Bildirim
2010 - 2011 model 3.20d almayı düşünüyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Benimde aklimda ayni araç var passata 90 golfe 70-80 vereceğime 80-90 bandında BMW ye binerim en azından arabaya binmiş olurum belli bir marka değeri var.burdaki Yorumları bende merakla takip edecegim -
kesinlikle durumu bende takip edeceğimquote:
Orijinalden alıntı: hard_hacker
Benimde aklimda ayni araç var passata 90 golfe 70-80 vereceğime 80-90 bandında BMW ye binerim en azından arabaya binmiş olurum belli bir marka değeri var.burdaki Yorumları bende merakla takip edecegim -
a3'den vazgeçtim demişsiniz sıfır mı düşünüyordunuz ikinci el mi ?
Bütçeniz ne kadar ayrıca ? -
2011 modeller 184 hp -
Temizini bulmak imkansız gibi bir şey. Hep boyalı, hasar kayıtlı, değişenli araçlar... Eli yüzü düzgün olanlara da dünyanın parası isteniyor. -
BMW alan arabadan hiç inmiyor galiba 2008 bakıyorum bende hepsi 250 bin km civarında.bir de çekiniyorum BMWye binenler hep yan yan geziyor aracı perişan ediyorlar. -
Forumda herkesin en iyi bildigi seydir "o paraya 2.el bmw 320d alir pasa pasa binerim."
Birazdan dolusur profosyoneller konuya.. -
şimdi size 5-10 daha üstüne koy f30 3.16i al diyecekler sonra başkaları da 3.16i'nin üstüne 5-10 daha koy 3.20i ed al diyecekquote:
Orijinalden alıntı: _AsDeRf_
Forumda herkesin en iyi bildigi seydir "o paraya 2.el bmw 320d alir pasa pasa binerim."
Birazdan dolusur profosyoneller konuya..
benim tavsiyem mi ? 5-10 daha üstüne koyun f30 3.16i alın -
Düşününce insana mantıklı gelse de temizini bulmak gerçekten zor, alan çarpışan oto gibi kullanmış resmen. Fiyatları da düşmüyor sıfırlar arttıkça bunlar da artıyor..quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Manhattan
şimdi size 5-10 daha üstüne koy f30 3.16i al diyecekler sonra başkaları da 3.16i'nin üstüne 5-10 daha koy 3.20i ed al diyecek
benim tavsiyem mi ? 5-10 daha üstüne koyun f30 3.16i alın
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: -TDI-
a3'den vazgeçtim demişsiniz sıfır mı düşünüyordunuz ikinci el mi ?
Bütçeniz ne kadar ayrıca ?
sıfır alamıyorumki hocam 90 lira civarında bütçem var araç fiyatları uçtu gitti resmen aslında 2 ay önce bakıyordum araba arkadaşın passat vardı onu aldım 44 liraya aşırı benzin yakıyor yaktığı kadar da performans sunmuyor satıyorum bende 3.20d alacağım bakıyorum araç fiyatları uçmuş gitmiş bir çok araç değerinden fazla paralara satılıyor hiç yoktan üç harfliye binerim diye düşündüm -
Yine a3 veya a4 bakmaya devam edin derim.
2-3 sene daha düşük model olur ama audi başkadır. -
2014 un ortasinda uretilen 2015 in 1. Ayinda trafige cikisli f30 3.20d aldik borusan premium selection 2. El garantisiyle arac 12 bin kmdeydi
Donanim olarak techno plus idi bilmeyenler icin
-Xenon
-Sunroof
-Katlanir aynalar
-Geri gorus kamerasi
var aracta sifiri 185 bin tl civarinda idi borusandan aldigimiz icin ekstra garantili araci 151.000 tl ye bitirdik yaklasik 1000 tl civarinda da iç aksesuar hediye ettiler fiyat bize uygun geldi. Daha buyuk yastaki araclarla kiyaslama yaparken bu fiyat size yardimci olabilir mukayese etme acisindan
Alacaginiz arac simdiden hayirli olsun kazasiz belasiz insallah -
Aynı kararı bende verip geçen sene 2010 model 3.20d aldım
Golf7 vardı bende daha 4 aylık ,araç tanıdıktan ve ilk sahibinden olunca arabam yeni falan demeyip hemen aldım.
Golfün içi daha kaliteli ve daha sessiz bir arabada olsa, bmw yi kullanması çok daha zevkli
Eğer temizini denk getirebilirsen hemen al, önemli olan apaçilerim eline düşmemiş temiz araç bulabilmek -
quote:
Orijinalden alıntı: RuLinq
Merhaba aslında audi a3 almayı istiyordum lakin fiyatları çok pahalı aracın tasarımını çok beğeniyorum ama o paraları vermeye vicdanım el vermiyor bende döndüm dolaştım bmw ye geldim 2010 veya 2011 model bmw 3.20d bakıyorum bu kasalar e90 mı oluyor nasıl tavsiye eder misiniz kullanan arkadaşlar
Kesinlikle doğru tercih olur , 2010 - 2011 M-Sport güzel bi 320d yakışır -
Güzel seçim. Yalnız yukarıda bir arkadaş Passat alacağıma 3.20d alırım demiş. Kendisine katılmakla beraber VW fanlarından hazzetmeyen biri olarak şunu belirtmeliyim ki Passat ile 3.20d karakteristik olarak çok farklı araçlar. Biri konfora dayalı bir araç, biri ise spor kullanıma dayalı hazırlanmış sert bir araç; bmwcilerin tabiriyle "ultimate driving machine". Yani konfor ve ağa paşa gibi hissetmek isteyen insan 320d'den memnun kalmaz, Passattan çok memnun kalır.quote:
Orijinalden alıntı: Elmandersquote:
Merhaba aslında audi a3 almayı istiyordum lakin fiyatları çok pahalı aracın tasarımını çok beğeniyorum ama o paraları vermeye vicdanım el vermiyor bende döndüm dolaştım bmw ye geldim 2010 veya 2011 model bmw 3.20d bakıyorum bu kasalar e90 mı oluyor nasıl tavsiye eder misiniz kullanan arkadaşlar
Kesinlikle doğru tercih olur , 2010 - 2011 M-Sport güzel bi 320d yakışır
Kısacası seçim ve bir aracın birinden iyiliği/kötülüğü araçtan ne beklediğinize bağlı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Exit to DOS
Güzel seçim. Yalnız yukarıda bir arkadaş Passat alacağıma 3.20d alırım demiş. Kendisine katılmakla beraber VW fanlarından hazzetmeyen biri olarak şunu belirtmeliyim ki Passat ile 3.20d karakteristik olarak çok farklı araçlar. Biri konfora dayalı bir araç, biri ise spor kullanıma dayalı hazırlanmış sert bir araç; bmwcilerin tabiriyle "ultimate driving machine". Yani konfor ve ağa paşa gibi hissetmek isteyen insan 320d'den memnun kalmaz, Passattan çok memnun kalır.
Kısacası seçim ve bir aracın birinden iyiliği/kötülüğü araçtan ne beklediğinize bağlı.
2008 passat aldım benzinli bir daha öpseler vw almam 1 aydır kullanıyorum şuan satmaya çalışıyorum aracı hiç memnun değilim ford transit minibüsüm var bana sorsan minibüs mü passat mı diye gözüm kapalı transit derim passat hantal araba
-
2011 üstü daha mantıklı geliyor aile aracı olacaksa öle 0-100 işiniz yoksa f30 3.16i düşük donanımlı bir şeyler düşünülebilir veya 3.20i düşünebilirsiniz daha sessiz motor pring lpg ile dizelle aynısını yakarsınız ve diğer + nız bakım maliyetleri şuan ortalama e90 kasa 3.20d 32 kuruş km de 3.20i 33 kuruş km de genelde karışık yakıt ortalamaları bu şekilde 3.16i lerde 25 kuruş opet aygaz lpg-shell dizellequote:
Orijinalden alıntı: RuLinqquote:
Orijinalden alıntı: Exit to DOS
Güzel seçim. Yalnız yukarıda bir arkadaş Passat alacağıma 3.20d alırım demiş. Kendisine katılmakla beraber VW fanlarından hazzetmeyen biri olarak şunu belirtmeliyim ki Passat ile 3.20d karakteristik olarak çok farklı araçlar. Biri konfora dayalı bir araç, biri ise spor kullanıma dayalı hazırlanmış sert bir araç; bmwcilerin tabiriyle "ultimate driving machine". Yani konfor ve ağa paşa gibi hissetmek isteyen insan 320d'den memnun kalmaz, Passattan çok memnun kalır.
2008 passat aldım benzinli bir daha öpseler vw almam 1 aydır kullanıyorum şuan satmaya çalışıyorum aracı hiç memnun değilim ford transit minibüsüm var bana sorsan minibüs mü passat mı diye gözüm kapalı transit derim passat hantal araba
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45
2011 üstü daha mantıklı geliyor aile aracı olacaksa öle 0-100 işiniz yoksa f30 3.16i düşük donanımlı bir şeyler düşünülebilir veya 3.20i düşünebilirsiniz daha sessiz motor pring lpg ile dizelle aynısını yakarsınız ve diğer + nız bakım maliyetleri şuan ortalama e90 kasa 3.20d 32 kuruş km de 3.20i 33 kuruş km de genelde karışık yakıt ortalamaları bu şekilde 3.16i lerde 25 kuruş opet aygaz lpg-shell dizelle
lpg ye oldum olası sıcak bakmıyorum lpgli araç kullanmak istemiyorum açıkçası. Aile aracı olarak düşünmüyordum -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45
2011 üstü daha mantıklı geliyor aile aracı olacaksa öle 0-100 işiniz yoksa f30 3.16i düşük donanımlı bir şeyler düşünülebilir veya 3.20i düşünebilirsiniz daha sessiz motor pring lpg ile dizelle aynısını yakarsınız ve diğer + nız bakım maliyetleri şuan ortalama e90 kasa 3.20d 32 kuruş km de 3.20i 33 kuruş km de genelde karışık yakıt ortalamaları bu şekilde 3.16i lerde 25 kuruş opet aygaz lpg-shell dizelle
lpg ye oldum olası sıcak bakmıyorum lpgli araç kullanmak istemiyorum açıkçası. Aile aracı olarak düşünmüyordum
o zaman tek seçenek 2011 3.20d
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X