Şimdi Ara

2010 FORD FOCUS 1.6 TİTANİUM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acil-satmamgerekiyo-arkadaslar-156091047/detay/

Arkadaşlar bu araç hakkında görüş ve önerilerinizi bekliyorum.Değişen sadece sağ ön çamurlukmuş yapılan işlemlerin resmini de gönderdi satıcı.Atiker marka lpg var yeni taktırmış ama işletmemiş..33750 ye bu aracı almak mantıklı mı sizce?

• Araç temiz duruyor.km de çok az eğer sahtekarlık yoksa tabi.Fiyat konusunda da şöyle karşılaştıralım:geçen sene 2010 trend dizel focusu arkadasa 30 bine aldık.Onunda sag çamurluk boyalıydı.

Ama bu titanium.Ve malum fiyat artışları...

Kısaca alınır diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Araç temiz duruyor.km de çok az eğer sahtekarlık yoksa tabi.Fiyat konusunda da şöyle karşılaştıralım:geçen sene 2010 trend dizel focusu arkadasa 30 bine aldık.Onunda sag çamurluk boyalıydı.

Ama bu titanium.Ve malum fiyat artışları...

Kısaca alınır diyorum.

Evet geçen seneye göre fiyatlar çok arttı maalesef.Arkadas sıfır almış oldugu punto dynamic dizeli 20 bin km de 29 a zor sattı şimdi emsallerine 34-35 istiyorlar:)
  • Arkadaslar düşüncelerinizi bekliyorum...
  • Şartmı o fiyata focus olması ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Şartmı o fiyata focus olması ?

Yoo şart değil 2 kişilik bir aileyiz,uygun sportif bir araç bakıyorum..Öneriniz varsa değerlendirelim hocam
  • Mazda 3 olmazmı ? Fordunda piyasası var ama biraz kaba sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Mazda 3 olmazmı ? Fordunda piyasası var ama biraz kaba sanki

Mazda 3 imperessive den bahsediyorsunuz sanirim:)cok guzel arac donanimları da iyi ancak fiyatlar yuksek biraz.honda civic de dusunuyorum 2007 lere 36-37 istiyorlar.tabi sahibinden.com piyasası bu:)

• quote:

Orijinalden alıntı: poyraz2664

quote:

Mazda 3 imperessive den bahsediyorsunuz sanirim:)cok guzel arac donanimları da iyi ancak fiyatlar yuksek biraz.honda civic de dusunuyorum 2007 lere 36-37 istiyorlar.tabi sahibinden.com piyasası bu:)

Fiyat olarak düşününce mazda dedim. Civic iyi ama civiclerin piyasası yüksek. Ya da millet kafasına göre yazıyor fiyatları. Mazda f/p olarak daha iyi olur sanırım. Temizi bulunursa tabi

• Fiyata bişey diyemem ama focus 2.5 çok güzel araba .
    yalnız devir çevirmeyi sevmiyorsanız , dizelini öneririm.
    herkesin zevki farklı ama ben atmosferik araba sevmiyorum .
    Focus biraz sert ve konforsuzdur ama sürüş zevki ve direksiyon hissiyatı müthiş.
    Ayrıca oldukça da sağlamdır .
  • 2006 mazda 3 dynamic 1.6 otomatik bir ay kullandım ,2008 trend x dizel 109 ps focus sedan imiz var 2 senedir, kalite olarak içine bindiginizde mazda daha kaliteli daha elit geliyor ayrıca daha rahat , focus un dış tasarımı gayet güzel ama iç tasarımı kötü ve biraz daha kalitesiz mazda ya göre , sürüş zevki direksiyon hassasiyeti olarak focus çok daha önde sürmesi çok daha zevkli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: poyraz2664

quote:

Fiyat olarak düşününce mazda dedim. Civic iyi ama civiclerin piyasası yüksek. Ya da millet kafasına göre yazıyor fiyatları. Mazda f/p olarak daha iyi olur sanırım. Temizi bulunursa tabi

Tesekkur ederim:)ciddi ciddi mazda dusunuyorum artik temizini bulabilirim insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Fiyata bişey diyemem ama focus 2.5 çok güzel araba .
    yalnız devir çevirmeyi sevmiyorsanız , dizelini öneririm.
    herkesin zevki farklı ama ben atmosferik araba sevmiyorum .
    Focus biraz sert ve konforsuzdur ama sürüş zevki ve direksiyon hissiyatı müthiş.
    Ayrıca oldukça da sağlamdır .

Gorusleriniz icin tesekkur ederim.dizel araclarda dusuk km uygun fiyara bulmak zor.onu da guvenilir birinden almak lazim malum istanbulda her turlu seytanlık tavsanlık var.200 bindeki arabayı 70 bin diye satıyorlar insanlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANIL-D

2006 mazda 3 dynamic 1.6 otomatik bir ay kullandım ,2008 trend x dizel 109 ps focus sedan imiz var 2 senedir, kalite olarak içine bindiginizde mazda daha kaliteli daha elit geliyor ayrıca daha rahat , focus un dış tasarımı gayet güzel ama iç tasarımı kötü ve biraz daha kalitesiz mazda ya göre , sürüş zevki direksiyon hassasiyeti olarak focus çok daha önde sürmesi çok daha zevkli

Her aracın guzel yonleri var elbette.benim butcemde elbette dort dortluk bir arac yok ama şöyle sorunsuz yakısıklı uzmeyecek bir araba olsun:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.