Şimdi Ara

2009 Yeni Kasa Avensis Ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracım 136.000 km de. Son 5.000 km den beri kasisli, bozuk, parke taş gibi yollarda giderken aracın alt kısmından sanki egzos bir yerden kopmuşta sağa sola çarpıyor gibi ses geliyor. Aracın altını kaldırıp baktırdım ama bişey bulamadık. Kaliper pimlerinde de sıkıntı yok. Psikolojim bozuldu resmen. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim. İyi günler..

• Hocam aynı sorun bizde de var. Otopark çakıllı oraya her girdigimde çukurda olmasa bile bir teneke parça yere sürtüyormuş gibi geliyor sanki. Her vurduğunda inip bakıyorum ama birşey yok. 13.000 km bizimkide. Anlamadım gitti. Müsait bir zamanda servise götürüp liftte baktırmayı düşünüyorum. Ancak tahminimce kopan ya da inen bir parça yok. Açıktaki metal bir yere çakıl taşı falan geliyor diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 24 Temmuz 2013; 15:12:20 >
  • Japon araclarindaki klasik taban yalıtımı eksikliği bu araclarda da var.

ziebart taban ses yalıtımı için 1200 gibi bir ücret istiyordu yanlış bilmiyorsam. O kadar vermem diyorsanız sanayide tabanina ve davlumbazlara kompe putur artırabilirsiniz. Forumda ses yalitimi ile alakali konu mevcut.

Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 YENİ DOBLO SES SİSTEMİ
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.