kafanıza takılan birsey varsa sorabilirsiniz, ilanda bütün detayları vermeye çalıştım. arac başında illaki biraz pazarlıgı olacaktır.
hiç mi yorum yok
bende mazda3 sattım geçenlerde ama fiyatın çok yüksek en fazla 35satarsın. bence de 40 etmeli yanlış anlama ama , maalesef piyasa belirliyor fiyatı
quote:
Orijinalden alıntı: jackwalsh
bende mazda3 sattım geçenlerde ama fiyatın çok yüksek en fazla 35satarsın. bence de 40 etmeli yanlış anlama ama , maalesef piyasa belirliyor fiyatı
Touring olunca iş değişiyor... Benim şahsi düşüncem o fiyata yeni kasa touring almaksa, bir alt kasa Dynamic (full) olanı almayı tercih ederim... Sağlıcakla hayırlı satışlar...
Bende kafama koydum mazda 3 almayı :) fiyat olarak ne düşünüyorsun en son.
jackwalshJ
kullanıcısına yanıt
35 e satacagıma hiç satmam hocam ya :) aracım canavar gibi masallah :) 2-3 yıl daha binerim
e-rose
kullanıcısına yanıt
dostum yapma gozunu seveyim.. bir alt kasanın karizması ile bu bir mi :) touringde ne donanımlar var bilmiyor musun? yeni kasa golfun highline ı kıvamında mazdanın touringi bile. impressive e gecişte işe yarar bir hız sabitleyici var bence, onu da istersen serviste 400 e takıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: avadula
dostum yapma gozunu seveyim.. bir alt kasanın karizması ile bu bir mi :) touringde ne donanımlar var bilmiyor musun? yeni kasa golfun highline ı kıvamında mazdanın touringi bile. impressive e gecişte işe yarar bir hız sabitleyici var bence, onu da istersen serviste 400 e takıyorlar.
Sunroof'u unutma...
e-rose
kullanıcısına yanıt
oldum olası sevemedim sunroofu ya :) ama dogru seveni cok
quote:
Benim için en başta gelen şeyler;
Güvenlik ekipmanları (abs, asr, ebd, dsc vs.vs.)
Dijital Klima
Sunroof
Hız Sabitleyici
-----------------------------
Maalesef Hız Sabitleyicim yok işte...
quote:
Orijinalden alıntı: e-rose
quote:
Benim için en başta gelen şeyler;
Güvenlik ekipmanları (abs, asr, ebd, dsc vs.vs.)
Dijital Klima
Sunroof
Hız Sabitleyici
-----------------------------
Maalesef Hız Sabitleyicim yok işte...
Alıntıları Göster
kuzen 2009daki ötv indiriminde 37.5 a almştı sedanını
vay anasını fiyatlara bak
jackwalshJ
kullanıcısına yanıt
Ben Sedan impresiive bakıyorum ancak , internette fiyatlar 40-45 arası. 35 e keşke mümkün olsa
quote:
Orijinalden alıntı: fthbl
Ben Sedan impresiive bakıyorum ancak , internette fiyatlar 40-45 arası. 35 e keşke mümkün olsa
2004 Model Honda'nın 250 bin kilometredeki otomatik aracına 32 bin lira isteniyor, sen İmpressive için 35 mümkün olsa diyorsun, KEŞKE mümkün olsa da; bende kendi Mazda'mı İmpressive ile takas etsem...
40 bine bulursan havada kap derim...
quote:
quote:
2004 Model Honda'nın 250 bin kilometredeki otomatik aracına 32 bin lira isteniyor, sen İmpressive için 35 mümkün olsa diyorsun, KEŞKE mümkün olsa da; bende kendi Mazda'mı İmpressive ile takas etsem...
Alıntıları Göster
ilan güncel mi ...
mazda_ozan
kullanıcısına yanıt
güncel hocam..
quote:
Orijinalden alıntı: mazda_ozan
ilan güncel mi ...
İşin uzmanı da geldi...
Sizlere hayırlı işler, hayırlı satışlar.
quote:
quote:
Kesinlikle 40 bile süper fiyat, bir arkadaş 35 eder demiş de ben aslında ona ironi yaptım
quote:
quote:
quote:
Kesinlikle 40 bile süper fiyat, bir arkadaş 35 eder demiş de ben aslında ona ironi yaptım
İroni olduğunu anlayamamışım özür...
quote:
quote:
quote:
quote:
İroni olduğunu anlayamamışım özür...
Alıntıları Göster
Hocam hem hatchback hem touring hem mazda hem 2010 hem 41000:) Hayırlı satışlar, bi kaç sene daha kazasız belasız binersiniz in. arabanıza. 35000 e satarsın demiş bir arkadaş. İn. satarsın diyorum bende.
quote:
Orijinalden alıntı: umuteşiyok
Hocam hem hatchback hem touring hem mazda hem 2010 hem 41000:) Hayırlı satışlar, bi kaç sene daha kazasız belasız binersiniz in. arabanıza. 35000 e satarsın demiş bir arkadaş. İn. satarsın diyorum bende.
sagol bu cok faydalı tavsiyen için. araca 38.5 veren vardı, ona bile beni ugrastırma dedim. 35 e inmek için ciddi sıkışmış olmak lazım. kusura bakmayın da mazdayı ve araba fiyatlarını pek bildiginizi sanmıyorum. Hatchback olması dezavantajmış gibi yazmışsınız o da ayrı bir konu. bu aracın hatchbackini degil de sedanını begeniyorsanız yaşınız 40-45 lerde sanırım. size hayırlı gezmeler forumda..