arkadaşlar 2009 model (2008 çıkışlı) 1,4 polo aracıma lpg dönüşüm sistemi taktırmak istiyorum... tartarini 1750 tl zavoli 1400 tl atiker 990 tl olaya para açısından bakmak istemiyorum, enjektör milisaniyesinin önemli olduğunu biliyor ve sıkıntı yaşamak istemiyorum...Trefflex 2500 tl prince 2300 tl ekonomi olarak zorlamak istemiyorum kendimi (araca en fazla 2 sene binecem malum askerlik) önerileriniz görüşlerininz benim için değerlidir... saygılar
Merhaba; Cihazsa Cihaz! Fiyatsa Fiyat! Garanti İse garanti !Montaj Çoğunluğu Nal Toplatıyor.. Düşünmenize Bile gerek YOK!! Sizin Aracınızın Binlercesi Türkiye yollarında Tıkır Tıkır Çalışmaktadır . Lpg Li günler dileriz..
Tek marka LANDIRENZO olmalı yaygın servis ağı dünyanın heryerinde hizmet daha fazla anlatmayalım taktırın aracınıza rahatca kullanın.Şuan kampanyada.
quote:
Orijinalden alıntı: asar_can
arkadaşlar 2009 model (2008 çıkışlı) 1,4 polo aracıma lpg dönüşüm sistemi taktırmak istiyorum... tartarini 1750 tl zavoli 1400 tl atiker 990 tl olaya para açısından bakmak istemiyorum, enjektör milisaniyesinin önemli olduğunu biliyor ve sıkıntı yaşamak istemiyorum...Trefflex 2500 tl prince 2300 tl ekonomi olarak zorlamak istemiyorum kendimi (araca en fazla 2 sene binecem malum askerlik) önerileriniz görüşlerininz benim için değerlidir... saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: asar_can
gönlünüze hangisi yatıyorsa taktırın önemli olan montajı yapıcak yer kasap olmasın işin ehli olsun doğru yeri buldunuzmu marka belirli olucaktır elit servis araştırın.sevgiyle kalın.