Bildirim
2009 passat 2.0 tdı passat manuel almak ıstıyorum kullanan ve bılgısı olan ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşımın babası aldı yeni. 2.0 tdi düz. bununla ilgili işe yarayacak bir şey yaşadılar. sanırım 2009 modeldi o da.
arabaya bakarken küçük bi test sürüşü yapıp arabadan memnun kalmışlar. ustaya götürmüşler arabayı. usta da bilgisayara bağlamış. hiç sorun çıkmamış. akabinde arabayı almaya karar vermişler. arabayı aldıktan birkaç gün sonra arkadaşım arabayı kullandı. ve zorladı. nasıl gidiyor görmek için. bir müddet öyle gidince arabanın ekranında arıza ışığı çıkıyor ve araba güçten kesiliyor. kendi deyimiyle şahin gibi oluyor. sonra arabayı birkaç yere götürüyorlar pek içlerine sinmiyor. doğuş otoya gidiyorlar. ve araba 2 gün yatıyor doğuşta. sonuç olarak bilgisayar 4 tane arıza çıkarıyor. oksijen sensörü, ön ve arka yakıt pompası bi de bi şey daha ama hatırlayamadım. toplamda 4 bin tl'lik masraf çıkarıyor.bir kısmını aldığı galeriden karşılayabiliyor. (sanırım 500 tl'lik kısmı)
hile şu: araba bu gibi arıza çıkarınca arabayı bilgisayara bağlıyorlar ve oradan şu parça değişti şu arıza giderildi gibi -aslında tamir etmeden- bilgisayarın veri tabanından arıza kodlarını siliyor. eğer araba çok zorlanmazsa aynı arızaları vermediği için bir sonraki bilgisayara bağlandığında hata kodu vermiyor.
önerim şu: bu gibi parçaları pahalı araba alacaksanız, mutlaka bi test sürüşü yapıp aracı zorlayın ondan sonra ustaya götürüp baktırın.
yakıt olarak 6 litre civarında yakıyor şehir içi. şehir dışını bilmiyorum.
http://ahmetgti.blogspot.com.tr/ adresine beklerim.
-
Yukaridaki yorum sehir ici 6 lt diyene kadar katiliyordum. Ama benim ayni motora sahip DSG-Golf V aracim sehir ici minimum 8 lt yakiyor. Kaldi ki Golf,Passat'tan daha hafif ve arrodinamik bir arac. Dsg nin zaten 2 lt fark koyacak hali yok. Passat'ta en az 8,5 lt yi gozden cikarin derim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X