Şimdi Ara

2009 HONDA CITY'mi, Yeni Opel CORSA 1.3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
5.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malumunuz yeni Honda City fuarla beraber geliyor ve iddialı özellikleri var. Fiyatını henüz bilmiyoruz. Bu arada Opel Corsa'nın enjoy'u da düşündüğüm fiyat çizelgesinde ve yakıt açısından düşündüğüm bir araba. Siz olsanız City'i bekler misiniz. Yoksa şu anki Corsa'nın fiyat avantajından yararlanır mısınız? Bu arada otomatik alacağım...
    Teşekkürler..

• ben olsam yeni jazzi beklerim kasimda geliyor. benimde değistirmeyi düsündüğüm araç jazz
  • yeni jazz'ın(manuel) fiyatı 29000 ytl olacak (resmi açıklama), city nin fiyatı da bu seviyede olacaktır.

city görünüm olarak oldukça iyi gözüküyor, motor olarak ise mükemmel, 1,4 100 hp ve şehiriçi tüketimi 6,6 litre.

bence bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

yeni jazz'ın(manuel) fiyatı 29000 ytl olacak (resmi açıklama), city nin fiyatı da bu seviyede olacaktır.

city görünüm olarak oldukça iyi gözüküyor, motor olarak ise mükemmel, 1,4 100 hp ve şehiriçi tüketimi 6,6 litre.

bence bekleyin.
    Honda Jazz bakın
  • quote:

yeni jazz'ın(manuel) fiyatı 29000 ytl olacak (resmi açıklama), city nin fiyatı da bu seviyede olacaktır.

bence bekleyin.
    quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

bence bekleyin.

donanım bilgisi varmı acaba? yeni jazz 29000 lik versiyonu hakkında.

eski usul ise donanımlı ve otomatik jazz bu şartlarda 2000 ytl donanım olsa 2000 ytl otomatik vites olsa eder 33000 ytl.

hayırlı günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

bence bekleyin.

eski usul ise donanımlı ve otomatik jazz bu şartlarda 2000 ytl donanım olsa 2000 ytl otomatik vites olsa eder 33000 ytl.

hayırlı günler.

Alıntıları Göster
    City'i bekleyip görmeden karar vermemek lazım derim kesinlikle.

• quote:

quote:

bence bekleyin.

hayırlı günler.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

bence bekleyin.

hayırlı günler.

hürriyette honda türkiyenin pazarlama müdürü -veya genel müdürü tam emin değilim- açıklama yaptı.

eskisinden fazla olarak esp (honda da vsa gibi birşey oluyor sanırım) ve yan hava yastıklarının da standart olacağını belirtmiş, (büyük ihtimalle ncap te 5 yıldızı hedefliyorlar-bu donanımların onu işaret ettiğini düşünüyorum)

yani bu donanımlar da göz önüne alınırsa fiyat hemen hiç artmamış denebilir.

full otomatiğin , artık sunroof yerine daha gelişmiş bir sistem konulduğu düşünülürse ben de 33-35 bin ytl civarı olacağını düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

bence bekleyin.

hayırlı günler.

hürriyette honda türkiyenin pazarlama müdürü -veya genel müdürü tam emin değilim- açıklama yaptı.

eskisinden fazla olarak esp (honda da vsa gibi birşey oluyor sanırım) ve yan hava yastıklarının da standart olacağını belirtmiş, (büyük ihtimalle ncap te 5 yıldızı hedefliyorlar-bu donanımların onu işaret ettiğini düşünüyorum)

full otomatiğin , artık sunroof yerine daha gelişmiş bir sistem konulduğu düşünülürse ben de 33-35 bin ytl civarı olacağını düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

bence bekleyin.

hayırlı günler.

espli sunrroflu jazz 33000 gbi olursa bu segmentte maddi durumu elverdiği halde jazz almamak için marka fanatiği olmak lazım.

hele bu yeni motorda eskisi gibi ekonomik olursa.

herkes kasa değiştirdi. bende merakla coltun kasa değiştirmesini bekliyorum.

daha yeni makyajlanacak seneye. önü lancer gibi oluyor.

hayırlı günler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bence bekleyin.

hayırlı günler.

espli sunrroflu jazz 33000 gbi olursa bu segmentte maddi durumu elverdiği halde jazz almamak için marka fanatiği olmak lazım.

hele bu yeni motorda eskisi gibi ekonomik olursa.

herkes kasa değiştirdi. bende merakla coltun kasa değiştirmesini bekliyorum.

daha yeni makyajlanacak seneye. önü lancer gibi oluyor.

hayırlı günler.

Alıntıları Göster
    Bekleyin, gidip görün City'yi. Hangisi isteklerinize uyuyorsa onu seçin, sonuçta arabayı 1 kere alacaksınız 2 ay beklemek pek bir şey kaybettirmez diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Bekleyin, gidip görün City'yi. Hangisi isteklerinize uyuyorsa onu seçin, sonuçta arabayı 1 kere alacaksınız 2 ay beklemek pek bir şey kaybettirmez diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Yeni City Mart 2009 da mı gelecekmiş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Yeni City Mart 2009 da mı gelecekmiş ?

Alıntıları Göster
    city gelmeden bir şey demek mantıklı olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

city gelmeden bir şey demek mantıklı olmaz..

Alıntıları Göster
    bence kesinlikle yeni city...
  • fotolardan gordugumuz kadarıyla ben cıty dıyorum sedan lar daha çok tutuluyor turkıyede bu araç b sınıfı ve de guzel bır sedan gıbı önu arkası uyum ıcınde clıo yada albea gıbı tıpsız degıl yada eskı cıty.bendealmayı dusünürüm eğer fıaytı 26 cıvarında olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

fotolardan gordugumuz kadarıyla ben cıty dıyorum sedan lar daha çok tutuluyor turkıyede bu araç b sınıfı ve de guzel bır sedan gıbı önu arkası uyum ıcınde clıo yada albea gıbı tıpsız degıl yada eskı cıty.bendealmayı dusünürüm eğer fıaytı 26 cıvarında olursa
    City ocak ayında şatışa sunulacak demişti honda. City çok radikal değişiklerle geliyor. Hem donanım hem motor bazında.
    1,4 lt 100 bg arabanın şehir içi 6,6 lt yakması bana pek mantıklı gelmiyor. 2008 City bile 7,1 lt yakıyordu. Ayrıca vites geçişlerini çok yumuşatmışlardı. Malum sedan kasada rüzgar dezavantajını ancak şanzumanla dengeleyebilmişler. 6,6 lt bana mantıklı gelmiyor.
    Ama city ayrıntılı incelenmeden bu segmentte araba alınmaz diye düşünüyorum.
    Bu gün yeni fiestaya bakmaya gittim. 1,4 lt 80 bg titanium 29.500 diyolar. Donanım bakımından zengin. Hız sabitleyici, otomatik klima falan var.
    Ama city ve jazz da ESP olursa bu sınıfın en donanımlı arabası olacaktır. Bence beklemekte fayda var.
    Ayrıca ben opel'i çok kaypak buluyorum. Donanım tablosuna bakıyorsun Bi özelliğin yanında dipnot var. Bu donanım şu ddonanımın yanında geliyor. O donanım ise şu vitesli arabada var. Bu kadar dolandırmanın gereği yok. Honda çok realist. Bi donanım ya var ya yok. Renk paketi, Konfor paketi, güvenlik paketi falan ıvır zıvır yok. Opel paket satmak için elinden geleni yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: devrimkaratas

City ocak ayında şatışa sunulacak demişti honda. City çok radikal değişiklerle geliyor. Hem donanım hem motor bazında.
    1,4 lt 100 bg arabanın şehir içi 6,6 lt yakması bana pek mantıklı gelmiyor. 2008 City bile 7,1 lt yakıyordu. Ayrıca vites geçişlerini çok yumuşatmışlardı. Malum sedan kasada rüzgar dezavantajını ancak şanzumanla dengeleyebilmişler. 6,6 lt bana mantıklı gelmiyor.
    Ama city ayrıntılı incelenmeden bu segmentte araba alınmaz diye düşünüyorum.
    Bu gün yeni fiestaya bakmaya gittim. 1,4 lt 80 bg titanium 29.500 diyolar. Donanım bakımından zengin. Hız sabitleyici, otomatik klima falan var.
    Ama city ve jazz da ESP olursa bu sınıfın en donanımlı arabası olacaktır. Bence beklemekte fayda var.
    Ayrıca ben opel'i çok kaypak buluyorum. Donanım tablosuna bakıyorsun Bi özelliğin yanında dipnot var. Bu donanım şu ddonanımın yanında geliyor. O donanım ise şu vitesli arabada var. Bu kadar dolandırmanın gereği yok. Honda çok realist. Bi donanım ya var ya yok. Renk paketi, Konfor paketi, güvenlik paketi falan ıvır zıvır yok. Opel paket satmak için elinden geleni yapıyor.

Alıntıları Göster
    yeni jAZZ donanım:

http://www.jazzcikardesler.com/files/jazztanitim_364.jpg

opelin paketlerine ben de uyuzum. honda bu konuda çok net, 2 versiyon, ister al ister alma, kafa karışıklığı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: markweber

yeni jAZZ donanım:

http://www.jazzcikardesler.com/files/jazztanitim_364.jpg

opelin paketlerine ben de uyuzum. honda bu konuda çok net, 2 versiyon, ister al ister alma, kafa karışıklığı yok.

Alıntıları Göster
    Kullanmadan kesin birşey söylemek istemiyorum ama city muazzam bir araç olmuş. İncelediğim kadarıyla beni tatmin etti, donanımı da üst seviyede. Aceleniz yoksa City'nin çıkmasını bekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend10

Kullanmadan kesin birşey söylemek istemiyorum ama city muazzam bir araç olmuş. İncelediğim kadarıyla beni tatmin etti, donanımı da üst seviyede. Aceleniz yoksa City'nin çıkmasını bekleyin.

Alıntıları Göster
    opel donanım sunmada çok aptalca bir yol izliyor...
    cosmo versiyonda bile bakıyorsun hız sabitleme olmuyor yada ESP olmuyor..
    belli bir yada iki paket olmalı kolayca anlaşılmalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toz-koparan -- 29 Ekim 2008; 3:19:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

opel donanım sunmada çok aptalca bir yol izliyor...
    cosmo versiyonda bile bakıyorsun hız sabitleme olmuyor yada ESP olmuyor..
    belli bir yada iki paket olmalı kolayca anlaşılmalı..

Alıntıları Göster
    Yeni city bence beklenmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Yeni city bence beklenmeli.

Alıntıları Göster
    Bence de kesinlikle City yi beklemelisiniz!En büyük eksisi olan "pek hoş görülmeyen kasa" dan kurtulmuş..! Fiyat konusundaysa muhtemelen çok uygun olmayacaktır..Yani en ucuz ESP yi standart sunan araç olmaz mesela (Bu konuda lider Daihatsu Sirion 1,5 Sporty..En son galerilerde 26500 ytl ye veriliyordu geçen haftaya kadar)..Yukarıda devrim karataş isimli üye ark.ımızın yorumunaysa pek katılmıyorum.. Özetle: "Aracın o motor,o kasasıyla böyle yakabileceği bana pek mantıklı gelmiyor ne kullanmış olursa olsunlar" diye ifade etmiş kendisi fakat teknoloji sürekli olarak gelişiyor!Üstelik de genelde Japonlar bu işin başındalar!!Ve Honda da teknolojiyi önde takip eden bu markalardan biri!!Üstelik bazı Avrupa markaları gibi ürettiği teknolojiyi saklamıyor; kullanıcıya yönelik ürünlerle hemen pazarlamaya girişiyor (En büyük örnek Civic Hybrid) ! Dolayısıyla şu anda bu tarz bir araç almayı düşünenler için beklenilmesi gerekli;hatta şart!Neden??
    Cevap basit; Honda City geliyor!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_Law -- 29 Ekim 2008; 9:16:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_Law

Bence de kesinlikle City yi beklemelisiniz!En büyük eksisi olan "pek hoş görülmeyen kasa" dan kurtulmuş..! Fiyat konusundaysa muhtemelen çok uygun olmayacaktır..Yani en ucuz ESP yi standart sunan araç olmaz mesela (Bu konuda lider Daihatsu Sirion 1,5 Sporty..En son galerilerde 26500 ytl ye veriliyordu geçen haftaya kadar)..Yukarıda devrim karataş isimli üye ark.ımızın yorumunaysa pek katılmıyorum.. Özetle: "Aracın o motor,o kasasıyla böyle yakabileceği bana pek mantıklı gelmiyor ne kullanmış olursa olsunlar" diye ifade etmiş kendisi fakat teknoloji sürekli olarak gelişiyor!Üstelik de genelde Japonlar bu işin başındalar!!Ve Honda da teknolojiyi önde takip eden bu markalardan biri!!Üstelik bazı Avrupa markaları gibi ürettiği teknolojiyi saklamıyor; kullanıcıya yönelik ürünlerle hemen pazarlamaya girişiyor (En büyük örnek Civic Hybrid) ! Dolayısıyla şu anda bu tarz bir araç almayı düşünenler için beklenilmesi gerekli;hatta şart!Neden??
    Cevap basit; Honda City geliyor!!!

Alıntıları Göster
    Çok aciliyeti yoksa City beklenmeye değer

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.