Şimdi Ara

2009 model Mazda 3 alinir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeesut M kullanıcısına yanıt
    Kaliteli pahalı çelik subap kullanıldığından emin olun (Hitachi gibi...) eğer ucuz çin çeliği kullanılmışsa magnezyum alaşımlı subaplardan çokta farklı olmaz. Subap yağlama sadece Prins markada işe yarıyor oda kesin çözüm değil aşınma süresini uzatıyor. Bu mesele tak-çıkar subapla aşılacak mevzu değil çünkü subaplar motor üst kapağındaki subap yuvalarına oturuyor aşınma oldukça bu yuvalarda etkilenecektir yani ileride motor üst kapağı değişimide olası. O yüzden kaliteli çelik subap kullanıldığından emin olun. Sadece Mazda Mitsubishiye özel bir sorun değil tüm markalar için geçerli ilk Opel kullanmıştı mag. alaşımlı subapları öyle hatırlıyorum
  • Mazdayı araba diye kapıma koymam. 36 bin liranızı boşa hibe etmeyin

• ben bugun 2009 mazda 2 fıstık yeşili aldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

Mazdayı araba diye kapıma koymam. 36 bin liranızı boşa hibe etmeyin

Boş-beleş konuşup tepki almadan sıyrılamazsınız. Varsa bildiğiniz anlatın böyle mesajlar yüzünden kimse sizi ciddiye almaz. Polemik yapmıorum kusura bakmayın neden Mazdayı kapınıza koymuyorsunuz? anlatın hem noktanız belli olsun. Siz hangi markayı neden adam yerine alıp kapınızın önüne koydunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

ben bugun 2009 mazda 2 fıstık yeşili aldım :)

Hocam hayırlı olsun kazasız belasız sürersiniz İnşallah. 3-4 gündür takip ediyordum sizi Clio Astra falan derken ters köşe yapmışsınız tekrar hayırlı olsun.
  • Motor ne güldürür ne öldürür,
    Onun haricinde Fiyat sanki 3-4 bin fazla gibi.
    Bir de çelik sübaplar kim tarafından değiştirilmiş, Lpg montajı düzgün yapılmış mı Bi araştırmanızı tavsiye ederim.Emin ellerde takılmayan çelik sübaplar magnezyum sübaplardan daha hassas olabiliyor.
    Tavsiyem benzinli alıp lpg montajını kendiniz yaptırmanız yönünde.
    İyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piastre

quote:

Hocam hayırlı olsun kazasız belasız sürersiniz İnşallah. 3-4 gündür takip ediyordum sizi Clio Astra falan derken ters köşe yapmışsınız tekrar hayırlı olsun.

Teşekkür ederim. Yahu bütçe sıkıntım da yoktu 10 bin ile 30 bin arasına kadar araç bakıyordum, armudun sapı üzümün çöpü derken bir tane nette buldum. araç nevşehirdeydi ben de osmaniyede, adamın numarası da yoktu ilanda, arabam comda buldum aynı ilanı. neyse aradım , adam üzgünüm araç newşehirde değil şuan iskenderunda dedi, oh ohh dedim daha tatlı oldu gittim baktım ölçtüm biçtim aklıma yattı 18 bine 2009 model 1.3 mazda 2 fıstık yeşili aldım. kötü getz e 20 bin fiyat çekiyorlar. getz de neci yav

• 7 ay önce 2009 mitsubishi lancer yeni kasa otomatik ve lpg kitli aracı 23bine aldık. kazasız, boyasız, sorunsuz.

yeni araç alacaklar ilan sitelerine bakıp zihinlerinde fiyat çıkarıyorlar, fakat gerçekte olması gereken fiyatlar ilanlardakinden farklı olabiliyor. eski aracımı %20 primle satmış olmamın sebebini keşfetmemdeki yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim
  • Dediğin gibiyse kacirilmiyacak araba

• bu arada şu pahalılıkta iki tane fırsat aracı linki var elimde isteyene verebilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Piastre

quote:

Teşekkür ederim. Yahu bütçe sıkıntım da yoktu 10 bin ile 30 bin arasına kadar araç bakıyordum, armudun sapı üzümün çöpü derken bir tane nette buldum. araç nevşehirdeydi ben de osmaniyede, adamın numarası da yoktu ilanda, arabam comda buldum aynı ilanı. neyse aradım , adam üzgünüm araç newşehirde değil şuan iskenderunda dedi, oh ohh dedim daha tatlı oldu gittim baktım ölçtüm biçtim aklıma yattı 18 bine 2009 model 1.3 mazda 2 fıstık yeşili aldım. kötü getz e 20 bin fiyat çekiyorlar. getz de neci yav

Evet Mazda-Mitsubishi-Nissanı bu yüzden çok seviyorum kalite ve sorunsuzluğuna rağmen fiyatları diğerlerinden daha uygun. Getz iyiki almamışsınız direksiyon vites çok uyumsuz tamam ferah geniş ama vites çok aşağıda sürüşü hiç zevk vermemişti bana.

• http://forum.donanimhaber.com/m_84790774/tm.htm

Ben Lancer alırdım.Sportifliği,dış tasarım,motor teknolojisi ve geniş iç mekan yüzünden.Tabi karar gene sizin.
  • 2010 1.5 lancer sahibiyim gecen yil 31 e aldim lpg si 3bin llik vialle 54 bindeydi.mqzda 2009 eski kasa biraz sisi fiyatlargecen sene ocak aylarinda daha da inmedi 33e 2010 ust kasasi ona baktim bulamdim lancer aldim hic pisman olmadim mazdann yni kasasini bulursan al yoksa 2009 icin biraz fazla.yada 2010 lancee al 3-4 binliran cebindw kalsin yada 2011 lqncer al daha genc arabaya binersin hocam.2013 mazda 3 u de test ettim asla pismn ettirmez

• Egerki eski kasaysa fiyat bana göre yüksek 30000 den fazla olmamalı.
    35000 Civarına yeni kasa mazda 3 impressive veya 2010 ve üstü lancer alınır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam hayırlı olsun sahibinden.comda 1 tane cam tavanlı görmüştüm fıstık yeşili onu mu aldınız yoksa ? Tekrar hayırlı uğurlu olsun inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    hayırlı uğurlu olsun hocam,kazasız belâsız inşallah
  • quote:

Hayırlı, uğurlu olsun. Allah kazasız, belasız binmek nasip etsin.
  • Fd6 Kasa Honda Civic al sorunsuz sıkıntısız bin.

Lpg'ye tam uyumlu sorun yaşatmıyor , sorunsuz Japon arabası , tasarım desen tasarımı da var.

Örnek ila
    n ;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-volkan-auto-2008-honda-civic-lpg-li-otm-152762467/detay
  • Fiyat kesinlikle yüksek. Hatta 2009, yeni kasa, tam donanım bile olsa yüksek.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.