Joymax botlatrı banladıktan sonra yeni bi event başlatmış Aradım bulamadım verildiyse kusura bakmayın Silkroad Online'dan Herkese Merhaba. Joymax sizler için 2010'da yeni bir deneyim etkinliği hazırladı. Detayları aşağıdan takip edebilirsiniz. - Etkinlik Adı: 2010'da Mutlu Deneyim Puanı Etkinliği - Etkinlik Süresi: (Silkroad Yerel Saatiyle) 19 Ocak - 16 Mart 2010 (Sadece hafta sonları) - Detaylar: Belirlenmiş zaman dilimleri içinde canavarları avlayarak, Deneyim ve Yetenek puanlarınızı 30% arttırabilirsiniz. Her Cuma, Cumartesi ve Pazar (Silkroad Yerel Saatiyle) saat 02:00 ile 05:00 arasında toplam 3 saat boyunca Bu zaman dilimi içerisinde karakterlerinizin seviyelerini daha hızlı yükseltme imkanı bulacaksınız. Silkroad Online size daha fazla, daha eğlenceli ve daha heyecanlı etkinlikler sunmaya devam edecek. Teşekkürler!
Silkroad yerel saatiyle 2-5 arası denmiş.Normalde kaçla kaç arasına denk geliyo bu saatler?Saat farkını bilmiyorum da...
quote:Orijinalden alıntı: Aazam Silkroad yerel saatiyle 2-5 arası denmiş.Normalde kaçla kaç arasına denk geliyo bu saatler?Saat farkını bilmiyorum da... evt kaçla kaç arası oluyo ????