Şimdi Ara

2009 model Mazda 3 alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hayatimda ilk defa araba sahibi olacagim, 36,000 tl yi gozden cikardim.

Ve mazda 3 un eski kasalari cok hosuma gidiyor.

bi tane arac buldum.

2009 model 1.6 touring gumus grisi
    prince yaglamali sistem lpg li
    59000 km de
    tum agir bakimlari yeni yapilmis
    magnezyum subap lpg de sorun teskil ettigi icin celik subap taktirilmis
    hicbir kazasi ve boyasi yok
    fiyati 35.000 tl

sizce alinir mi arkadaslar? ilk defa arac sahibi olacagimdan internetten okudugum ve kulaktan dolma bilgilerden baska tecrubem yok.
    bi ara mitsubishi lancer 1.6 invite lara baktim ondan da soguttular surekli olumsuz yorum aldim. artik dinlemek istemiyorum, aracin gorunumune cok onem veriyorum bu yuzden mazda ve mitsubishi tercihim.Ozellikle bu araclari kullananlar yorumlarsa cok sevinirim.

Sizce bu mazda yi almalimiyim yoksa mitsubishi lancer sevdama geri mi donmeliyim? Ya da bunlar kadar yakisikli onerebileceginiz bi araba varmi 36.000 tl butceye?

Simdiden tesekkurler arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeesut -- 5 Şubat 2014; 11:17:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hemen al.
  • Çok güzel fiyat neden olmasın?? Denizli özpamda kırmızı bir lancer vardı malum sitede ilanı var ona da bakın derim. Çok güzel fiyat ta iyi.

• oncelikle tesekkurler arkadaslar. uzun vadede bakimlarini duzenli olarak yaptirirsam sikinti cikarmaz demi? genelde lpg ye olan uyumsuzlugundan oturu motor sorunu olusturdugu yorumlarini gordum hep, sahibi bu yuzden celik subap,taktirmis. bu sorunu cozmus olurmu bu durum?

bir de arac sahil araci.

• Uzun vadede lpg mazdalarda saatsiz bomba gibidir... Lancer BRC ile daha sorunsuzdur. Çelik subap asla kesin çöZüm değil. Onun haricinde endoskopi cihazi bulunan bir servis ya da kaportacıya pas durumunu inceletin arabanın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmst -- 5 Şubat 2014; 12:42:38 >
  • meeesut M kullanıcısına yanıt
    Mazda lar yakinda mazda 3 sky active ler gelecek cok fazla farklilik var ve bunun gelisi eski kasa piyasasini etkiler gibi geliyor en azindan bu durumu goz onune alin

Lancer ise konsol kalitesi, koltuk konforu ve motor sesinden sikayet edilen ve memnun kalmadigin bi takdirde hemen satabikecegin bi arac degil tipki mazda gibi
    Lancer motor sesi haric alinabilir gibi geldi
    Bir de mazda 6 lar var fiyatlari cok uygun 24 -25 e 2006-7 felan alinabiliyor

Bir de sunu gordum millet lancer , mazda ... felan tavsiye edip reno,fiat,golf e opele biniyor.

Her aracin + ve - si var test surusu en iyisi olur yakin cevrende var ise
    Bu araclara sahip oldugum icin degil bende takip ettigim icin yazdim(hersey birbirine girdi :) 0 mi 2. El mi o mu bu mu ? :) )
    Test surusu yapip ihtimali 1 e dusurup o model hakkinda merak ettiklerini sorup ona gore almani tavsiye ederim.

Simdiden hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

Uzun vadede lpg mazdalarda saatsiz bomba gibidir... Lancer BRC ile daha sorunsuzdur. Çelik subap asla kesin çöZüm değil. Onun haricinde endoskopi cihazi bulunan bir servis ya da kaportacıya pas durumunu inceletin arabanın...
    Piyasada alınacak araba yokken ve fiyatlar uçmuşken bence kaçırmayın.
    Çelik subap da takılmış pek sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
    Mazda'lar sorunsuz araçlardır, bakımlarını yaptırmasanız bile kolay kolay bir şey çıkarmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2015 model Passat alinir mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Uzun vadede lpg mazdalarda saatsiz bomba gibidir... Lancer BRC ile daha sorunsuzdur. Çelik subap asla kesin çöZüm değil. Onun haricinde endoskopi cihazi bulunan bir servis ya da kaportacıya pas durumunu inceletin arabanın...
    mazda ve mitsubishi kullanmış biri olarak yazıyorum bunları

mazda sahibi arkadaş subaplarını eğrildiği için mi değiştirmis? onu bir öğrenin yoksa baştan mı kendisi böyle yaptırmış
    aynı subap eğrilme sorunu 2008 sonrası köpek balığı kasada da mevcut.
    ikisi de kral arabadır pişman etmez? lpg ile uyum gösterirler tek sıkıntılar magnezyum olayı mazda da zaten bunu aşmışlar.
    nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ancak iki araç içinde parça sıkıntısı çekeceğinizi düşünmüyorum.
    3 mazda aracım 2 lancer kullanmış biri olarak benim gönlüm duygusal olarak mazda dan yana ancak lancer daha az yakmakta ayrıca köpek balığı serisi mvec motora sahip ve daha güncel bir motor bulunmakta vtec tarzı. çok karışık aslında
    ama pişman etmez mazda:)

edit: bu arada mazda biraz fazla fiyat vermiş gibi geldi bana. touring araçta sunroof ve digital klima yok bide jantlar falan nasıl. direksiyodan kumanda müzik sistemi fiyatı biraz kırmaya çalışırsanız daha iyi olur sanki dynamic alınabiliyor o paralara ve daha azına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the gift -- 5 Şubat 2014; 13:03:32 >

• quote:

Mazda temzise hiç kaçırma. Muadillerine göre çok farklı ve çok iyi otomobil. Çağının ilerisinde
  • quote:

Lpg mazda icin nasil bomba etkisi yapacagini neye dayanarak soylediginizi gercekten merak ettim

Lancer ve mazda da kullanilan motorlar eski teknoloji atmosferik motor degil mi
    Mazda lar turbolu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi_Yeleli

quote:

Lpg mazda icin nasil bomba etkisi yapacagini neye dayanarak soylediginizi gercekten merak ettim

Mazda lar turbolu mu ?

Alıntıları Göster
    2010 mazda3 e şehir içinde bindim. çok sert bir araba. arkada otururken tüm kasisleri direkt midemde hissettim.

yağmurlu bir havada binmiştim, arkada otururken bagaj mı açık acaba diye 3-4 kere arkama dönüp baktım. yalıtımı pek iyi değil herhalde.

2009 olan yeni kasa mı?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-yeni-kasa-mazda3-sahibinden-152656699/detay

• quote:

gecenlerde 2009 1,5 lancer invite a bakyirdim ekspertizde. araca 2 ay olmus lpg takilali. testlerde motorun yari rektefe durumuna geldigini ve motorun elden gecmesi gerektigini soylemisti, o yuzden vazgectim. birde lancerlarda ilanlarda sey dikkatimi cekti, hep lpg taktiranlar yeni taktirip satisa cikarmis, bu durum beni lancer da sadece,benzinli dusunmeye sevk etti fakat duzgun bulamadim

• quote:

quote:

Mazda lar turbolu mu ?

Mazda konusunda uzman mtutun nickli abimizin söylediği durum bu. Ayrıca lancer ve mazda 3 teki (şu an trde olan sky-activi tenzih ederim.) ap ayrı iki motor mazda bildiğimiz hitlerin az gelişmiş hali ancak lancerda mivec teknolojisi var ve çok farklı. Ve lancerı sırf motor sesini duymak için alırım.

• quote:

Mazda lar yakinda mazda 3 sky active ler gelecek cok fazla farklilik var ve bunun gelisi eski kasa piyasasini etkiler gibi geliyor en azindan bu durumu goz onune alin

Lancer ise konsol kalitesi, koltuk konforu ve motor sesinden sikayet edilen ve memnun kalmadigin bi takdirde hemen satabikecegin bi arac degil tipki mazda gibi
    Lancer motor sesi haric alinabilir gibi geldi
    Bir de mazda 6 lar var fiyatlari cok uygun 24 -25 e 2006-7 felan alinabiliyor

Bir de sunu gordum millet lancer , mazda ... felan tavsiye edip reno,fiat,golf e opele biniyor.

Her aracin + ve - si var test surusu en iyisi olur yakin cevrende var ise
    Bu araclara sahip oldugum icin degil bende takip ettigim icin yazdim(hersey birbirine girdi :) 0 mi 2. El mi o mu bu mu ? :) )
    Test surusu yapip ihtimali 1 e dusurup o model hakkinda merak ettiklerini sorup ona gore almani tavsiye ederim.

Simdiden hayirli olsun

mazda 6 lar 2bin motor oldugu icin hic bakmadim, motor olarak maksimum 1.6 tercihim. en az bunlar kadar yakisikli ve sorun cikarmicak baska araclar da onerebilirsiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: meeesut

quote:

gecenlerde 2009 1,5 lancer invite a bakyirdim ekspertizde. araca 2 ay olmus lpg takilali. testlerde motorun yari rektefe durumuna geldigini ve motorun elden gecmesi gerektigini soylemisti, o yuzden vazgectim. birde lancerlarda ilanlarda sey dikkatimi cekti, hep lpg taktiranlar yeni taktirip satisa cikarmis, bu durum beni lancer da sadece,benzinli dusunmeye sevk etti fakat duzgun bulamadim

Lancerlar benzinde de üzmez. Piyasada ve mitsubishi club türkiye de bir sürü sorunsuz lpgli kullanan kişi biliyorm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmst -- 5 Şubat 2014; 13:18:59 >

• quote:

quote:

quote:

Lancerlar benzinde de üzmez. Piyasada ve mitsubishi club türkiye de bir sürü sorunsuz lpgli kullanan kişi biliyorm.

Alıntıları Göster
    hiç düşünmeyin hemen alın hocam.

sorunsuz olsun istiyorsanız mazda.

• quote:

Orijinalden alıntı: the gift

mazda ve mitsubishi kullanmış biri olarak yazıyorum bunları

mazda sahibi arkadaş subaplarını eğrildiği için mi değiştirmis? onu bir öğrenin yoksa baştan mı kendisi böyle yaptırmış
    aynı subap eğrilme sorunu 2008 sonrası köpek balığı kasada da mevcut.
    ikisi de kral arabadır pişman etmez? lpg ile uyum gösterirler tek sıkıntılar magnezyum olayı mazda da zaten bunu aşmışlar.
    nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ancak iki araç içinde parça sıkıntısı çekeceğinizi düşünmüyorum.
    3 mazda aracım 2 lancer kullanmış biri olarak benim gönlüm duygusal olarak mazda dan yana ancak lancer daha az yakmakta ayrıca köpek balığı serisi mvec motora sahip ve daha güncel bir motor bulunmakta vtec tarzı. çok karışık aslında
    ama pişman etmez mazda:)

edit: bu arada mazda biraz fazla fiyat vermiş gibi geldi bana. touring araçta sunroof ve digital klima yok bide jantlar falan nasıl. direksiyodan kumanda müzik sistemi fiyatı biraz kırmaya çalışırsanız daha iyi olur sanki dynamic alınabiliyor o paralara ve daha azına.

mazdanin sadece eski kasasina hayranim, yeni kasasi pek hos gelmedi bana. ama sadece benzinde kullanilmasi cok pahali olur gibi geliyo o yuzden mazdada lpgliye bakiyorum.

mitsubishide sadece 2011 1.6 invite modeline bakiyorum. araca bindim cok hosuma gitti, motor sesinden rahatsiz olmadim, ve lesinlikle benzinde kullanilabilir bir yakit degeri sunuyo, fakat uzun vadeli kullanacagim icin ikisi icinde bu kadar olumsuz yorum varken alip da bak biz demistik desinler istemiyorum o yuzden cok kararsizim, gonlum kesinlikle bu ikisinden birini istiyo doger araclar icime sinmiyo, mazda ve mitsubishi kullanan arkadaslar ozellikle araclarinin artilarini ve eksilerini yazarsa cok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

2010 mazda3 e şehir içinde bindim. çok sert bir araba. arkada otururken tüm kasisleri direkt midemde hissettim.

yağmurlu bir havada binmiştim, arkada otururken bagaj mı açık acaba diye 3-4 kere arkama dönüp baktım. yalıtımı pek iyi değil herhalde.

2009 olan yeni kasa mı?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-yeni-kasa-mazda3-sahibinden-152656699/detay

yok ben eski kasa olan 2009 a bakiyorum, yenilerini hic sevmedim

• quote:

quote:

quote:

evet o yuzden sadece benzinlisine bakiyorum onun da, kesinlikle mitsubishi diyosunuz siz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

hiç düşünmeyin hemen alın hocam.

sorunsuz olsun istiyorsanız mazda.

Alıntıları Göster
    Hemen al diyenler donanım ve fiyat karşılaştırması yapıyorlar mı sormak istiyorum...

Bir yıldan fazladır mazda piyasasını takip eden birisi olarak o paraya impressive donanım ve yeni kasa mazda 3 bulabilirsin, bakmış olduğun aracın piyasası bana göre 30-31 olur ve dediğim gibi o fiyat bile touring donanıma verilmez, bir kaç bin daha çıkarsın ve yeni kasa impressive alırsın... Ya da 25-26 binlere ilk kasa dynamic mazda3 rahatlıkla bulursun.

Sübap sorunu yeni nesil motorların hepsinde var, bu kilometrede sübap sorunu oluşmaması gerekiyor ya kilometre düşürülmüştür ya da araç sahibi aracı hor kullanmıştır, yenilenen çelik sübaplar bir daha aynı sorunu oluşturmaz bundan emin olabilirsin, eskileri magnezyum alaşımlı olduğu için lpg de bu sorunlar oluşuyor.

Şimdiden hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.