Şimdi Ara

1 milyonun üzerinde borcum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

işte adıma açılan icralar

saydım tam 13 tane. önceden daha fazlaydı sanki. bir kısmı düşmüş sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden kank

• rtuzz kullanıcısına yanıt

babam şirketi benim üzerime yaptı. brunson krizinde ve devam eden ekonomik krizlerde şirket patladı. bütün borçlarda benim üzerime kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 11 Aralık 2023; 16:40:9 >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt

Kötü olmuş kank

• rtuzz kullanıcısına yanıt

hapse girer miyim? yıllardır en fazla telefonla aradılar. başkada birşey olmadı.

• 4F3 kullanıcısına yanıt

Bilmem ki hamza veya sarpa sor

• Birsey olmaz sigortalı bir işte çalışmanı hesabına para düşmesini bekliyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ödeme taahhüdünü yerine getirmediğin için hakkında tazyik hapsine karar verebilir mahkeme. Hapis cezası borçtan değil taahhüdden kaynaklanır. Naçizane tavsiyem hiç bir zaman imkanım yok borcumu ödeyemem deme Ödeyeceğim, yapılandıracağım, Alacaklarım var vs Unutma bir süre sonra o yolda kapanacak. Nafaka borcundan dolayı sürekli hapse giren bir gariban görmüştüm.

• serkanugur S kullanıcısına yanıt

bi ara şuan ödeme durumum yok demiştim. sıkıntı olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 11 Aralık 2023; 17:37:54 >
  • Dakika bir gol bir Karşı tarafın avukatı bu beyanınla mahkemeye başvurursa görürsün bekleyenleri

• geçen sene falandı bu ama. bişey olmuyo

• "aynen çok beklerler" cümlesinden kastım

şizofrenim olduğu için yırtar mıyım?

• Cezai ehliyetin var mı?

%80 civarı engelli raporum var

• "Önemli olan bu hastalıkların suçun işlendiği tarihte failin algılama ve davranışları yönlendirme yeteneği üzerindeki etkisidir. Örneğin, kleptomani (hırsızlık hastalığı) hastalığı olan kişinin hırsızlık suçunda irade yeteneği olmayabilir, ancak insan öldürme suçu açısından irade yeteneği vardır. Mahkeme, aşağıda ayrıntılı bir şekilde anlattığımız üzere belli bir usule göre bilimsel raporlarla failin durumunu tespit ettikten sonra, durumun ceza ehliyetine etkisini kendisi takdir edecektir." der adalet sistemimiz.

• Kısacası eğer karşı taraf borcun ödenmesine yönelik olarak mahkemeye taahüdün yerine getirilmesi için tazyik hapsi talebinde bulunursa sizde mahkemeye raporu sunarsınız. Mahkeme bu konuda bilirkişi atar. Eğer bilir kişi sizin borca ilişkin ceza-i ehliyetiniz olmadığına karar verirse yırtarsınız. ancak o zamanda karşı taraf muhtemelen şirket devrinin muvazaalı bir işlem olduğuna yönelik başka bir dava açar. O zaman mahkeme karar verir şirket devri kim tarafından ne maksatla yapılmış. Eğer borçların ifasından kaçınmak gibi muvaazalı bir işlem yapıldığına karar verirse o zaman devir işleminin butlan (yok hükmünde ) olduğuna yönelik hukuk tesis eder

• geçmiş olsun. ömür boyu kurtulamayacağız bir bela sarılmış başınıza..

• K3L3B0SS K kullanıcısına yanıt

maalesef hocam. sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 11 Aralık 2023; 21:50:48 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.