Şimdi Ara

2010-2012 Cruze alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2010-2012 model aralığındaki max 50.000 km yapmış cruze alınır mı?
    Türkiye piyasasından çekildiği için fiyatlar çok iyi (27.000-33.000) ne dersiniz bir süre sonra parça ve tamir konusunda sıkıntı yaşar mıyım?

• Alınır neden alınmasın iri güzel bir araç yakıt planı yapılırsa pekala iyi araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikilem arasında kaldım. biraz araştırdım iç döşeme kalitesinin kötü olduğunu ve fazla yakıttan şikayet ediyorlar.
  • Yakıt olarak LPG ile binilir, yok ben LPG ye karşıyım benzinle binerim dersen bedava verseler alma.Son 2 yılda tanıdığım 4-5 kişi hepside ellerinden çıkardılar sebep yakıtı.
  • Burası yeri değil belki ama birbirine yaklaşık fiyatlar olduğu için soruyorum.
    LPG'li olmak şartıyla
    Elantra mı cruze mu dersiniz bu hafta alıp geçecez inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilturk__

Burası yeri değil belki ama birbirine yaklaşık fiyatlar olduğu için soruyorum.
    LPG'li olmak şartıyla
    Elantra mı cruze mu dersiniz bu hafta alıp geçecez inş.

Hani iki ucu ..... değnek derler ya sizinki onun gibi olmuş, içinize hangisi sinerse onu alın, elantra daha iyi bir araçtır kanımca.
  • Alınır alınmasına ama 2010 model bazı Cruze larda 113 bg lik eski verimsiz motor bulunuyor 124 bg lik olanları nispeten daha iyidir mümkünse 124 lük olanlardan almaya çalışın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 Punto alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Niye alinmasin ki :) temiz lpg'li bulursaniz almalisiniz. Ayrica bir cok kisi tanimadigi bilmedigi arabalar hakkinda gereksiz yorumlarda bulunuyor kulak asmayin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukseluc98

Niye alinmasin ki :) temiz lpg'li bulursaniz almalisiniz. Ayrica bir cok kisi tanimadigi bilmedigi arabalar hakkinda gereksiz yorumlarda bulunuyor kulak asmayin derim.

[
  • Tamir ve bakımda sıkıntı yaşamazsınız, Chevrolet tamamen çekildiğinde Opel servisleri 10 yıl boyunca gerekli desteği verecek.

Aracın iç döşeme kalitesi de yeterli seviyede, yumuşak plastik sevicilerin pek hoşuna gitmeyebilir yalnız, çoğu kısımda sert malzeme var. Fakat dandik bir duruşu da yok.

Süspansiyonlar sert, çukurlu tümsekli yolda 17" jantların da etkisi ile biraz patırtılı çalışıyor.

Bir yakınımda hatchback Sport Plus 1.4T 140 hp var. Ben de bir çok kez kullandım. Karma tüketimi 7 litre civarlarında geziniyor, kendisi sakin, yavaş sürer genelde. 1,6 atmosferiklerin yakıtı daha da fazla olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.