Şimdi Ara

2009 Ford fiesta titanyum ederi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 79 bindeki aracımı satışa çıkardım sizce ne kadar istemeliyim. Araç benzinli manuel vites..

Lastik durumu en fazla 3-5 ay daha idare eder, ağır bakımları yapılmamış (trigger kayışı vs).

1 parça lokal boya var (çamurlukta, ufak bi sıyrık, keyfekeder yapıldı) , hasar kaydı yok, değişen yok.. Ekspertiz testinde de gayet iyi çıkıyor..

• 28 bin civarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne 28 i saçmalamış arkadaş. Aracının ederi 32 - 34 arası.
  • Aracın satışı le ilgili bir arkadaşla anlaştım ama acaba çok mu uygun verdim diye kafamda soru işaretleri oluştu, yarın satışı gerçekleştireceğiz, bugüne yetişmedi.

Bakalım yorumlar ne doğrultuda olacak, bir kaç yorum daha gelsin, sattığım fiyatı yazarım birazdan...
  • 34 diyorum ben de

• 32 liraya dizelini aldı arkadaşım bilgine...

• 32 ye alırdım arabanı
  • Araç bu sanırım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ogretmenden-temiz-hatasiz-fiesta-231576134/detay

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • araba benzinli arkadaşlar dizel değil. ederi 29-30 bence.

• quote:

Araç bu sanırım

http://www.sahibinden.c...-fiesta-231576134/detay

Evet bu araç.. 31600'e verdim.. Çok mu ucuza vermişim diye düşünüyorum bazen.. Bu arada araçta bu jantlar yok, onları satmıştım 3-4 sene önce.. 15' jant vardı ve bunu söylüyordum hep arayanlara.. Moral verin arkadaşlar çok ucuza vermemişim dimi?

• 31600'e bıraktım aracı mı.. Acaba çok mu ucuza verdim diye düşünüyorum... Lastikleri bitikdi, ağır bakımları gelmişti (Trigger kayışı filan değişmemişti) , muayenesi gelmişti..

Tüm bunları düşündüğümde 2000 masrafı vardım aracın o yüzden 3'e 5'e bakmadım verdim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.