Şimdi Ara

2010 model bmw kapısı açılmadı kapısı açıldı araba çalışmadı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün akşam saatlerinde çamlıcadaydım ve beyaz 2010 model 3.20 bmw nun etrafında 6-7 kişi uğraşıyorlardı aracımı park ettim izledim aracın kapılarını açamadılar 5 dk.. boyunda sonra aracın kapısını açtılar ben restorana gittim 20 dk sonra çıktığımda hala arabayla ilgileniyorlardı araba çalışmıyodu farlar felan yanıyo ama araba çalışmıyodu sonra ne oldu bilemiyorum...o kadar para ver araba al sonra rezil ol...berbat bir duygu olsa gerek :)

• hiç uğraşmayacaklardı arayacaklardı müşteri hizmetlerini o kadar ppara vereceksin birde yolda aracın dışında kalacaksın
  • Akü bitmiş olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

Akü bitmiş olmasın.

• her aracın basına gelebılır,kul üretimi sonucta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watkseburt -- 24 Aralık 2010; 14:21:31 >
  • Ararlar yol yardımı neyse aracın sorunu çözer BMW teknisyenleri. İnsan yapısı sonuçta sorun çıkarmaz diye bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

Akü bitmiş olmasın.

sanmıyorum arabayı sanki daha 1 hafta almışlar gibi duruyodu o kadar yeniydi yani :)...en fazla 1 aylıktır bence...ya tam bilemiyorum ama özel güvenlikle ilgilidevre dışı kalmış olabilir anahtar...bana öyle geldi...böyle bir sistem var ise eğer ..ne diyelim geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özel güvenlikle ilgili anahtarın devre dışı kalma gibi bir durum söz konusu olamaz.. bu zamana kadar 3 farklı BMW sahibi oldum öyle bir şey yok çünkü...

sadece anahtarın pili bitmiş olabilir ki o da mümkün değil çünkü anahtarı araca taktığınızda anahtarın pili sürekli şarj oluyor.. güncel kasadır ancak eski bir modeldir belki yedek anahtarı deniyorlardır.. bunun dışında aracın aküsü bitmiş olsa bile 5dk kapı açmak için arabanın başında durmak anlamsız, soket anahtarın içinden demir anahtar çıkıyor onunla kapılar açılabiliyor..

başka sebeplerden dolayı immobilizer aracın çalışmasına engel olmuş olabilir.. öf ben bile yoruldum anlatırken arasınlar ulan Borusan'ı ben mi düşünücem

• hocam arayacaksın yol yardımı gelip onlar uğraşacak sen kahveni içip izleyeceksin bu kadar basit. sorun çıkarmayacak diye bir kaide yok sonuçta ağzına kadar elektronik sistem dolu bir cihaz.
  • Zannediyoruz ki ne kadar teknoloji varsa, o kadar az baş ağrısı.Halbuki tam tersi.
  • adamlar aracı çalıyor olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

özel güvenlikle ilgili anahtarın devre dışı kalma gibi bir durum söz konusu olamaz.. bu zamana kadar 3 farklı BMW sahibi oldum öyle bir şey yok çünkü...

sadece anahtarın pili bitmiş olabilir ki o da mümkün değil çünkü anahtarı araca taktığınızda anahtarın pili sürekli şarj oluyor.. güncel kasadır ancak eski bir modeldir belki yedek anahtarı deniyorlardır.. bunun dışında aracın aküsü bitmiş olsa bile 5dk kapı açmak için arabanın başında durmak anlamsız, soket anahtarın içinden demir anahtar çıkıyor onunla kapılar açılabiliyor..

başka sebeplerden dolayı immobilizer aracın çalışmasına engel olmuş olabilir.. öf ben bile yoruldum anlatırken arasınlar ulan BORUSAN'ı ben mi düşünücem

Şimdi dikkatimi çekti BORUsan ne kadar manidar bir isim, hakkatten bmw almak için BORUSANA girmesi lazım insanın...

• quote:

Orijinalden alıntı: arkitrom

adamlar aracı çalıyor olmasın

• quote:

Ben yazacaktım tam
  • Ben dusunuyorum bazen ulan aku bıtse ne yaparım dıye. Hadı kapıyı actım arabayı calıstıramam. Vurdurma yapayım desem o da olmuyor bu zıkkım arabada. Tahmınen kılıtler eve gıderım ertesı gun gelır alırım.
  • son derece gereksiz bir konu olmuş arkadaşım bunlar elektronik ve makanik araçlar en pahalısıda en iyiside herzaman arıza yapma olasılığı vardır. onca para ver yolda kal, cümlesinin yani bu konuyu açıp bunu vurgulamanın amacını merak ediyorum doğrusu
  • quote:

farlar yanıyorsa akünün bitmiş olma ihtimali biraz zayıf.. belli ki anahtarın kodunda bir sorun olmuş, çünkü hem kapılar açılmamış hemde araç çalışmamış..

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

farlar yanıyorsa akünün bitmiş olma ihtimali biraz zayıf.. belli ki anahtarın kodunda bir sorun olmuş, çünkü hem kapılar açılmamış hemde araç çalışmamış..

Evet,immobilizerin kodu silinmiş olabilir.Anahtarı suya vs.Anahtarın bozulacağı bir yere()Düşürmüş olabilirler.Bu durumda anahtarın elektronik aksamı bozulacağından,kumandadan araç açılmaz.Sonra da anahtarla kapıyı açıp,kontağı çevirdikten sonra farları açmışlardır.Ulan 2 dkda adamın yaşadıklarını tahmin ettim ya

• Bir arabaya '' ÇOK PARA'' vermek demek arabanın hiç bir sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez BMW denen arabada ALLAH'ın yarattığı İNSAN denen canlı tarafından üretilen bir araçtır. Merak ediyorum o arabayı almaya bütçesi yeter kaç tane insan almaz ?
    Bir şey için fazla vermek , sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez.
  • Dijital , elektronik hersey arıza yapar. Koskoca jumbo jetler uzay mekikleri arizalaniyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.