Şimdi Ara

2010 MODEL MAZDA 6 ALDIM (TAVSİYE EDERİM) ARAÇ İLE İLGİLİ SORULARINIZ VARSA CEVAPLAYABİLİRİM. (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
10
Favori
131.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: toz-koparan

quote:

Orijinalden alıntı: ufuq35

Merhaba arkadaşlar. Şu an için listelerde Mazda 6 Sport versiyonu 76,500 lira gibi bir fiyata sahip. Bu fiyata bu araç alınır mı? Yakın bir süreçte fiyat düşüşü - kasa değişikliği vs bekleniyor mu? Bu rakamı hak eden bir araç mıdır size göre?

http://www.mazda-tr.com/showroom/mazda6/specs/

Mondeo 1.6 TDCI Selective 74 bin,
    SuperB 1.6 TDI Elegance 65 bin,
    508 1.6 e-HDI Allure 72 bin iken 76 bin çok fazla benzinli 2.0 atmosferik araç için...
    haketmediğinden değil ancak alternatif fiyat/performans araçları çok makul olduğundan rekabet şansı sıfır ikinci el değer kaybı büyük...
    neredeyse Passat 1.6 TDI Highline fiyatına..

Zaten daha yüksek hacimli olduğu için fiyatı yüksek.

Ama rekabet şansı konusuna katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Süper bir tablo paylaşmışsın arkadaşım teşekkürler.

Birkaç tespit:

1. Arka fren balatası 73 TL iken ön fren balatası kadeve hariç 212 TL.

Sanki diskoya giriş beleş ama çıkış 100 TL gibi olmuş :)

2. Debriyaj baskı balata bilya parası demiş ama zaten otomatik vites değil mi bu araçlar? Bu parçaya neden ihtiyaç duyulsun ki?

Hondadan biliyorum sadece şanzuman yağı değişimi yapılarak 1 milyon km gitmiş araç var.

3. Silecek süpürgeleri 23 TL çok iyi fiyat (herhalde çiftidir diye algılıyorum çoğul olduğundan).

Böyle bir tabloyu müşteriyle paylaşması bile Mazdanın doğru yolda olduğunu gösterir bence.

Bu tablodaki fiyatlar hem düz hem de otomatik vitesli araçlar içindir. Sadece otomatik vitesli araçlar için değil. Ben aracımı aldığımda düz vites seçenekleri de vardı. Yani tablo tüm mazda 6 ları kapsıyacak şekilde hazırlanmış.

Fiyat kesinlikle 76.000 TL. değil. Mutlaka indirim alıyorsunuz. Toz-koparan tarafından fiyat karşılaştırması güncel mazda 6 ya uygun yapılmamış bence. Güncel mazda 6 donanım olarak ford mondeonun en üst donanımına denk geliyor, hatta daha da artısı var mazdanın. 2.0 motor ve otomatik vites almanız gerekiyor her iki arabayı da. Bunları mondeoda alırsanız fiyat uçup gidiyor. Saygılar.

• Sayın " Eski Günler" size özel mesaj göndermek istedim ama özel mesaj almamayı tercih etmişsiniz galiba ya da gelen kutusunu boşaltmamışsınız. Bu durumu düzelttiğinizde sorunuza cevap vereceğim. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

quote:

Orijinalden alıntı: ufuq35

Merhaba arkadaşlar. Şu an için listelerde Mazda 6 Sport versiyonu 76,500 lira gibi bir fiyata sahip. Bu fiyata bu araç alınır mı? Yakın bir süreçte fiyat düşüşü - kasa değişikliği vs bekleniyor mu? Bu rakamı hak eden bir araç mıdır size göre?

http://www.mazda-tr.com/showroom/mazda6/specs/

Mondeo 1.6 TDCI Selective 74 bin,
    SuperB 1.6 TDI Elegance 65 bin,
    508 1.6 e-HDI Allure 72 bin iken 76 bin çok fazla benzinli 2.0 atmosferik araç için...
    haketmediğinden değil ancak alternatif fiyat/performans araçları çok makul olduğundan rekabet şansı sıfır ikinci el değer kaybı büyük...
    neredeyse Passat 1.6 TDI Highline fiyatına..

Ben de tamamen tersini düşünüyorum,1.6 araç satanlar resmen kazıklıyor diyorum.
    Bu fiyatlara göre 1.6 araç aldığın zaman parayı distribütör,2.0 araç aldığın zaman ise devlet götürüyor.
    Tercih size kalmış.
    Bu arada fiyat olarak Mazda ve bayileri acayipdir,bir bakarsın 10 bin lira indirim yaparlar.
    ÖTV indirimi olmadan 40 kusur bin lira olan Mazda 3 ü 31,743 liraya almıştım.Aynı araç ÖTV indirimi sonrası daha pahalı olmuştu:))))
    Listede 76 bin lira olan arabayı birisi 60 bine aldım dese inanırım.

• kuilay06, tablo için çok teşekkürler. Gerçekten çok insaflı fiyatlar. Valla Honda Jazz'ın yıllar önceki bakımları bile bundan fazlaydı, ayrıca Honda Jazz balatası fiyatına Mazda6 balatası alıyorsunuz. (Honda örneği vermemin sebebi bundan önce hep Honda kullanmış olmamdandır, yanlış anlaşılmasın çok severim Honda'yı)

Mazda6 fiyatıyla ilgili sorusu olan arkadaşlar, evet fiyat gerçekten biraz pahalı olmuş ama o fiyattan gözünüz korkmasın, alıcı olarak gittiğinizde gereğini yapıyorlar.
  • Fiyatlar hesaplı ama bunlara %18 KDV eklenecek unutmayalım.

Gerçi yine bile hesapsız olmuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Fiyatlar hesaplı ama bunlara %18 KDV eklenecek unutmayalım.

Gerçi yine bile hesapsız olmuyor :)

Yukarıda bakımlar için ödediğim paraları yazmışım. 10.000 km bakımı kdv dahil 185,00 TL. 20.000 km. aynı para 30.000 km. 272,00 TL. Zaten listenin başında yaklaşık bakım fiyatları denmiş. Servis KDV'yi neredeyse almamış diyebiliriz.
  • aynaların içeriden düğme ile kapandığını okudum kapılar kilitlendiği zaman otomatik aynaları kapatma özelliği mevcut mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakitay

aynaların içeriden düğme ile kapandığını okudum kapılar kilitlendiği zaman otomatik aynaları kapatma özelliği mevcut mu

tabiki mevcut otomatik katlanan yan aynalar var
  • elektrikli katlanan aynalar mevcuttur ancak kapılar kilitlendiği zaman aynaların da otomatik olarak katlanması gibi bir özellik yoktur
  • Hayırlı olsun. Güzel seçim.
  • @Kubilay06

Öncelikle hayırlı olsun konunuzu bugun farkettim baştan sona nerdeyse tüm gönderilerinizi okudum ve merakla fotoğraf diye beklerken konunun sonuna geldim 2 yıldır galiba bir fotograf makinası bulamamissiniz olsun siz Bi CEp telefonu ile çekiverin koyun fitograflarida görelim bu güzelim arabanızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vezveldek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-peugeot-berke-den-2011-mazda-6-2-0-sport-2-000-kmde-hatasiz-50453807/detay/

2bin km'de ama sıfırla arasında 16bin TL fark var. Bu araç alınır mı?

Fiyatı iyi, özelliklerinde yazdığı gibi hatasız ise alınır:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: polimex

@Kubilay06

Öncelikle hayırlı olsun konunuzu bugun farkettim baştan sona nerdeyse tüm gönderilerinizi okudum ve merakla fotoğraf diye beklerken konunun sonuna geldim 2 yıldır galiba bir fotograf makinası bulamamissiniz olsun siz Bi CEp telefonu ile çekiverin koyun fitograflarida görelim bu güzelim arabanızı

Bir türlü çekemedik fotoğrafı, geçen yaz ise fotoğraf makinam çalındı, ben de halen almadım bir makina.
  • 10 bin bakımk tutarı : 181 tl.
    Bakım yapılan servis :samsun kosifler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

10 bin bakımk tutarı : 181 tl.

Beni kazıklamışlar sanki ( benim arabanın 10 bin bakımı için sizden 4,00 TL. fazla ödemişim )...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay06

quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

10 bin bakımk tutarı : 181 tl.

Beni kazıklamışlar sanki ( benim arabanın 10 bin bakımı için sizden 4,00 TL. fazla ödemişim )...

:) bence satın siz arabayı,böyle kazık görülmedi :D

Mazda'nın farkıda bu diğer markalar 100-200'lük farklardan bahsederken biz 2-3 liralık farklardan bahsediyoruz

• Mazda 6'sını satan var mı acaba
  • lpg ile kullanan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.