Şimdi Ara

200m civarında param birden yok oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 200m civarında param birden yok oldu kimse ile trade yapmıyorum 280 m civarında param vardı moradondan lufersona gittim sonra bir sey gordum alayım dedim bi baktım 73m para var kafayı yedim lütfen ne yapmam gerektigi konusunda biri bana yardım edebilirmi.

03/10/2005 23:55 civarında oldu bu olay oyundan hic cıkmadım dc olmadım kimse ile trade den alış veriş yapmadım.
    şimdi oyundan cıktı tekrar girdim belki gelir diye yok para falan yok

• bu konuda yardım etmezler sana. walla siteden hacklendiini sölicen adminlere ama ilgileneceklerini pek sanmiorum. walla kötü 1 olay
    ne anliolar bilmiorum. gözleri doymio heriflerin .
  • siteden nasıl oluyor yaa
    site uzerindende işlem yapılıyormu
  • alt baslıkları incele siteye nası qirilecei yazio

sora login ol eger deişmediyse hacked report die bişi war

ordan istei belirt.
  • dosutm şu aralar serverdsorun wa benimde aldım scrollar gitti scrollar ve param gitti yane boş yere server bi restart yedi hiç bişi kalmadıı bide paran eğer gold bar ise silinme ihtimalide war çünki bilyosunuzki dupe war piyasda kolay gele
  • dupe hic bir seyim yok
    degerli bir seyi tanımadıgım adamdan almıyorum
    zaten kekuri ring cıktı sattım onun bir kısmı olan 200m kadsar bir para gitti tam miktarı bilmiyorum 207-215 arası bir sey
  • Valla dostum çok geçmiş olsun. Hacklendiğini sanmıyorum. Bu büyük ihtimalle oyunun yüzünden. Bu aralar bu aptal oyun bunu çok yapıyor. Geçenlerde de benim klanımdan bir arkadaşımın Glave +7si gitti. Hemde hiçbir şey yokken. Ayrıca Glavenin dupe olma olasılığı da yoktu. Glave yaklaşık 1 aydır arkadaşımdaydı. Dupe olsa o zamana kadar silinirdi. Bence paran oyun tarafından silindi, bu bir bugtur belkide tam bilemiyorum. Geri dönme şansı ise çok az. Arkadaşın birisinin dediği gibi KOnun sitesinde login olduktan sonra Hack report bölümü var. Oraya şikayetini yazarsın ama cevap alacağını alsanda paranın geleceğini hiç sanmıyorum. Hatta bu şikayetler sonucu zararlı çıkan kişiler bile oluyor. Mesela bunlardan birisi de bizim forumdaki Ozan isimli arkadaş. hatırlarsan geçenlerde KOyu bırakıyorum diye mesaj atmıştı. Onun banlanma sebebi buydu işte. Arkadaş birisini dupe yapıyor diye şikayet ediyor. Admin bozuntuları sen dupe yapmışsın diye şikayet eden arkadaşı banlıyor. Hele ki Türk isen bence hiç şansın yok. KArar senin, istersen şansını bir dene.

• ben adamlara tr de yim demedim ki

zaten kayıt olurkende almanyadaki adresi teli falan vermiştim

adamlara durumu ingilizce ve almanca olarak yazdım bakalım son durum ne olcak bekliyorum.

şuphelendigim bir olay var

bir kac gun once kekuri ring cıktı sattım

satın alan adam dupe para ile satın almıs olabilir

ama o zamanda yuzugun bana geri gelmesi gerekmezmiydi
  • arkadaş 200m dedı benım +7 warrior shell set +7 raptor ve itemlerım kayboldu
  • geçmiş olsun baba....
  • topladım kendımı yıne ama raptor bulamadım :((

ayaklık +7 shell de çok pahalı offfff takılar daha eksık olurmu bole ya gıttı hepsı
  • senı soymuslardır benımde 20 mılyon yok oldu bıtanede mırage hemde +3
  • Bencede geçmiş olsun da adam tüm parayı alırdı hacklenmiş olsaydı gerçekten de oyundan olabilir .
  • kukry ring i sattığın adamın parası dupe olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.