zor bir sınavı 30 35+ tane net yapabilmek için kaç tane ve hangi soru bankaları çözülmeli kaç tane deneme çözülmeli |
YKS 2024 GİBİ BİR SINAVDA AYT MAT FULLEME
-
-
bence deneme ile alakası yok. konuları iyi kavramak gerekli. istediğin kadar soru çözsen de o soruların çoğu hiçbir kitapta yoktu. ben hiç soru bankası çözmeden 29 doğru yaptım.
-
"the important thing isn't can you read music, it's can you hear it"
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
karekök
bs
345
apotemi fasikülleri
eksik bırakmadan bunları çöz keyfine bak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şuan 3d çözüyorum 345 falan çözmeme gerek var mı 3d + apotemi fasikülleri nasıl olur
-
fizisyenimmm orjinali buraya dahil etmemen üzdü biraz
-
zor kaynak çözmüş olman sınava hazır hale getirmez ben geçen sene sadece 1 kitap sb bitirmiştim çünkü vaktim yoktu önemli olan konu kavraman hocam
-
Orijinal ve 3dnin de hakkı yenmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Orijinalin tamamini bile cozmeden 33 dogru yaptim. Olasilik pko ve ilk 12 konuya calismadigim icin yanlislarim oradan geldi. Apot fasikulleri cok gereksiz cozeceksen illa orijinal coz. 2. Kaynak karekök olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir tek 345 sb + 345 denemesi cozdum 35 yaptim @yardımiçinaçtımhessabı dogru soylemis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 3 Eylül 2024; 15:48:38 > -
arkadaşlar ben mezunum önümde bayağı bir vakit var zor kaynak çözmek vakit kaybı mı olur sizce
-
kaç doğru yaptın geçenki sınavda ? neleri yanlış yaptın ya da eksikti
-
aslında tüm konuları bitirdim hattaha geçen yıllardaki soruları çok rahat çözdüm hani kafamda en azından 10 -15 soru basit diye düşünüyordum bu sınavda biraz afalladım sadece ayt mat olarak 18N matematik yapabildim sınav sürecini iyi yönetemedim aslında zor kaynaklarda çözdüm ama sınav sürecini iyi yönetemedim bu sefer farklı olarak çok vakrtim olduğundan konuları derinlemesine öğrenmeye çalışıcam geçen sene çokda vaktim kalmıyordu dershanemizde tyt daha çok ağırlık verdi anlamsız bir biçimde ayt sıkıştırdılar boşuna ayt daha önemliymiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QUADROS -- 3 Eylül 2024; 16:15:13 > -
tyt mat konuları bitirdiysen şimdiden tyt mat denemelerine başla.ayt mat için eyüp b konu anlatımlarını ve soru çözümlerini tavsiye ederim kesinlikle onların hepsini izle ek olarak onun yanında matematiğin fatihinden soruları özellikle eskileri 3-5 yıl öncekileri tavsiye ederim. eyüpb konu anlatımı + eyüpb soru çözümü + matematiğin fatihi eski soru çözümleri ile çok rahat halledersin. deneme ise ben pek çözmedim yani çözseydim de pek bir şey değişmezdi sanırsam çünkü çok sağlamdı sorular. 2022de aytde 39 1 yapmıştım bunda 29a 5 yaptım çok sağlamdı sınav.
-
Hocam hepinize çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi uygulayacağım
-
çoookk ça kitap çözmek bir başarı değil kardeş.
bilgisarmalı ve apoteminin yanına birde 345 gibi normal bir soru bankasını layıkı ile çözebilirsen yeterli imiş. çoook araştırdım, çok sordum ve bu kanıya vardım.
12. sınıfsan zaten bu 3 kitabı anca bitirirsin. ve fazla fazla yeter. zaten 2. dönem alan denemelerinde ağırlık verirsin.
ayrıca hedefini full yapmak üzerine tutman da senin için iyi bir şey. azaltmaya başlarsan o işin sonu yok. ful diye çalış da 36-37 net yap. yap yeter ki.
-
bu sene kaç net yapmıştın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X