bende yaptım.Dün yükledim bu sabah 2 saat+200 sms geldi
30 kasım a kadar her 250 kontör yukleme 2 saat ayrıca 200 sms
örnek olarak 30 kasımda 250 yuklersen kazandıgım dk ları 30 aralık a kadar kullanabilirsin
ama 1 aralıkta yuklersen 2 saat bedavan yok ;)
arkadaşlar sorun devam ediyor haklarım geldi ama konuşunca ve ya msj atınca kontörlerimden gidiyor? turkcelli arıyorum menulerde kayboluyorum insan sesi duysam umutlanacam ama
quote:
Orjinalden alıntı: GOKHANz
arkadaşlar sorun devam ediyor haklarım geldi ama konuşunca ve ya msj atınca kontörlerimden gidiyor? turkcelli arıyorum menulerde kayboluyorum insan sesi duysam umutlanacam ama
mesaj olarak sana bilgi mesajı gelicek şu tarihe kadar kullanabilirsiniz diye...
eger geldiyse ara müşteri hizmetlerini müşteri hizmetlerine baglanmak için bi tüşa habire bas enınde sonunda çıkarlar....
quote:
Orjinalden alıntı: ALİ_41
quote:
mesaj olarak sana bilgi mesajı gelicek şu tarihe kadar kullanabilirsiniz diye...
eger geldiyse ara müşteri hizmetlerini müşteri hizmetlerine baglanmak için bi tüşa habire bas enınde sonunda çıkarlar....
tşk
faturalı hatlarda ne kadar dk ve msg kaldığı nasıl öğreniliyor ?
30 Kasım'a kadar devam ediyor kampanya.Faturalı hatlar için de müşteri hizmetlerinden ve Online İşlem Merkezinden kontrol edebilirsin.
Aynen hocam ya aynı şey benimde başımda hem bedava dklar gelmedi hemde müşteri hizmetlerini arıyorum bir insan sesine ulaşmak mümkün değil herşeyi otomatiğe bağlamışlar bir tane bile müşteri asistanı yok çok sinirlendim gece gece
quote:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme