Şimdi Ara

2010'dan mesajımız var! 5 yılın sonunda hortlatıyorum :) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
9
Favori
5.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015'ten mesaj.İntihar etmediysen ve ecel ile ölmediysen şu an askerliğe uğurlanıyorsun demektir.Allah yardımcın olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YDG

Yasir internet projeni hayata geçirdin mi? Geçtiyse bu mesajı okumuyorsundur. Tüh boşa yazdım..

Vay be..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2ndPerson

beş yıl sonraki ben sana sesleniyorum eğer ölmediysen hala

sen bu satırları okurken ben çok ama çok uzaklarda olucak tam 5 ışık yılı uzakta(biliyorumm ışık yılı zaman kavramı değil)

neyse panpa işte inş. girmişsindir odtü bilgisayar mühendisliğine hazırlığı da atlamışsan iyi abi ama odtü zor daha düşük bi yere girsende olur panpa bide kız arkadaş felan yaptın mı ya şu 5 sene önce sevdiğin bi kız vardı ona nooldu bide? kesin saçma sapan olaylar olmuştur. birde yurtdışına gitmeyi felan düşünüyomusun biliyorum ki şuan hayallerle dolu yazdığım bu satırları hayal kırıklarımla okuycam o yüzden biraz da teselli vereyim üzülme ya olmasa da olur belki böylesi daha iyidir bu arada dinle felan aran nasıl ateist mi oldun deist mi oldun ne olduysan dön lan müslüman olman lazım müslümansan tamam abi elhamdülillah mektubumun yanıtı bekliyorum panpa cabuk yaz, cevap felan yazarsan eğer çocukmuşum o zamanlar felan dersen öldürürüm olm seni unutma ben senim ne düşündüğünü felan biliyom hepsini neyse çok saçmaladık işte 5 sene önce böyle saçma bi insandın sen
    görüşmek üzere
    burak 2010

edit: rengi düzelttim kalınlığı kaldırdım 4 ay önce ergenmişim dikkat çekmeye çalışıyormuşum

hop

• 6 sene upı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an hayatımın en kötü dönemlerinden birini yaşıyorum tıpkı 2010daki gibi .Tesadüf olsa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Heltah Skeltah

Galatasaray CLyi hala kazanmadı. Hamza Hamzaoğlu 5 yıl içerisinde kazanacağız dedi. Kazanırsak hortlatacağım.

Ah Ah şuan ne durumdayız o günleri özledim be ağlıcam şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil rastgeldi

Şu an hayatımın en kötü dönemlerinden birini yaşıyorum tıpkı 2010daki gibi .Tesadüf olsa gerek

Çabuk geçer umarım :/

• ben bile duygulandim

• quote:

Orijinalden alıntı: azadutyun

quote:

Orijinalden alıntı: adil rastgeldi

Şu an hayatımın en kötü dönemlerinden birini yaşıyorum tıpkı 2010daki gibi .Tesadüf olsa gerek

Çabuk geçer umarım :/

Teşekkürler

• 5 yıl sonraki ben: bugun Başkent Ankara'da 6 aydaki 3. Bomba patladı, şerefsiz Suriyeli'leri ülkeden atabildik mi? Ülke nasıl borsa şu an 79 puan muhtemelen yarın düşer, karı kız işlerı nasıl

• Ben böyle bir konu açsam yaklaşık 10 yıl olacakmış vay anasını.
  • Üniversiteyi bitirebildin mi , kız işleri nasıl , Fiziği kaç senede geçtin , ülke durumu nasıl :D 5 sene sonra bak :D
  • 5 yıl sonraki ben;
    Eğer o arabayı almazsan,seni cezalandırırım,motor işine gelince sakın yüksek cc lere bulaşma bunun sonu yok.Guv guv hala sendemi eğer sendeyse idealist birisin demektir.
    Bir de iş ve aşk hayatındaki gelişme nerelere gelmiş.
    Umarım çizim işinde marker'a terfi etmişsindir,hala kara kalemdeysen en azından realistliğini geliştir bari.
    Ölmezsek 5 sene sonra görüşürüz
  • 5 yıl sonraki ben; Üsteğmenliğe bir yılın kalacak. Olurda farklı bir sonuç olursa kötü olur.

• 5 yil sonraki ben: 5 yıllık kız arkadaşimla yollarimiz ayrildi. Unuturmuyum 5 yil sonunda ne olacak çok merak ediyorum.. Hayat geciyor tabi bir şekilde elbet bitecek bunlarda..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13.03.2016 yatagimdan yaziyorum.bi kac saat once Ankarada-yine-patlama haberi aldik.durumlar kotuye gidiyor.hayat nasil.is bulabildinmi ??

• 14.06.2016
    Şuan 1.sınıfsın 5 yıl sonra atanmış olmam lağzım atandım mı?
    Üniversitenin Son yıllarında araba alabildim mi?
    Burak 2. Sınıfa başlamış olmalı :)
    Ülke ne durumda bugun ankarada patlama oldu.
    Suriyeliler ülkeyi boşalttılar mı?
    Şuan benzin 4.30tl lpg 2.15 tl hadi bakalım 5 sene sonrada devam edeceğizmi deponun %60 ını vergi ile doldurmaya.
    İnşallah sağ sağlim okurum bu mesajı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APPY038 -- 14 Mart 2016; 0:16:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.TSC

Bende 1 sene sonra ki halime seslenim bakayım.

La zibidi hala malak gibi yatıyon dimi yaptığın başka bi b.k yok zaten.. neyse naptın nası gidiyo 1 sene içinde ne değişti yav anlat bakim. hala birine aşık olamadın dimi la ? hadi yok de de ağzını burnunu kırıyım. olum ne olacak senin bu halin ya m.l geldin m.l gidiyosun ya. neyse olmuyosa zorlama. inşallah o kırık telefonu yaptırmışssındır. garip garip hayallerin vardı ne oldu onlara hani karavan ? doğa ? offroad ? parkour ? dalış ? birini yaptım de la bari... olum hadi bunları geçtimde hala yanlızsan gerçekten dövecem seni.. haa bide şey vardı ııı şuan ki hedefin ney bakalım ? her ay değiştiriyosun anasını satiyim bişeye odaklan artık uğraş çabala.. böyle olmaz bu. umarım bi düzene girmişsindir. neyse ulan küfür ediyorum belki sana ama sevdiğimden. sonra yok efendim niye bana m.l demişsinde zibidi demişsinde şuyduda buyduda deme.. neyse uzatmicam daha fazla inşallah bir sevgili bulmuşsundur artık. kimse sevmesede ben seviyorum seni hadi öptüm kendine iyi bak..

Edit: ulan ben bu m.l a şey demeyi unuttum. la kör kütük aşık olma sonra ihale bana patlıyor. hadi selametle

Şaka bi yana iç sesimle bu kadar samimi olduğumu bende bilmiyodum

doctor who izlemenin zararları

• 5 yıl sonraki ben,şu an deu da öğrenciyim altımda opel corsa var,askere gitmek istemiyorum hayatımı iyi kötü idare ediyorum,umarım şimdi sağlıklısındır ve altında bmw i8 vardır yoksa bile almak üzeresindir :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

quote:

Orijinalden alıntı: Heltah Skeltah

Galatasaray CLyi hala kazanmadı. Hamza Hamzaoğlu 5 yıl içerisinde kazanacağız dedi. Kazanırsak hortlatacağım.

Ah Ah şuan ne durumdayız o günleri özledim be ağlıcam şimdi.

Vay be.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.