Üniversiteyi bitirdin mi Kız işleri nasıl gidiyor Hayat her zamanki gibi aynı mı En önemli soru yaşıyomusun
Hey sen Üniversite 1 deki çocuk ne olmayı planlıyorsun ? Bırak bu ineklikleri de biraz 'le ilgilen.
Forum çökmezse olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: bydeprem
5 3 sene ömrüm kaldı belki bu hastalık yüzünden eger ölmesem bidaha gelicem bakıcam konu hala duruyormu diye ve mesajım
ne hastalığıı :S
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
Forum çökmezse olabilir.
Ağzını hayra aç
pşşt,
5 yıl sonraki ben, İstanbul'da bir üniversite kazanabildin mi lan? Hala gözlük mü kullanıyorsun yoksa gözü çizdirdin mi? Ehliyetin var mı?
Bunlar varsa helal olsun amacıma ulaşmışsın
Bunları okuyunca vay be 5 yıl geçmiş diyeceksin,şaşıracaksın biliyorum.
Peki hedeflerine ulaştın mı?İstediğin üniversite yurttışındaydı sanırım.Girebildin mi oraya?Giremediysende üzülme hayat devam ediyor.Her anını dolu dolu yaşamaya bak.
Başka hedeflerinde vardı sporla ilgili,onlar ne alemde,ne çok hayalin varmış seninde.
Sevgiliye ihtiyacın olmadığını düşünüyor musun hala?Her neyse lafı fazla uzattım,hayatında iyi şanslar.
5 yıl sonraki ben lise bitti askeremi gittim lan ben :D
Hey 5 yıl sonraki ben. Umarım mesajımı bulursun
Yoldaş durumlar nasıl? Gittin mi askere? 21 yaşında olacaksın 4 sene sonra.
quote:
Orijinalden alıntı: Diyez görünümlü Bemol
Meraba 5 sene sonraki ben. Sevgilinın okuduğu şehre üni.ye gtmşsindir umarım. Onu çok seviyordun 5 sene önce. Adı ce... ' di. Bütün hayatını değiştirmeyi göze almıştın. Naptınız evlendinizmi herşey istediğın gbi oldumu? 5 sene sonra görüşürüz dosum
not:güzel konu
Konudaki en saçma mesaj..
Eskerim 5 sene sonra (üniversite dahil..)
marty mcfly...
Læ universiteli Umut, Ankara Hukukta misin İstanbul Hukukta mi? Yoksa Bogazici İsletme mi? Kazanamadiysan gozume gozukme. Kazandiysan BMW E92 aldirtabildin mi kendine? Telefonun hala i4 mu yoksa degistirdin mi? Bilgisayarin ayni mi hala?
HEY You ; Allah kısmet ederse herşeyin güzel olmasını sağlıklı ve mutlu br hayatımın olmasını ve üniversite nin bitmiş olacağını hayata atılmanın vakti geldiğini evlenmek için uygun bir aday bulmak gerektiğini(aklımda birisi var) inşAllah hayallerimi gerçekleştirebilirim. DonanımHaber'e selamlar herkesin gönlüne göre versin.
5 yıl sonraki ben, hala Yvonne ile mi takılıyorsun? Saygılar.
uplamanın tam zamanı
up.Hadi hadi daha çok vakit var
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
Kehanet filmini mi izledin
admin mi oldun la
s.a sevgili 5 yıl sonraki sinan... Askerden gelmişsin evini yaptırmıssın arabada almıssın çoluk çocukta var ne iş ?
5 yıl sonra bakıcam
5 YIL SONRA..Umarım üniversite hayatı liseden iyidir. Araba ?