Şimdi Ara

2010 Jetta vs. 2011 Jetta 1.6 TDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

siz hangi Jettayı alrdınız?

1) 2010 Jetta 1.6 TDI Comfortline (En Üst Donanım)
    2) 2011 Jetta 1.6 TDI Comfortline (Orta Donanım) (Güncel Kasa)

Eski kasada malzeme kalitesi çok daha iyi ve full donanım olacak Cruise Control, ESP, Hill Holder, Digital Klima, Multimedia vs olacak.
    Ancak güncel kasa daha yeni olmasına ragmen Cruise Control ve bazı diğer donanımlar olmayacak ve malzeme kalitesi biraz daha düşük.

Siz hangisini tercih edersiniz. Bu arada eski kasa 45-47 arası alinabiliyorken, 2011 güncel kasa ise 52-55 arası alınabilecek.

Neye karar verirdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi informatiker -- 19 Ocak 2014; 17:21:56 >

• ben gunceli tercih ederdim yinede gorunum olarak daha hoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7dreaMSoLdier_

ben gunceli tercih ederdim yinede gorunum olarak daha hoş
    yeni kasa olanı tercih ederdim
  • Eski kasa olani passata benzedigi icin daha cok seviyorlar
  • O paralara D sınıfı araç düşünürdüm.
  • Daha kaliteli olanı alırım. Kalan para ile de yakıt masraflarımı cikarirdim.
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.

Devamını bekliyorum.

Güncel kasanın dış görünüşü hoş, ancak eski kasanında malzeme kalitesi ve donanımıyla ön plana çıkıyor. Ayrıca arka tekerlekler bağımsız ve 4 kollu süspansiyonu varmış. Bilmem anlatabildim mi...

Oy Durumu
    Eski kasa: 1
    Yeni kasa: 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi informatiker -- 19 Ocak 2014; 17:19:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Daha kaliteli olanı alırım. Kalan para ile de yakıt masraflarımı cikarirdim.
    Sizin gibi diesel jetta alma arefesindeyken 1.4 tsi passat bmt nin teknik özelliklerine ve fiyatına bakarak daha doğru bir karar olacağını düşündüm ve b7 kasa passatı tercih ettim. tavsiyem o bütçeler için Passat.
    Yakıt tüketiminden memnunum, donanım olarakta comfortline gayet yeterli.
    Değerlendirin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercandrsn

Sizin gibi diesel jetta alma arefesindeyken 1.4 tsi passat bmt nin teknik özelliklerine ve fiyatına bakarak daha doğru bir karar olacağını düşündüm ve b7 kasa passatı tercih ettim. tavsiyem o bütçeler için Passat.
    Yakıt tüketiminden memnunum, donanım olarakta comfortline gayet yeterli.
    Değerlendirin...

Alıntıları Göster
    Zevk ve para sizin ancak o kadar parayı Jetta'ya ben vermezdim. Direk D sınıfı bişeyler bakardım.
  • ercandrsn kullanıcısına yanıt
    Hocam eyvallah.
    Passat tabiki favori bir araba. Ama ben benzinli istemiyorum. Her ne kadar TSI motor olsa da ve şehir içi 8 litre yaksada istemiyorum. Bundan sonraki araba için Passatı düşünürüm.
    Aslında B6 kasa Passat 1.6 TDI Bluemotion denk getirsem hemen alırım. Ama maalesef bu kasada bu motor sadece 1 yıl üretildi ve tr genelinde birkaç tane galeriden satılık var. Onların fiyatıda haddinden fazlasıyla abartılarak 60 çekmişler.
  • Hocam kesinlikle haklısın zira benim şuanki arabam Accord 2.4

Almak istediğim aracın ikinci el piyasasının hızlı olmasını istiyorum. Dolayısıyla seçeneklerde sadece Passat 1.6 TDI kaoyor. O da malum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: informatiker

Hocam kesinlikle haklısın zira benim şuanki arabam Accord 2.4

Almak istediğim aracın ikinci el piyasasının hızlı olmasını istiyorum. Dolayısıyla seçeneklerde sadece Passat 1.6 TDI kaoyor. O da malum...

Hocam biz de 1-2 sene önce bu civarda araba bakarken eleye eleye Passat 2.0 TDI ve Mondeo 2.0 TDCI kaldı geriye mondeoya biraz çekingen kaldık 2. elden dolayı sonra şans eseri çok çok temiz bi mondeo düştü. Aldığımız ilk aylardan beri sürekli müşterisi oldu ama harbiden çok temiz arabaydı satarken gözümüz arkada kalmadı değil.
  • Simdi ne kullaniyorsunuz hocam?
  • Uzun binecekseniz eski kasa diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Uzun binecekseniz eski kasa diyorum
    Ben eski kasanın fsi motor midline donanımlısını kullandım 5.5 yıl kadar. Şu anda kayınpederimde de yeni kasası var 1.6 tdi. Her ikiside çok güzel ve sorunsuz araçlar. Malzeme kalitesi açısından gerçekten eski kasa yeniden daha üstün. Ancak ben sizin yerinizde olsam yine de yeni kasa alırdım. Ayrıca comfortline donanımda boş bi donanım değil yeni kasa için. Eski kasa jetta nın ön tasarımı golf V ile aynı olduğu için sanki bana 2 eski kasaymış gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: informatiker

Simdi ne kullaniyorsunuz hocam?
    Merhaba.
    Jetta Mk5 kullanmış biri olarak 2010 Tdi Jetta' yı tavsiye ederim. Donanım olarak bir önceki kasa sizi tatmin edecektir.
    2010 model Jetta' nın iç mekan kalitesi çok yüksek. Yeni Jetta' nın da bir o kadar düşük. Dış görünüş olarakta yeni kasa üstün.
    2 aracı da kullanırsanız eğer sizde eski kasanın daha üstün olduğunu göreceksiniz.
    Eski kasa Jetta ile ilgil sorularınız olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abruzzi

Ben eski kasanın fsi motor midline donanımlısını kullandım 5.5 yıl kadar. Şu anda kayınpederimde de yeni kasası var 1.6 tdi. Her ikiside çok güzel ve sorunsuz araçlar. Malzeme kalitesi açısından gerçekten eski kasa yeniden daha üstün. Ancak ben sizin yerinizde olsam yine de yeni kasa alırdım. Ayrıca comfortline donanımda boş bi donanım değil yeni kasa için. Eski kasa jetta nın ön tasarımı golf V ile aynı olduğu için sanki bana 2 eski kasaymış gibi geliyor.

Alıntıları Göster
    Eski kasayı satan kişi muhtemelen 2010'da sıfırına 43-45 bin arası bir fiyat vermiştir zaten. Bence 40 dan fazla verilmez, ha malum sitede daha yüksek fiyata alıcı bulabilir dizel çılgınlığından dolayı o ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abruzzi

Alıntıları Göster
    O paraya mondeo alırdım. 2.0 dizel

• quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

O paraya mondeo alırdım. 2.0 dizel

Alıntıları Göster
    yeni kasa her açıdan daha avantajlı geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Uzun binecekseniz eski kasa diyorum

En fazla 2-3 sene binerim aldigim araci.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.