Şimdi Ara

2009 model Mazda 3 alinir mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mavipasa

7 ay önce 2009 mitsubishi lancer yeni kasa otomatik ve lpg kitli aracı 23bine aldık. kazasız, boyasız, sorunsuz.

yeni araç alacaklar ilan sitelerine bakıp zihinlerinde fiyat çıkarıyorlar, fakat gerçekte olması gereken fiyatlar ilanlardakinden farklı olabiliyor. eski aracımı %20 primle satmış olmamın sebebini keşfetmemdeki yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim

30'dan aşağı yazan yok, 23'e nasıl aldınız yahu? İyi almışsınız yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcn

quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

7 ay önce 2009 mitsubishi lancer yeni kasa otomatik ve lpg kitli aracı 23bine aldık. kazasız, boyasız, sorunsuz.

yeni araç alacaklar ilan sitelerine bakıp zihinlerinde fiyat çıkarıyorlar, fakat gerçekte olması gereken fiyatlar ilanlardakinden farklı olabiliyor. eski aracımı %20 primle satmış olmamın sebebini keşfetmemdeki yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim

30'dan aşağı yazan yok, 23'e nasıl aldınız yahu? İyi almışsınız yani.

o zaman da 30binden aşağı düzgün bulunmuyordu. fakat satıcı aracı satmak için ilan koymuş. bazıları ya tutarsa zihniyetinde. mesajla telefonla şu fiyata olur mu diye sormayı eskiden saygısızlık gibi addediyordum şimdilerde ise normalleştiğini görmekteyim. bir arkadaşımın babasına ait aracını 11bin'den ilana koydu fakat biliyorum ki 9bine kadar düşebilir. ilanlar ücretli olana kadar bu şekilde haraç mezat gider. ücretli olsa rakip siteler çıkar...

• 2 ay once 2010 model ımpressive 83 bınde tuplu mazda 3 aldım.36 bıne.hatasız bır arac.birkez daha fiyatı degerlendırın derim.ama kesinlikle pisman olmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rızaa

2 ay once 2010 model ımpressive 83 bınde tuplu mazda 3 aldım.36 bıne.hatasız bır arac.birkez daha fiyatı degerlendırın derim.ama kesinlikle pisman olmazsınız.

Hayırlı olsun, kazasız günlerde kullanın... Forumumuza da bekleriz...

http://www.mazdaclubtr.com/forum/
  • Arkadaşlar tüm yorumlarınız, düşünceleriniz için çok teşekkürler, bütçe oranım yükseldiği için araç sınıfını da değiştirdim. Artık 60-65 binlik araçlara bakıyorum, hepiniz sağolun :)
  • 2009 ilk kasa m3un makyajli versiyonu olmali.
    bana gore fiyat fazla. o paraya 2. kasa temiz 2010 uzeri m3 bulunabilir.
    Ayrica subaplar neden degismis. Benim bildigim 80 binden once subap istemez bu motorlar. Burdanda kmnin dusurulmus, yada motorda bir sorun olabilecegi ihtimali olusuyor. m3 lerin yeni kasasi ciktiki buda piyasasinin dusecegi anlamina gelir. ayrica ilk kasa 2009 m3 leri 28 -31 araliginda temizini cok rahat bulabilitsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeesut

Arkadaşlar tüm yorumlarınız, düşünceleriniz için çok teşekkürler, bütçe oranım yükseldiği için araç sınıfını da değiştirdim. Artık 60-65 binlik araçlara bakıyorum, hepiniz sağolun :)

Sıfır en üst donanım yeni kasa Mazda3'lerin 63 bin liradan satışa sunulacağı forumda yazılmıştı... Bi araştır istersen...

• quote:

Orijinalden alıntı: meeesut

quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

Uzun vadede lpg mazdalarda saatsiz bomba gibidir... Lancer BRC ile daha sorunsuzdur. Çelik subap asla kesin çöZüm değil. Onun haricinde endoskopi cihazi bulunan bir servis ya da kaportacıya pas durumunu inceletin arabanın...

gecenlerde 2009 1,5 lancer invite a bakyirdim ekspertizde. araca 2 ay olmus lpg takilali. testlerde motorun yari rektefe durumuna geldigini ve motorun elden gecmesi gerektigini soylemisti, o yuzden vazgectim. birde lancerlarda ilanlarda sey dikkatimi cekti, hep lpg taktiranlar yeni taktirip satisa cikarmis, bu durum beni lancer da sadece,benzinli dusunmeye sevk etti fakat duzgun bulamadim

Aynı motora sahip colt 1.5e atiker lpg takip 3 yılda 70bin km yaptım. Satarken dynoya sokuldu. Orjinal debriyaj balatasi ile 107bg güç verdi . fabrika verisi 109bg. 110bin kmde idi. Motor kodları aynı bu motorların.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.