi Ara

2009 ford fıesta boyası dokuluyor ve ford ılgısız kalıyor bu konuda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
8.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 2 Aralık günü Hataydan Yeni Ford fiesta satın aldım Murat beyin başına gelenler benim başıma da geldi araçın sağ ve sol arka kapı altlarında hafif boya döküntüleri mevcut ayrıca fotoğraflarını sizlerle paylaşıyorum

2009 ford fıesta boyası dokuluyor ve ford ılgısız kalıyor bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraton1975 -- 22 Şubat 2009; 10:23:56 >

• Hataydaki Ford bayine gittim ve durumu tesbit ettirtim bana sürekli aracın o bölgesine taş çarptığını ve arka kapıdan inenler ve çıkanların ayaklarının sürttüğünü söylediler tabii ki bu durum sürtme izi değil netice itibari ile aldığım ford Hatay firmasına bir dilekçe verdim. Dilekçem de araçımın değiştirilmesini bu mümkün değil ise ödediğim paranın tarafıma iade değilmesini bu durum da mümkün değil ise her türlü yasal hakkımı arayacağımı ifade ettim sanırım bu hafta içi bana dönüş yaparlar.Ben de sizleri bilgilendireceğim. Görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraton1975 -- 22 Şubat 2009; 10:14:29 >

• inerken binerken bahanesini anlamıyorum altı sivri metal tabanlı ayakkabıylamı iniyoruz boya bu kadar yıpransın
  • eski kasa fiestalarda da bu problem vardi.yine forumda okumustum.
  • peki ama niye hep aynı bölge o bölgede bişeymi var bu boya soyulsa bazı yerlerde de kendini göstermesi lazım ama nedense hep arka kapıların köşesinde oluyor benim aklıma şu geliyor araçların etekleri pas ve çürümeden daha çok etkilenir ve o bölgelere boya vurulmadan önce koruyucu bir madde sürülür acaba o maddemi araca etki ediyor, malesef ülkemizde tüketici hakkı denen bişey yok..
  • bizde yazın fiesta almayı düşünüyorduk.
    sanırım kronik bir problem.
    başka bir arkadaşda da aynı yerden sorun çıkartması bunu gösterir.
    ford gibi bir firmaya hiç yakışmadı.
  • geçmiş olsun....
    her zaman derim mümkün olduğunca yeni çıkan araştan uzak durucaksın...
    en ideali makyajlı olanları almak....biz farkında bile olmadan birçok sorun v.s. gideriliyor ilerleyen zamanlarda...
    makyajla birlikte iyice sorun kalmıyor...
  • geçmiş olsun olayın peşini bırakmayın son durumu bize bildirin
  • Boya dökülmesi ile ilgili gelişmeler var mı?
  • Selamlar arkadaşlar bende nisan ayında yeni fiesta aldım aynı sorun bende de başladı. Ne yapmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: formatorcelik

Selamlar arkadaşlar bende nisan ayında yeni fiesta aldım aynı sorun bende de başladı. Ne yapmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim.

aracı servıse goturun once bu durumu kabul etmıceklerdır ancak bu konunun yogun yasanan ve duymadık gıbı seylerı bana anlatmayın tarzında yaklasım yapın ford bu dılden anlar cunku...

sorunlu bolgeye boya ve bakım ıslemı yapılıyo servıslerde ıstersenız bunu yaptırın eger yaptırırsanız ön ıkı tekerlege camurluk ısteyın yada dokulme olan buyuk ıhtımalle masrapıyerlerdedır sızınde saydam bantlar ve korucular var servısde onu yapıstırtın kafanız rahat olsun....

bu boya dokulmesını bıraz arastırdım 16' lastıkerde yasanan bı sorun oldugunu dusunmeye basladım cunku bı kac modelde daha yasanmıs en son aldıgımız getzde ve onunda anı yerlerıne saydam yapıskanlar yapılmıs sekılde satılıyo......
    y

• FORDLAR BÖYLE ADİDİR, nNE ÇABUK UNUTTUNUZ 2005-2006 MODELLERDEKİ TİPTRONİK VİTESLİ FORDLARDAKİ SORUNLARI ????? VİTES ISININCA ARAÇ YOLDA BIRAKIYORDU BEA
  • Arkadaşlar ben mart ayında 0km tık peşin yeni ford fiesta satın aldım, bu güne kadar bir çok ufak tefek sorunla karşılaştım, ilk aldığım hafta sağ kapı fitili üretim hatasından dolayı aşınarak yırtılmıştı, garanti kapsamında değiştirdiler, aynı sorun sol kapıda da olmaya başladı bir kaç haftaya kalmaz onun da yırtılacağını tahmin ediyorum, sonra arka bagaj kapısında elektronik bir sorun olmuştu 2 gün boyunca bagajsız gezdim, o problemide serviste aştılar, koltuk döşemesinde kırışmalar var, bu problemi kendimden kaynaklandığını zannediyordum, 90kg bir adam olarak normal olduğunu düşünmüştüm, ön sağ far 2 gün önce tamamen iptal olmuş arıza ışığı yakmadığından dolayı sorunu çok geç farkettim, su aldığı için bozulduğunu tahmin ediyorum, servisi aradım sorunla ilgileneceklerini söylediler, ilk fırsatta servise gitmeyi düşünüyordum, v.b. sorunların normal her arabada olabileceğini tahmin ettiğim için kendime çokta büyük problem etmemiştim sonuçta bu aracı çok isteyerek ve beğenerek satın aldım. Ama bugün tesadüfen forumlarda araştırıken, bu boya sorunu ile ilgili yorumları okuyordum serin serin, dışarı sigara molası için çıktığımda kendi aracımı incelerken aynı boya dökülmesinin benim aracımda da olduğunu görünce kafayı yicek gibi oldum resmen arabamdan 180 C soğudum iğrendim tiksindim, 5 yıllık birikimimi bu araca saydığım için hatayı kendimde değil, bu aracı bu kadar adi üretenlerde ve bu kadar dandik bir arabayı magyajı sayesinde stoklarını türkiyede eritenlerde buluyorum. almayı düşünenlere şunu tüm samimiyetimle tavsiye edebilirmki, ALMAYIN bu YENİ FİESTA'dan UZAK durun... şu anda hiçbirşey düşünemiyorum ne yapıcağıma karar vermek için lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin. tşkrler.

• dilfernet öncelikle çok geçmiş olsun bende aracımı 2 aralıkta aldım aynı sorun ile uğraşıyorum. şu anda boya dökülmesi bayağı arttı ve bende dava açtım 10 eylülde 3.duruşmam olacak bence sizde servise gidin ve sorunu anlatın ayrıca servisten boya dökülmesi olduğuna dair evrak isteyin bu evrağı bana yani baltindal2004@yahoo.com adresine gönderirseniz memnun olurum.Size her türlü yardıma hazırım
    tel:05052103872
  • arkadaşlar üzücü bir durum gerçekten geçmiş olsun. bizde bu aracı alamak için çok heveslenmiştik fakat forumda yine böyle bir konu açılmıştı. yazılanları okuyunca vazgeçtik. ayrıca iş yerime gelen bi kaç araçtada aynı sorunu inceleyip gördüm. anladığım kadarıyla serviste bu soruna ilgisiz kalıyormuş.
    ayrıca başka bi konuda benim bu boya dökülmesine karşı olan yorumlarıma çıkışanlar, burda baya fikir değiştirmişler
    dilfernet arkadaşım bence hukuki yollara başvurmalısınız. herkes bu şekilde hakkını ararsa ortak bir çözüm olacağına inanıyorum. saygılar...
  • mahkemeye verin tüketici haklarınızı arayın. arkadaşım aracından gelen problemin bulunamaması üzerine 2001 doğan 1.6 ie aracı 2004 yılında mahkeme kararıyla mısıra giden araçlardan biri ile değiştirilerek sonuçlandı. tr deki tek 2004 model doğan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maraton1975

dilfernet öncelikle çok geçmiş olsun bende aracımı 2 aralıkta aldım aynı sorun ile uğraşıyorum. şu anda boya dökülmesi bayağı arttı ve bende dava açtım 10 eylülde 3.duruşmam olacak bence sizde servise gidin ve sorunu anlatın ayrıca servisten boya dökülmesi olduğuna dair evrak isteyin bu evrağı bana yani baltindal2004@yahoo.com adresine gönderirseniz memnun olurum.Size her türlü yardıma hazırım
    tel:05052103872

bu yolun sonu başarı gibi gözüküyor. tebrik ediyorum, sabır diliyorum
  • Fiesta full'den vazgeçip megan 3'e kapora yatırdığım gün çok aklım kalmıştı bu araçta.
    bahane değil tabi ama farklı segmenttede olsa almadığım için şanslıyım sanırım, ne zaman yolda fiesta görsem burdaki resimleri çekilen yerlere bakıyorum boya dökülmüş mü dökülmemiş mi diye : )
  • Ben 9 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yok şimdilik. Ayrıca bu yaz 1500 kmlik yol yaptım ve o yol üzerinde yaklaşık 20km lik alanda 2cm yüksekliğinde yeni dökülmüş mıcırın üstünde geldim. Arabanın taş sıçramayan yeri kalmadı ama yine de pek birşey olmadı.

Bence bu kadar ufak tefek şeyleri dert etmeyin derim. Pek çok kişi servisde ufak bir boya ile kurtuldu bu problemden. Bende de olursa ilerleyen zamanlarda gider yaptırırım servise.

Hakkını arayanlarada saygım var tabi sonuna kadar destekliyorum ama ben uğraşamazdım heralde, yapı meselesi.

Benim için araçda motor,şanzıman , yürüyen aksamlarda falan ciddi sorunlar çıkmasın yeter..
  • araçlar oldukça pahalı
    satmadan önce hertürlü şaklabanlığı yapıyorlar..
    alın terinizle kazandığınız senelerce biriktirdiğiniz parayı verip sonra böyle şeyleri sineye çekmeyin derim..
    aslında boya ile halledilebliir ancak bu onlara bu olayı tekrarlama cesareti verir...satılan malın arkasında durabilmeliler...

bende şuanda dizüstü bilgisayarımın aidesi için uğraşıyorum...
    sırf onlar böyle satamazlar belki ileride diye uğraşıyorum inat ettim...

yasal haklarını arayan arkadaşlara kolay gelsin...
    umarım kısa sürede istedikleri sonuca ulaşırlar....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.