Şimdi Ara

2009 Mazda 3 hb ımpressive performansı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aracın performansını kötüleyenler var fabrika verilerinide bulamadım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

• Beklentiniz nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AT olanı kötü. Manuel viteslisi diğer atmosferiklerle aynı düzeyde.

Vites aralıkları oldukça kısa, 5. vitesi uzun. Bu şu anlama geliyor; ışıklarda kalkışta 0-400' ü diğer araçların önünde tamamlarsınız. Örnek bir Lancer 117 BG ve 0-100' ü 10.4 iken Mazda3 105 BG ve 0-100'ü daha fazla. Ama 0-400' de Lancer' den daha iyi...

Performans açısından diğerlerine nazaran daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belash

AT olanı kötü. Manuel viteslisi diğer atmosferiklerle aynı düzeyde.

Vites aralıkları oldukça kısa, 5. vitesi uzun. Bu şu anlama geliyor; ışıklarda kalkışta 0-400' ü diğer araçların önünde tamamlarsınız. Örnek bir Lancer 117 BG ve 0-100' ü 10.4 iken Mazda3 105 BG ve 0-100'ü daha fazla. Ama 0-400' de Lancer' den daha iyi...

Performans açısından diğerlerine nazaran daha iyidir.

0-400 konusunda eminmisiniz!!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, bir ara bakmıştım verilerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Belash

Evet, bir ara bakmıştım verilerine.

0-100 hızlanması 10.4 olan bir araç 0-100 hızlanması 12.2 olan bir aractan 0-400 hızlanmada daha kötü olamaz. Ya yanlış yazmışlar yada yanlis hatırlıyorsunuz.
    Mazda 3 e gelince. Keyifli bir aractir. Performansı aile araci olarak kullanilacaksa yeterlidir ama daha fazlası beklenmemelidir. Segmentindeki çoğu 1.6 dan yavastir

• Ya da şöyle sorayım size şu anda ford focus 1.6 ghia var 2001 model focusu aratır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmangrbz71

Ya da şöyle sorayım size şu anda ford focus 1.6 ghia var 2001 model focusu aratır mı ?

Dostum bahsettigin motoru uzun süre kullandım. Şanzıman çok uzundur. 1. Vitesle 60-65 yapar 2 ile 105 3 ile 155 civari hiz yapar. Kasa hafiftir ve 1000 kg civaridir. Bahsettigin focus 1 ler gitmiyor gibi görünür ama kalkışta cok iyidir ama 150 civarı kesilir. Mazda 3 ise 0-100 de focustan kötüdür ama ideal kullanımda size daha seri bile gelebilir. Işin özü; daha kötü değildir. Her yonden isinizi fazlasıyla görür. Tabi yarışmaya kalkarsaniz birçok 1.6 ya gecilirsiniz. Tabi kullanim zevki üst düzeyde olur

• Yan sokakda 1 sene önce vardı bir tane performans konusu açılınca kalkalım bir gün dedik.Işıklarda kalkmıştık bir dahaki ışığa kadar 4 boy önde bitirmiştim uzun lafın kısası son derece rahat güvenli bir araba ancak performans konusunda diğer 1.6 C Segmenti araçlara göre yavaş kalıyor.
  • Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar sanırım performansı yeterli olacak benim için..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.