Şimdi Ara

2010 model FULL 2008 model connect kalkış farklılığı.. 110 PS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta önce 2010 model 110 luk full model connect aldık 2. el 23 binde araba . arkadaşımdada 2008 model full model 110 luk connect var kalkışlarda benim arabanın ona göre bayaa hantal kaldığını gördük acaba aradaki tork farkından mı 2008 modelleri 310 Torkmuş galiba sebebi ne olabilir ? torkdan dolayı bu kadar fark ediceğini sanmıyorum sorun ne olabilir acaba ?

• ayrıca birde bluetooth konuşma ayarlarını yapamadım bilen birisi anlatabilirse çok sevinirim :S
  • 2008 ile 2010 arasında herhangı bır fark yok

Fark belki aracınızın bakımı gecikmiş olabilir veya başka bir sebebden kaynaklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bberkay

Arkadaşlar 1 hafta önce 2010 model 110 luk full model connect aldık 2. el 23 binde araba . arkadaşımdada 2008 model full model 110 luk connect var kalkışlarda benim arabanın ona göre bayaa hantal kaldığını gördük acaba aradaki tork farkından mı 2008 modelleri 310 Torkmuş galiba sebebi ne olabilir ? torkdan dolayı bu kadar fark ediceğini sanmıyorum sorun ne olabilir acaba ?

Glx'lerin hepsi 280 tork---310 tork olamaz,birsz devirli kullanın istediğiniz verimi alırsınız..
  • depodaki yakıt durumu , lastik durumu ,sürücünün aracı iyi tanıması , hava filtresinin temiz olması gibi nedenler değiştirir ..

2 yeni kasa glx olarak arkadaşım ile kalktık geçenlerde benim depom full idi .. sadece 12 km yapmıştım onunki çeyrek depoydu ama 3 kalkışımızın her seferinde benim arka kapımda yada arka teker hizamda kalıyordu
  • Benim bildiğimde araçlarda bir faklılık yok motor yönünden ama yinede emin olmak için aynı koşullarda araçları değişerek deneyin.Ozaman kesin emin olursunuz.
  • servise götürdüm aracı ben 2. sahibiyim bu arada kalkışta problemim var diye belirttim .. 4 den 5 e atarken tam 2000 devirde bi tireme oluyordu onu belirtmemiştim . motoru bilgisayara bağlamışlar güncelleme istiyomuş güncellediler kalkışta hiç bi problem kalmadıı patiye bile düşüyor artık belirttiğim titreme de bitti ayrıcaa 80-90 sabit hızda 6.5 lt yakarken şimdi 5.2 5.5 ortala tutturuyorum .. sonucu paylaşmak istedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.