Şimdi Ara

Vectra C kasa - CD sürücü problemi - YENİ ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2003 Vectra C kasa Elegance modelin CD şarjörü içeride takılı kaldı, oto teypçiye gösterdim içi değişecek dedi bende bunu bahane ederek multimedia bi sistem alayım diyorum ama Forumda tutulan - önerilen şeylerin dışında birşey almak istemedim.
    Önerileriniz nedir acaba ?

• Yokmu öneri beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: artenis

Yokmu öneri beyler

bunun ithalatini yapiyorum 750tl ye verebilirim size 2yıl garantili

• Neden olmasın, biraz teknik bilgi verirseniz sevinirim
    (model no okuyamadım fotodan )
  • Baska önerisi olan arkadaşlar var mıdır ?
    Özellikle böyle parçaların bulunduğu siteler
  • quote:

Orijinalden alıntı: artenis

Neden olmasın, biraz teknik bilgi verirseniz sevinirim
    (model no okuyamadım fotodan )

Bu cihazda özellik olarak

Dvd vcd mp3 bluetooth navigasyon usb sd ipod 3g tv radyo özellikleri var
    arka plan resmi değiştirebilir 6tane cd track kaydeder hafızasına
    araç logosu değiştirebilir
    multizone vardir
  • O özellikler genel , ancak ekran çözünürlüğü, dokunma hassasiyeti, ekranın acılı olarak açılması vs Teknik özellikler ,
    Tam Marka ve Model verirseniz resmi sitesinden de link rica ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç fena durmuyor, ancak araç içi montajından sonra ekran ne kadar görülebilir olur merak konusu ? Vektra konsolları aşağıda doğru hafif eğimlidir.

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/opel-uyumlu-navigasyonlu-tv-dvd-full-ozellikli-95836561

• 1 saat önce arabamın benzin pompası yandı - bütün forumlarda 200TL min. masrafdan bahsedilmiş, sanırım Kasım ayına kaldı bu aksesuar ...
  • Kullanan arkadaşlar var mı yukarıdaki modeli ?
    Navigold

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 25 Ekim 2013; 17:22:58 >
  • vectraların teyp kısmında kavis vardır ne taksanız çıkıntı oluşturur güzel durmaz özel çerçeve yaptırmanız gerekir.. kaldıki teyp göz mesafesinin aşağısındadır vectralarda çünkü bilgi ekranı göz mesafesi önüne konmuşdur.. ve bilgi ekranı ile teyp senkronize çalışır.. o yüzden mevcut teybinize ekranı bir ürün takmanız pek faydalı olmaz..

Allah korusun kazaya bile sebebiyet verebilir gözlerinizi eğip aşağıya bakıcağınız için yoldan koparsınız bakış açısı olarak.. o yüzden bilgi ekranı vectralarda üst göğüsde yol hizasındadır..

yapabiliceğiniz bence iki şey var biri çok masraflı türkiyede sanırım iki üç kişi yapdı.. mevcut bilgi ekranını çıkartıp orjinal vectra dvd90 teybi getirtip renkli ekranıyla ona ince bir ayar yapılıyor o yapıldımı film klip falanda izleyebiliyorsun bilgi ekranından ama dediğim gibir zor bir paraya bakan bir iş..

ikincisi ise teybiniz eskidir tahminim orjinal bir vectradan çıkma cd30 teybi takabilirsiniz hem ucuza gelir hemde teypden mp3 formatındaki müzikleri dinleyebilirsiniz.. cd30 larda önde aux çıkışı varmıydı unuttum yoksa arkadan bir çıkış yaptırırsınız ön tarafa ön göğde bir tablet tutucu ile tablet alırsınız auxdan bağladınızmı oldu bitti en güzel ekonomik pratik bence böyle olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

vectraların teyp kısmında kavis vardır ne taksanız çıkıntı oluşturur güzel durmaz özel çerçeve yaptırmanız gerekir.. kaldıki teyp göz mesafesinin aşağısındadır vectralarda çünkü bilgi ekranı göz mesafesi önüne konmuşdur.. ve bilgi ekranı ile teyp senkronize çalışır.. o yüzden mevcut teybinize ekranı bir ürün takmanız pek faydalı olmaz..

Allah korusun kazaya bile sebebiyet verebilir gözlerinizi eğip aşağıya bakıcağınız için yoldan koparsınız bakış açısı olarak.. o yüzden bilgi ekranı vectralarda üst göğüsde yol hizasındadır..

yapabiliceğiniz bence iki şey var biri çok masraflı türkiyede sanırım iki üç kişi yapdı.. mevcut bilgi ekranını çıkartıp orjinal vectra dvd90 teybi getirtip renkli ekranıyla ona ince bir ayar yapılıyor o yapıldımı film klip falanda izleyebiliyorsun bilgi ekranından ama dediğim gibir zor bir paraya bakan bir iş..

ikincisi ise teybiniz eskidir tahminim orjinal bir vectradan çıkma cd30 teybi takabilirsiniz hem ucuza gelir hemde teypden mp3 formatındaki müzikleri dinleyebilirsiniz.. cd30 larda önde aux çıkışı varmıydı unuttum yoksa arkadan bir çıkış yaptırırsınız ön tarafa ön göğde bir tablet tutucu ile tablet alırsınız auxdan bağladınızmı oldu bitti en güzel ekonomik pratik bence böyle olur..

Teşekkür ederim verdiginiz bilgiler için,
    Ancak söyle bir model gördüm ve vectra konsolu gibi eğimi var üstünde ;

http://www.diytrade.com/china/pd/8140950/WITSON_Car_DVD_Player_With_GPS_For_OPEL_VECTRA_2005_2008.html#normal_img

Ancak öte taraftan şu resinde sanki monte edilmiş ve üstten çıkıntı yapmış
    http://www.diytrade.com/china/pd/8946638/Vauxhall_GPS_Navigation_for_Astra_Vectra_Corsa_Zafira_Antara_with_DVD_Radio_TV.html#normal_img

• evet bu teyplerin hepsi çıkıntı yapar alttan yada üstten ve en önemlisi verimli olmaz pek.. nedenini açıkladım bu teybe ne koyarsanız koyun diz hızanızda kalıcak kafanızı eğip bakmak zorunda kalıcaksınız.. aracı sürerken bu tehlikeli sonuçlara mahal verebilir..

şöyle bir şeyde yapabilirsiniz mevcut bilgi ekranını başka ibr yere alıp oraya bir ablet yerleştirebilirsiniz..

http://www.youtube.com/watch?v=Knk6RHaw_0k

yada mevcut ekranın üstüne basit bir çerçeve yugulaması ile delme biçme olmadan takmalı çıkarmalı tablet yerleştirebilirsiniz..
  • Ne kadar ilginç bir çözüm olmuş,
    Aslına bakarsanız , 4 lü cd changerim takıldı ve tamir ettirmek istemiyorum ve bu modellerde KASET calar var demode o yüzden ya arka AUX (tabi varsa) bir USB çıkış alıcam yada böyle bir çözüme gitmem gerekecek.
    Yoksa ordan bişiler izlemek niyetinde değilim, bahsettiğiniz o cıkıntı durumuda son derece rahatsız edicidir diye düşünüyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 28 Ekim 2013; 10:29:42 >
  • cd changera artık hiç gerek yok 4 lü cd changer cdi dosyası çalıcak.. 2005 sonrası vectradan çıkma cd30 teybi alırsanız çok kelepir fiyatlara satıyorlar sahibindende en azından mp3 dinlyebilirsiniz.. cd30 lar bayabir özellikli teypler sizin teyplere oranla..
  • quote:

cd changera artık hiç gerek yok 4 lü cd changer cdi dosyası çalıcak.. 2005 sonrası vectradan çıkma cd30 teybi alırsanız çok kelepir fiyatlara satıyorlar sahibindende en azından mp3 dinlyebilirsiniz.. cd30 lar bayabir özellikli teypler sizin teyplere oranla..

quote:

cd30 tey

Sanırım bunlar değil mi ?

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-ciziksiz-kusursuz-opel-cd30-mp3-100436410/detay

• Evet ama vectradan çıkması lazım astranınkilerde çıkıntı var astarnın göğsüne göre yapıldığı için.. sanırım bu vectradan çıkma ama fiyatı baan biraz yüksek geldi..
  • quote:

Evet ama vectradan çıkması lazım astranınkilerde çıkıntı var astarnın göğsüne göre yapıldığı için.. sanırım bu vectradan çıkma ama fiyatı baan biraz yüksek geldi..

Genelde fiyatları 350 - 450 badında , yüksek kesinlikle.

Vectralardaki Multimedya sisteminin yapacağı çıkıntı şu resimdeki midir ? ve buna bütün Vectra C ler mahküm mudur ?

http://www.aliexpress.com/item-img/Opel-Vauxhall-Vectra-Corsa-Antara-Zafira-Astra-Vivaro-Car-Radio-GPS-Navigation-Car-DVD-GPS-Player/513164936.html#

• Evet sadece vectra için yapılmıyor o teypler ondan.. astra,zafira bunlar içinde yapılıyor bu teypler haliyle adamlar universal hepsine uyabilicek şekilde üretince bazısına tam otururken vectra gibi araçlarda hafif çıkıntı yapıyor.
  • navigoldun başka bir lcd ekran tv av in ve fm gibi özellikleri olan ürününü kullanıyorum marka olarak kaliteli geldi memnunum bu ürünü bilemem ama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.