Şimdi Ara

2010'dan mesajımız var! 5 yılın sonunda hortlatıyorum :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
9
Favori
5.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hey 5 yıl sonraki ben umarım asosyalikten kurtulmuş ve kendine sevgili yapmışsındır.Diş tellerini attıktan sonraki o dişlerinin halini merak etmiyor değilim hani 5 yıl sonra şimdiki halinden daha farklı olduğunu ve imaj yaptığını ümit ediyorum Hadi kalın sağlıcakla 5 yıl sonra manitanla burda ol
  • Devam
  • Hey 5 yıl sonra ki ben! Umarım ölmedin.. Aralık 21'i atlattıysan sıkıntı yok. Müzikle alakalı bi yere gelemediysen anlarım ama sanırım mesleğinde ilerlemişsindir. Malum kişiyle durumlar nasıl len? Naz ederse kaçır, hasta etmeyin adamı. Evlendiysen Çocuklarla ilgili hayallerini unutma kız keman oğlan piyano. Bu mesajı okurken hepsini öp benim için. İmza : 2012 sıcaklarından eski sen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıl sonraki ben: eğer hala hayattaysam ve bir savaş filan çıkmamışsa bunu okursam elini ordan çek.
  • ingiltereye vizeyi aldın dimi çakal
  • kaldı sana 1 sene :)
  • Evet hadi bakalım az kaldı:)

• Bende 1 sene sonra ki halime seslenim bakayım.

La zibidi hala malak gibi yatıyon dimi yaptığın başka bi b.k yok zaten.. neyse naptın nası gidiyo 1 sene içinde ne değişti yav anlat bakim. hala birine aşık olamadın dimi la ? hadi yok de de ağzını burnunu kırıyım. olum ne olacak senin bu halin ya m.l geldin m.l gidiyosun ya. neyse olmuyosa zorlama. inşallah o kırık telefonu yaptırmışssındır. garip garip hayallerin vardı ne oldu onlara hani karavan ? doğa ? offroad ? parkour ? dalış ? birini yaptım de la bari... olum hadi bunları geçtimde hala yanlızsan gerçekten dövecem seni.. haa bide şey vardı ııı şuan ki hedefin ney bakalım ? her ay değiştiriyosun anasını satiyim bişeye odaklan artık uğraş çabala.. böyle olmaz bu. umarım bi düzene girmişsindir. neyse ulan küfür ediyorum belki sana ama sevdiğimden. sonra yok efendim niye bana m.l demişsinde zibidi demişsinde şuyduda buyduda deme.. neyse uzatmicam daha fazla inşallah bir sevgili bulmuşsundur artık. kimse sevmesede ben seviyorum seni hadi öptüm kendine iyi bak..

Edit: ulan ben bu m.l a şey demeyi unuttum. la kör kütük aşık olma sonra ihale bana patlıyor. hadi selametle

Şaka bi yana iç sesimle bu kadar samimi olduğumu bende bilmiyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.TSC -- 28 Şubat 2014; 15:04:22 >

• anaa 5 yılmış olmuş ya la.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bertsinay

anaa 5 yılmış olmuş ya la.

Son durum ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

hop shadow sana sesleniyorum 5 yıl sonra naruto one piece biticncee ne halt ediceksin he. bakalım ozamanlar hep hayal ettiğin dünya turunu yapabilecekmisin.. ölmezsen evlenirsin bile belli olmaz sana çakal seni

Hocam one piece bitmedi hala niyetleride yok :)

• üniversiteyi kazandın mı hocam ?
  • yıllar yılı eskitiyor neyse bir 5 yıl sonra bakarız nerede ve kimlerleyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ninja törtıl

üniversiteyi kazandın mı hocam ?

Ahahaha o lise içindi :) bu sene inşallah.

• 5 yıl sonraki ben! İnşallah iyi bir universtpite kazanmış olursun yoksaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Esposito Bandolero

5 yıl sonra ölücem

Yaşıyon mu

• maeglin_palantir kullanıcısına yanıt
    viskiler sağolsun ayaktayım

,
  • bende yazayım uplanır ilerde:

naptın qnq üni bitiyor mu bu sene? umarım herkesin sağlığı yerindedir sorun yoktur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trafik cenavarı

rangerove sportu aldın mı lan almadıysan biraz daha çalış çabala alınacak o araba

Aldınız mı hocam arabayı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.