Şimdi Ara

2009 model corsamı satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım 2009 model opel corsa 1.2i twinport enjoy full paket.

şu anki piyasa fiyatı 28 bin civarı sanıyorum. herhangi bir kazası-değişeni yok. 16000 de. ikinci sahibiyim. araç tertemiz. rengi lacivert. geçen sene temmuzda aldım, maddi ihtiyaçlarımdan dolayı satmam gerekiyor.

sizce kaça gider? bir de aracın özelliklerini fazla bilmiyorum. internetten de fazla bulamadım. kimileri özelliklerini soruyor, tam olarak yanıtlayamıyorum. full paketin açılımı nedir tam olarak. bilenler yazabilir mi? alıcı olan kişilere de daha fazla bilgi verebilirim bu sayede
    .

• Full paket oldugunu kim soyledi? Oyle bir paket mi varmis corsa da olsa olsa enjoy spor pakettir orta seviye corsa anlaaycagin 28 bin etmesi ise biraz abarti 26 falan eder tahminen
    Edit: 26 bile etmezmis 25i bulursan sat derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 1 Nisan 2012; 16:55:56 >
  • Ornek vereyim daha gecenler 2010 model 1.4 titanium x ford fiesta 12bin km de 29a gitti corsa enjo donanim olarak cok eksik
  • ne bileyim satan kişi full paket demişti, arabadan da fazla anlayan biri değilim. ben temmuz 2011 de 25.750 ye almıştım.
  • aynı aracı 50 bin km'de 27 bine satıyorlar.
  • Satamıyorlar demek daha doğru olur.
    Sıfır essentiayı 28'e veriyorlar gidip de enjoy diye 28 bin lira 4 yaşında arabaya verilmez.
    25.750 ye aldınız temmuzdan beri çok mu arttı piyasa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.