Şimdi Ara

2009 Renault Clio fikirleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Clio Symbol Expression
    1.2 16V
    75 Beygir
    Km 28.000
    Fırtına Gri

sadece sol ön kapısında boya var kazası ve degişeni yok araç garaj arabası km' yide istanbuldan izmire git gelle yapmış araç.

fiyatları konusunda hiç bilgim yok sizce alınr mı ? benim kafama takılan konu motoru 1.2 olması kullanımda sıkıntı yaratırmı birde bu arabaların satımı kolay olurmu? bu aracı daha önce test etmiş arkadaslar varsa yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batunceng -- 28 Ekim 2015; 0:30:13 >

• Alınmaz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Alınmaz hocam
    sebebi nedir acaba baya yatmış temiz bir araba motorundan dolayımı alınmaz dediniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batunceng -- 27 Ekim 2015; 23:40:53 >
  • Cowinenge kullanıcısına yanıt
    sebebi nedir acaba baya yatmış temiz bir araba motorundan dolayımı alınmaz dediniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batunceng

bence eğer dediğiniz gibiyse alınır..
  • Hız anlamında sakin kullanıma uygun 16 v olması biraz daha sessiz çalışıyor yakıt az yedek parça tamir uygun 75 hp olması lazım birde .alım satımı 1.2 olması nedeniyle fiyat kırıcılar için uygun ancak temizse binilirde satılırda ülkemizin bozuk yollarına uygun bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: SISU

bence eğer dediğiniz gibiyse alınır..

Alıntıları Göster
    75 beygirdir o araba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: szahinowski1

75 beygirdir o araba

Alıntıları Göster
    55 beygirlik clio yok kim dedi 55 beygir diye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

55 beygirlik clio yok kim dedi 55 beygir diye ?

Alıntıları Göster
    55 i yanlış yazmışım arkadaşlar düzelttim
  • echomaniac E kullanıcısına yanıt
    Sizce kaça alınır bu araç ?
  • Max 25

• quote:

Orijinalden alıntı: tosoon

Max 25
    onu alacağına git yeni aveonun en boşunu al. en azından dolu arabaya bindim dersin.
  • tosoon T kullanıcısına yanıt
    23.500 fiyat 23e çekmeye çalışıcam eger olursa?

• dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Onların hepsini bende düşündüm ancak durum şu ki bu km de , temizlikte ve fiyat aralıgında araç bulmak gerçekten zor temiz olması aklımı kurcalıyan bi konu

• şehiriçinde gayet mantıklı 7 lt civarı yakıyor,şehirdışı 5 lt

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

şehiriçinde gayet mantıklı 7 lt civarı yakıyor,şehirdışı 5 lt
    güncel+
  • Alınacaksa performans ve konfor açısından pek bir şey beklenmemeli.Yoksa her türlü iş görür piyasasi zaten iyi.

• Araba hafif oldugu icin 75 bg. yeterli. Araç oldukça seri. şehir içi için ideal. şehir dışına gider ama biraz yorar. Bagajı iyidir.Expression modelde dijital klima,sis farı,4 cam otm,çelik jant,yol bilgisayarı mevcut. araç gayet doludur. o fiyata alınır. bol ve uygun yedek parca imkanlarıyla rahatça binilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: batunceng

Hocam fiyatını bilmiyorum fakat araba 1.2 ve 55 beygir ve benzinli yani tork yok lpg li kullanacaksınız sanırsam ve o motorun kasayı çekebilmesi için normalden biraz daha fazla yakıt yakması lazım yani yakıt tasarrufu edemezsiniz fazla ve araba 3. dunya ulkelerine pazarlanan bir araç adam akıllı guvenlik elemanları yok yol tutuşu çok duşuk ve çarpma testine bile girmemiş bir B sınıfı araç... Butçe durumunuzu bilmiyorum fakat eğer ben alacak olsam Clio yerine Mazda 323 gibi araçlara bakardım.. Bunları söyluyorum çunku bendede bir tane Renault Kangoo 2004 model var oradan biliyorum.. Fluence yada Megane ST alınmayacaksa Renault yerine başka markaları tercih ederim şahsen.
  • Fiyatı uygunsa alınır. Tüp takılırsa bedavadan az fazla yakar. Sorunsuz motor sorunsuz araç. İş fiyatta biter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.