E60 kasa M paket siyah bir 5 serisi alacağım, aşağıdaki aracı düşünüyorum. 2009-2010 muadillerine göre fiyatı yüksek, ancak hem garantisi devam ediyor hem de oldukça dolu bir araç, henüz pazarlık yapmadım, ne dersiniz fiyatını hakediyor mu?
Hayalim Logic 7 ses sistemi opsiyonu da olan bir araç bulmaktı ancak eski kasalarda bu opsiyonu bulmak sanıyorum imkansız.
Yorumlarınızı bekliyorum.
5 serisinde size cevap yazdım hocam
quote:
hocam 56k ya onu alacağına 59 k ya orta halli bir 2012 f30 alıp opsiyonel logic 7 ekletmeyi düşünmez misin ? hem 0 km araca binmiş olursun, kafan rahat ve keyifli olursun, hem de hızlanmanın keyfini çıkarırsın
yanlış bilmiyorsam o kasa 177bg ve 1800 kg civarı, ben 2012 e90 dan sonra ona binince çok hantal gelmişti bana.
borusanda ilandaki gibi bi aracın özelliklerine +harman kardon ses ekletirsen aşağı yukarı 58-59k€ tutar , yuzde 5 indirim alsan 56k € ya almış olursun.
benimki sadece bir öneri
quote:
Orijinalden alıntı: sepulturgay
5 serisinde size cevap yazdım hocam
quote:
hocam 56k ya onu alacağına 59 k ya orta halli bir 2012 f30 alıp opsiyonel logic 7 ekletmeyi düşünmez misin ? hem 0 km araca binmiş olursun, kafan rahat ve keyifli olursun, hem de hızlanmanın keyfini çıkarırsın
yanlış bilmiyorsam o kasa 177bg ve 1800 kg civarı, ben 2012 e90 dan sonra ona binince çok hantal gelmişti bana.
borusanda ilandaki gibi bi aracın özelliklerine +harman kardon ses ekletirsen aşağı yukarı 58-59k€ tutar , yuzde 5 indirim alsan 56k € ya almış olursun.
benimki sadece bir öneri
Valla kesinlikle bencede boyle ben olsam bende boyle yapardim.