Şimdi Ara

2009 ford fıesta boyası dokuluyor ve ford ılgısız kalıyor bu konuda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
8.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bir kaç arkadaş oraya birşey sürttüğümü yada vurdugumu düşünmüş değişik açıdan resimler koydum vurmak ve sürtmek imkansız çok ölü bir nokta gövdeye ve kapıya zarar vermeden oranın boyasına zarar vermek.

birde acaba kapının sürtebilecegını soyleyenler oldu buda ımkansız cunku arka kapıyı pek kullanmıyorum cunku tek bınıyorum bırde esım ordan ınıp bınen yok ve sadece haftada ıkı gun uzun yol yapıyor araba bu yollda ankara akşehir arası anayol cakılın veya toprak yolda degıl

umarım kımsenın basına boyle bır olay gelmez ınsan yenı arabaya sırf sorunyasamak ıcın tonla para verıyor ve karsılıgında bır suru sorun cıkıyor ve burası turkıye sınırları ıcersındeyse daha vahım

ne ılgı ne alaka var hersey satana kadar ondan sonra basının caresıne bak moduna sokuyorlar adamı acaba bazen tek sucumuz turk olmakmı dıye ınsan dusunmuyor degıl heryerde herzaman problem zaten araba su halıyle bıle avrupadakı modelınden 5 kat ozellık ve konfor olarak dusuk bırde buna hızmet kalıtesı dusunce keske ınsan avrupalı olmakmı lazım dıye dusunuyor.

ama turkıye ve turk olmaktan cok mutluyum ve hakkımı her platformda sonuna kadar arıyacagım umarım bu yazıları ford yetkılılerıde okuyordur.

umarım her konuda gene fıkır ve yorum olarak yardım edersenız sevınırım forum arkadaslarım

• Öncelikle Ford a şikayet bildirin. Mail atın ve bu mailleri saklayın. Daha çok fotograf çekin ve en az 1 kere servise bu nedenle giriş yapın. Aracı yenisiyle değişimini isteyin bu sizin hakkınız. Olumsuz bakacaklardır side yasal yollara başvuracagınız söyleyin. Tepkilerine göre hareket edin.Yasal yollara başvurunuz son çare olarak ve geçikme yapmadan size tüketici koruma derneğini tavsiye ederim bir danışın derim kesinlikle.
  • Fotograflardan gordugum kadarıyla bır kac farklı noktada bu durum mevcut buda kullanıcı hatası ( mont vs sert bır cıdım sıkısıp cızme ) ıhtımalını tamamen devre dışı bırakıyor. Valla benım dıyecegım gıt servıse musterılerın arasında ( nazikçe bir sonuç alamadıgını belirttiğin için bu yolu onerıyorum )basbas bagır fırlat anahtarı masalarına! Haa buda olmadımı şikayet sitelerine yaz, hakkını sonuna kadar aramaya devam et. Binbir guclukle araba alacaksın ustelık boyası dokulecek, tamiri bile kabul etme aracın degerı duser ( boyanır veya parca degısırse ) direk değiştirmeleri için elinden ne geliyorsa ardına koyma arkadasım. Ayrıca foruma yazdıgın konuyuda isterlerse gorebileceklerını soyle hatta buraya hangı bayii oldugunuda acık acık yaz. Baska arac forumlarındada aynı konuyu paylaşmaya devam edecegını soyle!

Bakalım '' Reklamın iyisi kotusu olmaz '' lafının anlamını anlayacaklar mı ?

Çok büyük geçmiş olsun dileklerimle, umarım sorunun tez vakitte çözüme kavuşacaktır.

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relicks -- 13 Ocak 2009; 1:11:56 >

• Araç daha kaç aylık boya dökülmesi ne demek yahu sakın boyatmaya girmeyin. Siz o aracı boyatmak için satın almadınız güler yüzlerişne aldanmayın benden tavsiye size yasal yollara basvurmakla tehdit edin. Yeni bir model sizin internete atacagınız her foto veya yapacagınız her yorum onlara müşteri kaybettirecektir.
  • Ayıp ya bu araçların boya garatisi yok mu bilmem kaç sene !!! Kesinlikle hakkınızı arayın, tavsiyem istinye otokoç'a gitmeniz orası baya büyük, ilgilenirler diye tahmin ediyorum.
    Ben geçende arabanın yan marşipiyalini sürttüm ve çizildi, gittim servise hemen rütuş yaptılar mesela ki o benim hatamdı yapmak zorunda değillerdi fakat bu durumda kesinlikle siz haklısınız, sakın peşini bırakmayın...
  • öncelikle gecmiş olsun gercekten cok moral bozucu bir durum

bende şöyle bir durum olabilir bu türkiyede yaşandıda araclar türkiyeye getirilirken kaza sürtme vs.vs oluyor kimisinde bunu müşteriden saklıyan satıcılar aracları kendi sahip oldukları servislerde yapıyorlar bence önce eğer tanıdığınız bildiğiniz bir boya ustası varsa ilk ona gidin aracı kontrol ettirin boya kaza vs. varmı bu bir ihtimal olabilirde olmaya bilirde fabrikasyon olmadığı için boyanan yerlerde pul pul tabir ettiğimiz dökülme yaşanır zaten elinle vs. bastırınca cıkar boya
  • geçmiş olsun arkadaşım öncelikle öyle bir ülkede yaşıyoruzki bu işlere hep çakallar sahip, arabayı alırsın içinde motoru olmaz gidip şikayet etsen yok motoru sen çaldın diyecek kadar yüzsüzler, zaten ülkemizde tüketici hakkı diye birşey yok yalan zaten kimimizin hangi alanda neye hakkı varki..

benim tavsiyem öncelikle bunu bir araştır aynı durum diğer fiestalarda da söz konusumu bunu bir öğren eğer sadece senin aracına has bir durumsa ozaman servise değil gerekli yerlere baş vur, çünkü servis seni geçiştirecektir yada bi kulp uyduracaktır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Ayıp ya bu araçların boya garatisi yok mu bilmem kaç sene !!! Kesinlikle hakkınızı arayın, tavsiyem istinye otokoç'a gitmeniz orası baya büyük, ilgilenirler diye tahmin ediyorum.
    Ben geçende arabanın yan marşipiyalini sürttüm ve çizildi, gittim servise hemen rütuş yaptılar mesela ki o benim hatamdı yapmak zorunda değillerdi fakat bu durumda kesinlikle siz haklısınız, sakın peşini bırakmayın...

seatta mı kaza yaptın ????

Evet Ibiza'yı.
    Kaza değil de yol çalışması vardı yerde upuzun bi demir varmış göremedim, bi ses geldii cııızzzzttt diye. Yan marşiğiyelin altını çizmiş 50cm boynca, rütüş yaptıldı hiç belli olmuyo.
    Kapıyı çizseydim baya üzülürdüm heralde boydan boyda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 13 Ocak 2009; 1:29:15 >

• Aynı arabadan bendede var, hatta aynı renk.. İçime kurt düştü şimdi yaa, arkadaşım sen arabayı alalı kaç gün oluyo, ben tam 1 hafta önce aldım.
  • satarken iyi sattıktan sonra kötü hepsi aynı bunların
  • Kesinlikle aracınızı değiştirmek zorundalar. Para iadesi yada araç değişimi dışında kesinlikle herhangi bir öneriyi kabul etmeyin zararlı çıkarsınız. Açık ve net bir şekilde , hukuki yollara başvurma hakkınızın saklı olduğunu , gerek internette gerek yerel ve ulusal basında bu olayı duyuracağınızı. Ford genel merkezle iletişime geçip durumu bildireceğinizi söyleyin.

Biz laguna3 te direksiyon kilitlenmesi sorunu yüzünden ölümden döndüğümüzde renault mais'e ve fransa başkonsolosluğuna mail atmıştık. Bu forumdan olayı duyurmuştuk. Hukuki yollara başvuracağımızı belirtmiştik. Nihayetinde 16 km de baskı balata da yakan aracın kullanıcı hatası olrak yorumlayıp bize ödettirdikleri 3.000 ytl de dahil olarak tüm kayıplarımız karşılandı , araç iade alındı ve yenisi verildi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HealthyEra

satarken iyi sattıktan sonra kötü hepsi aynı bunların

Herşey imzaya kadar... Kuzu kapana kısılana kadar kurt bayram etmezmiş.
  • Arkadaşım, dün akşam da yazım ve inan kendi arabam kadar üzüldüm. Bütün haklarını sonuna kadar ara. Bariz bir şekilde boya hatası. İstediğin kadar uzun yol git. Öyle bir şey olamaz. Geçen yaz tatil dönüşü Antalya'dan gelirken, mıcırlı yolda karşı yönden gelen bir otobüs savurduğu mıcırlar ile resmen yıkadı beni hiç bir şey olmadı.
    Yok efendim bilmem kaç yıl boya garantisi var reklamı yapmayı biliyorlar. Ve bu yepyeni sıfır km. araba. Hemen bir uzun yolda asafalttan fırlayan taşlar ile o şekilde boya dökülüyorsa o boya'da hata var demektir.
    İnşallah olumlu bir sonuç alırsın. Geçmiş olsun.
  • bu üretim hatasidir git hakkini sonuna kadar ara burdan baslar hadi önemli değil dersin ya tüm araçta olusursa ? bence aracin daha yeni ise komple boyatma yoluna giderlersede araç değisimine kadar gider bu olay pesini birakma derim.
  • su durumda kesınlıkle pesını bırakma ara hakkını sonra daha kotu olur zaman kaybetme sen sıfır olsun ılk kullanıyım dıe alıyosun boyle oluyo olmaz oyle sey boya falnda kabul etme bugun orası dokulur yarın baska bı yer belli olmaz hemde aracın boyanmıs olcak kesınlıkle degsıım falan iste bayıden sonuc alamazsan dırek ford turkıyeye basvur olmazsa tut avukat dava ac....
  • hakkını ara ama ford seni eminim uğraştıracaktır. Ne yazıkkı bu konularda pek hassas bir marka değil ford etraftan duyduklarıma göre. toyota veya honda olsa ilgilenirlerdi problem çıkartmazlardı.
  • Cenk Çimen beyle görüşmenizi tavsiye ederim.
  • sıfırda olsa araba almak şans işi.bayiden çıkınca arıza yapan arabalar bile var.
  • tofaş kuş serisi arabaları gibi boyası hemen dökülmüş
    bence boya hatası var araçta binde bir de olsa seri üretim araçlarda oluyor.
    aracınızın yenisi ile değişimini onaylayacaklardır bence.
    artık araçları robotlar boyuyor ve hata yapmaları normal.
  • bi abi ile sohbet etme fırsatım olmuştu kendisinde alfa romeo vardı sorun çıkarmış burdaki servise götürmüş yaptık tamamdır deyip geri yollamışlar olay tekrarlanınca yine götürmüş fakat ilgisiz kalmışlar oda direk italya ile bağlantıya geçmiş gelip görmüşler arabayı ve haklı çıkmış sonunda araba geri alınmış anında aynı aracın full modelini artı aradaki kayıplardan dolayı üstüne 15 bin dolar para ödemişler bence direk yurt dışındaki ana bayisi ile temasa geçin almanya diye biliyorum ama yanlış olabilir zaman kaybetmeden
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.