Şimdi Ara

2010 Lys

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkes 2010 lys gibi olacağından bahsediyor bu sene. 2010 lys nasıldı hakkında bir fikri olan var mı biri açıklayabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2010da ygsde 40k olan bi tanidigim lysde 9k ya cekmis. Suan bi poliklinikte dis doktoru :D demek ki sinav kolay bile olsa cekilebiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sbs kasıyordum ben

• cancanlakop kullanıcısına yanıt
    güzel günlerdi

• 2010 lys ye girenlerdenim. mat2 ilk 19-20 soru genel olarak birinci bölümdü. sınav orta veya zor denebilecek seviyedeydi ama çalışanla çalışmayanı gerçekten ayırt ediyordu. edebiyat daha çok ygs türkçe gibiydi 30 dan sonra ezber edebiyatlar başlamıştı. Geo çok kolaydı. hatırladıklarım bunlar.
  • Toksikoman kullanıcısına yanıt
    bu sene tmler belli bi aralığa toplanmış durumda ciddi çekişler olur mu sizce cevap için sağolun

• ellabiranto E kullanıcısına yanıt
    kesinlikle. ygs açıkçası pek eleyici olmamış. aynı puanda sıralamalara bakın. ben öğrencilerime baktım, bu senenin 800 binincisinin puanı geçen senenin 450 binincisiyle eşitti. bu kadar oynaması korkutucu. YGS ile alan bölümlerin puanlarında ciddi oynamalar olur. LYS bu sene zor gelebilir hazırlanın. Çünkü bir yerden eleyici olmak gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 LYS MATEMATİK
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanlakop

Sbs kasıyordum ben

ygs nasıldı ne yaptın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.