Şimdi Ara

2010 MODEL MAZDA 6 ALDIM (TAVSİYE EDERİM) ARAÇ İLE İLGİLİ SORULARINIZ VARSA CEVAPLAYABİLİRİM. (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
10
Favori
131.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008 modelleri mevcut, mazda 6 2002 yılından beri satılıyor Türkiyede galiba.
  • Ne piyasada denk geldim, ne de sahibinden.com'da 2006-2009 arası aratınca.
    Ya 2008 kullanıcıları aşk yaşıyorlar araçlarıyla, satmıyorlar.
    Ya da benim şansıma denk gelmemiş.

İlginize teşekkür ederim kubilay06.
    Keyifli sürüşler...
  • 2008 model bir otomobil şu anda 3 yaşında kolay kolay satmazlar bencede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

Size kendi aracımın iyi olduğunu kanıtlamak zorunda değilim.2.0 motor vergisinden tırsılmıyorsa adam değilim.2.0 Opel insigniaları göster.Dolu 1.6,2.0 ender görürsün.Türkiyede satılmaması bundan ibarettir.

Kanıtlayamazsın zaten merak etme,gözün gördüğüne kul ne dese boş..Evet ender görürüm öylemi çevremde bile duyduklarım 2.0 alıyor özellikle dizel olanı 130 bglığe çok ilgi yok ama 2.0 160 bg 2.0 220 o kadar yok bildiğim 3-4 tane var buda benim bildiğim ama sonuçta konu 2.0 vergisi ve bunu görüyoruz satılıyor..

quote:

Orijinalden alıntı: frk96

[son zamanlarda bol miktarda 2.0 dizel 160 bg insignia görmeye başladım..(eskiden genelde 1.6 görürdüm ama şimdi gördüğüm her 4 insigniadan biri dizel)

Çünkü satılıyor:)

quote:

quote:

son zamanlarda bol miktarda 2.0 dizel 160 bg insignia görmeye başladım..(eskiden genelde 1.6 görürdüm ama şimdi gördüğüm her 4 insigniadan biri dizel)

Doğrudur,ben denk gelmiyorum.2.0 araç Türkiyede çerez gibi satmasını beklemeyin.wv passat bile bu prestijine rağmen 1.4-1.6 motor olmazsa ne kadar satacağı belli.Honda accord ülkemizde harika araç olarak bilinir genelde onunda ne kadar sattığı belli.yok 2.0 bahane mazda satmaz diyenlere diyecek lafım yok zaten artık.Kaldı ki aracın kalitesi Türkiyeyle satmasıyla hiç mi hiç alakalı değil.

Onlar için şöyle birşey var elimizde :

Avusturalya

quote:

D-segment
    Toyota Camry 11.400
    Mazda6 4.241
    Subaru Liberty 3.597
    Mercedes Clase C 3.211
    Honda Accord Euro 3.103
    BMW Serie3 2.583
    Ford Mondeo 2.365
    Audi A4 2.011
    Lexus IS 1.514
    VW Passat 1.216

Almanya satış rakamı : Mazda6 856 ( K.bakmayın hepsi bi arada bulamadım.isteyene linkini atarım;) araçlar karışık halde)

İnsignia olmadı passat'dan gir öylemi 2.0 ları satılmıyor diyerek merak etme onunda satıldığını söyleyen çıkar bakalım o zaman ne diyeceksin..2.0 yani senin uydurmuş olduğun bahanenin geçersiz olduğunu görüyoruz burdan..Konu 2.0 ın satılması değil mi yeğen sahibinden.com da 4732 ilanı olan passatın 3174 1.8 ve üzeri şimdi heyecandan pot kırmaha bu satılan 1.8 lerin azıları 1800-2000 hacmine giriyor yani 2.0 la aynı vergilendiriliyor zamanına göre..1600 1800 aralığına girenlerde var..Zamanına göre onunda vergisi az değilha..Hadi o aralığı grantiye alalım 1.9 ve üstüne bakalım 1835 araç sana bu kadar rakam yeter değil mi bu sadece satılık ilan sayfasındaki 1.4,1.6 lar az demiyorum dikkat edilsin bak 2.0 lara yeterli mi:)İnsigniadada 40 araç var 2.0 üstü ve bunlar sadece arabasını sitede ilana verenler kesin satış rakamlarıyla ilgili birşey söylenmez ama senin lafını çürütmeye yeter..Vectrayada bakalım. 6289 araçtan 3963 ü 1.8 ve üstü,3388 ide 2.0 ve üstü YETERLİ Mİ NE SÖYLESEM YÜZÜN KIZARMIYOR YÜZSÜZ İNSAN OLMAYI SENDE GÖRDÜM.

Şimdi olmazdı başka ülke satışını mı veriyorsun ne oldu sadece Avustralya'yı gösterebilirsin çünkü:)Ben göstermeye gerek duymuyorum İngiltere Almanya başta olmak üzere satış rakamları çok iyi..

• Senin Mazda 6 özlemini farketmemek için deli olmak gerekiyor.Yakın arkadaşınız sanırım Mazda 6 almış.Sizde ulaşamadığınız ciğere sürekli mundar diyorsunuz.

2.0 satmaz,bunun aksini iddia edemezsiniz.eğer satsaydı 1.6-1.4 araçlar ortalıkta kaynamazdı.

Mazda 6 satmıyor diyorsunuz sonra gelioyrsunuz dünya rakamlarını niye veriyorsunuz diyprsunuz işinize nasıl geliyorsa öyle kıvırıyorsunuz devam edin siz.daha fazla mesaj yazmayacağım.siz odaklanmışsınız.Mazda 6 en kötüsü diye.her yerede egonuzu tatmin etmek için karşılaştırma konusu açıyorsunuz.Arkadaşınızı canı gönülden tebrik ediyorum.Güle güle kullansın.Süper tercih...

Arabayı kullanmadan iğrenç performansı var en dandik atmosfer motor var diyen insana daha söz söylenmez.objektif değilsiniz.atışmanızı arkadaşınızla yapın.

-18 yaş sezinledim sizde karşınızdakini küçümseyip duruyorsunuz ama sizde süper bir bilgiye sahip değilsiniz.

Hazır 2.elle girmişken konuya,insigniaların bu kadar çabuk ikinci ele düşmelerinide bi açıkla.

Mazda 6 Türkiyede her açıdan negatif vergi,yakıt tüketimi.Halkımız Amerikanlar gibi motor gürlesin değil,az yaksın-az vergi vereyim derdinde.Madem vergi size çok koymuyordu niye 1.3 astra sedan tercih ettiniz(tabi yakıtta koymuyorsa).Çok ala 2.0 insignia alıp keyfinize bakardınız.Veya çok övdüğünüz vectraya kavuşabilirdiniz.1.3 aracınız var verginin bahanesi yok diyorsunuz,komik çok komik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 7 Şubat 2011; 22:17:35 >

• Hayırlı olsun ama hep almanlara bindim demişsiniz şunu bilirim japon otomobilleri çok mükemmel oluyor mazda da öyle çok mükemmel bir otomobil üreticisi altını çizerekten

söylemem gerekirse mazdanın 6 ndan tut en baba serisine kadar mercedesin yıldızını veremez... O kadar para verdiniz o verdiğiniz fiyata bugun çok temiz W211 kasalar bulabiliyoruz

daha çözmüş değilim böyle insanları nasıl olurda o parayı böyle bir araca verilir mercedes seni hangi konuda tatmin edemeyecek onu söleyin bence yanlış bir karar vede şunu söleemk

isterim otomatik ve düz de oluyor demişsiniz sanki çok büyük bir özellik gibi benim 83 500 sec de vardı hayırlı olsun dileklerim ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoGaN0047

Hayırlı olsun ama hep almanlara bindim demişsiniz şunu bilirim japon otomobilleri çok mükemmel oluyor mazda da öyle çok mükemmel bir otomobil üreticisi altını çizerekten

söylemem gerekirse mazdanın 6 ndan tut en baba serisine kadar mercedesin yıldızını veremez... O kadar para verdiniz o verdiğiniz fiyata bugun çok temiz W211 kasalar bulabiliyoruz

daha çözmüş değilim böyle insanları nasıl olurda o parayı böyle bir araca verilir mercedes seni hangi konuda tatmin edemeyecek onu söleyin bence yanlış bir karar vede şunu söleemk

isterim otomatik ve düz de oluyor demişsiniz sanki çok büyük bir özellik gibi benim 83 500 sec de vardı hayırlı olsun dileklerim ile.

Mercedes fanatik alert.

Kişisel tercihlere saygınız sıfır.Ben anlamış değilim milletin enayisi bizizde herkes akıllımı?...

Kıyasladığınız araç premium sınıf zaten üstün olması anormal birşey değil.ama küçücük c180'dense böyle bir araç mantıklı değilmidir? boş bir mercedese vereceğime dolu bir mazda 6 alırım.

Not Mazdada boş araç değil.Le mans birinciliği boş birşeymidir sizce? veya 8 yılda 2000 ödül.Üstü açık arabayı bulma.En çok satan roadster.(Dikkatinizi çekerim Mercedes'e rağmen Mazda roadsterda birinci halen 900.000 satış adediyle)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 7 Şubat 2011; 22:31:59 >

• Mazda almadan önce mercedese ve bmw ye de baktım. Mercedes c serisi bana göre fiyatını haketmedi. Zira aracın içi dar ve plastik aksamı kalitesiz geldi bana. BMW 3.20 d ise motor olarak çok çok iyi. Ancak BMW'yi de mazda 6 daki donanımla almak isteyince fiyatı aldı başını gitti ( yanılmıyorsam 60.000 EURO gibi bir fiyat vermişlerdi ve donanım olarak mazda 6 nın eline su dökemedi). Bu arada ikinci el mercedes baktım. 100.000 km'yi geçmiş ve 8 yaşın üzerindeki mercedesler bile mazda 6 dan pahalıydı. Ben mercedesi çok seviyorum. Ancak 55.000 TL'sına bu donanımda bir mercedes almak mümkün olmadı. Zira mazda 6 ile mercedes arasında fiyat açısından bir uçurum vardı. Ben otomatik vitesi özellik olarak belirtmedim ki. Özellikleri şunlar: " ısıtmalı deri koltuk, 3 hafızalı sürücü koltuğu 8 yönlü, elektirik kumandalı yolcu koltuğu, sunroof, bluetooth hands-free kiti, 6'lı cd mp3 çalar, 8 hoparlörlü bose ses sistemi, 17 inç alaşım jantlar, lastik basıncını izleme sistemi, elektrikli katlanır yan aynalar ".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilay06 -- 7 Şubat 2011; 22:44:19 >

• Stopdream Boşuna nefesini tüketme.
    Bir kıyaslama yaparken(satış rakamları açısından) ''avrupalı bir aracı japon bir araçla'' avrupada savunmanın ne kadar subjektif bir bakış açısı olduğunu anlamadan yorum yapanlar var.Tam tersine bakın bakalım ''bir alman aracının japon aracıyla uzak doğudaki satış rakamlarını karşılaştırın''..İlkinde nasıl Alman öndeyse ikincisindeyse Japon hayli önde..Keza,Amerikan aracının satışlarını Alman aracıyla Amerika'da karşılaştırın da aradaki misli farkı görün...
    O yüzden aracın çok satması(en azından belli bir coğrafyada) o aracın tüm rakiplerinden iyi olduğunu göstermez! Tamamen misal veriyorum,coğrafi satışlara göre araçları -passat ve Accord-(insignia ve mazda dışında seçtim adil olsun) yargılarsak eğer.Avrupa'da Passat-Accordan iyi,Amerika'da Accord-Passat'tan iyi,Uzak doğu'da da Accord Passat'tan iyi çıkar ki,araç aynı olmasına rağmen tutarsız bir tablo çizilir..
    Bu nedenle araçları satış rakamlarına bakarak ''iyi veya kötü'' olarak yargılamayın..

Mazda'ya pahalı diyen arkadaş da(72000-ki 68e bırakıyorlar) başka bir 2.0 araçla donanımı eşitlesin veya 2.0 değilse ''ÖTV''sini çıkartıp,hacim farkından dolayı oluşan vergi farkını nötrlesin,ondan sonra elinini vicdanına koyup desin bakalım diğerlerine göre pahalı mı

• İkinci el Mercedes, BMW diyen arkadaşlar için şu tanımı yapmaktan başka bir şey gelmiyor elimden.
    "Araca kendileri için değil, başkaları için binmek"

Daha geçenlerde bir özel servise gittim yağ değişimi için.
    Servis sahibinde 2010 C 180 K vardı.
    Benim araçla bir tur attık, adamın söylediği söz şuydu.

"E biz ne diye 100 milyar para verdik"

Bu kadar objektif yaklaşan bir Alman araç sahibi de bulunmaz hani :D

Sevgiler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

İkinci el Mercedes, BMW diyen arkadaşlar için şu tanımı yapmaktan başka bir şey gelmiyor elimden.
    "Araca kendileri için değil, başkaları için binmek"

Daha geçenlerde bir özel servise gittim yağ değişimi için.
    Servis sahibinde 2010 C 180 K vardı.
    Benim araçla bir tur attık, adamın söylediği söz şuydu.

"E biz ne diye 100 milyar para verdik"

Bu kadar objektif yaklaşan bir Alman araç sahibi de bulunmaz hani :D

Sevgiler...

Her zaman söylemişimdir D segementinde BMW ve Mercedese 100 bin tl bayılmak bana hiç mantıklı gelmıyor, aynı segmentteki diğer araçların cidden çok fazla geri kalır bir tarafı yok. Ha ama aynı paraya gidip 2. el 5.20D veya E serisi derseniz o zaman tamam derim

• quote:

Senin Mazda 6 özlemini farketmemek için deli olmak gerekiyor.Yakın arkadaşınız sanırım Mazda 6 almış.Sizde ulaşamadığınız ciğere sürekli mundar diyorsunuz.

2.0 satmaz,bunun aksini iddia edemezsiniz.eğer satsaydı 1.6-1.4 araçlar ortalıkta kaynamazdı.

Mazda 6 satmıyor diyorsunuz sonra gelioyrsunuz dünya rakamlarını niye veriyorsunuz diyprsunuz işinize nasıl geliyorsa öyle kıvırıyorsunuz devam edin siz.daha fazla mesaj yazmayacağım.siz odaklanmışsınız.Mazda 6 en kötüsü diye.her yerede egonuzu tatmin etmek için karşılaştırma konusu açıyorsunuz.Arkadaşınızı canı gönülden tebrik ediyorum.Güle güle kullansın.Süper tercih...

Arabayı kullanmadan iğrenç performansı var en dandik atmosfer motor var diyen insana daha söz söylenmez.objektif değilsiniz.atışmanızı arkadaşınızla yapın.

-18 yaş sezinledim sizde karşınızdakini küçümseyip duruyorsunuz ama sizde süper bir bilgiye sahip değilsiniz.

Hazır 2.elle girmişken konuya,insigniaların bu kadar çabuk ikinci ele düşmelerinide bi açıkla.

Mazda 6 Türkiyede her açıdan negatif vergi,yakıt tüketimi.Halkımız Amerikanlar gibi motor gürlesin değil,az yaksın-az vergi vereyim derdinde.Madem vergi size çok koymuyordu niye 1.3 astra sedan tercih ettiniz(tabi yakıtta koymuyorsa).Çok ala 2.0 insignia alıp keyfinize bakardınız.Veya çok övdüğünüz vectraya kavuşabilirdiniz.1.3 aracınız var verginin bahanesi yok diyorsunuz,komik çok komik.

Hala mı yüzün kızamıyor o kadar konuda yazdım çizdim tezlerini çürüttüm gördük benim görüşlerimi yalanladın ama okuduğumuz testlerdede sonucu gördük..Sen delisin ama farklı bir deli mazda fanatiği olsam hadi vergisi düşünüyorum almıyorum diyelim mazda3 alırdım herkes rahat olabilir..Ciğere mundar deme olayını 2011 mazda6 aldım konusundada dediniz cevabınızıda aldınız sustunuz kaç konuda 2 ay durdunuz sonra tekarar böyle..Kıvırran kim belli dünya rakamlarını niye veriyor mu dedim Türkiyede satamamasını 2.0 olayına bagladın sonra kim 2.0 satıyor yazdın konulardada cevabını gerekli şekilde verdim..Sonra gelmiş avustralya rakamını atmışssın zaten onada anca avustralyayaı atarsın yazdım işine gelemyince kıvırmanın bir başka boyutu..En dandik atmosferik motor iyi olduğunu kimse söylemez..Accorddan iyiymiş puhaha..Karşımdakini küçümsemem nerdeymiş adamına göre adam laftan anlamıyor yani sen kaç kere susturcam duvarını açda bir zahmet herkes tüm attığın mesajları görsün tamam mı..Sana hiçbirşeyi açıklamak zorunda değilim buyurda BURDAN YAK KIVIRMAYA BAK ONADA olmadı insignia neden bu kadar çok ikinci el diyor puhahha araba piyasasını bir takım etsen o insigniaların satışa çıktığı dönemi bilirdin böylede konuşmazdın bilen biliyor..Zaten hadi benim aklımda olan şeyden dolayı değil diyelim bu arabanın çıktığı zamandan beri ne kadar sattığını biliyor musun?Peki mazda6 nın kaç tane sattığını ve 22 tane ilan var..

Yukardada dediğim gibi 1.3 arabamın olmasıyla vergiyi düşünmemin ne alakası var ben dizel araba aldım arkadaşım bunuda kafana yok..Söylemediğim sözleride söyleme şimdi burda nerde övdüm vectrayı göstersen..Verginin bahanesi olmadığınıda fazlasıyla gösterdim sana d sınıfı araçlara bak bakalım...
    Sana şurda hemen debriyajın gazın frenin yerini söyle desem anında cevap bile yazamazsın bana eminim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmavisin -- 8 Şubat 2011; 13:07:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Müteferric

Stopdream Boşuna nefesini tüketme.
    Bir kıyaslama yaparken(satış rakamları açısından) ''avrupalı bir aracı japon bir araçla'' avrupada savunmanın ne kadar subjektif bir bakış açısı olduğunu anlamadan yorum yapanlar var.Tam tersine bakın bakalım ''bir alman aracının japon aracıyla uzak doğudaki satış rakamlarını karşılaştırın''..İlkinde nasıl Alman öndeyse ikincisindeyse Japon hayli önde..Keza,Amerikan aracının satışlarını Alman aracıyla Amerika'da karşılaştırın da aradaki misli farkı görün...
    O yüzden aracın çok satması(en azından belli bir coğrafyada) o aracın tüm rakiplerinden iyi olduğunu göstermez! Tamamen misal veriyorum,coğrafi satışlara göre araçları -passat ve Accord-(insignia ve mazda dışında seçtim adil olsun) yargılarsak eğer.Avrupa'da Passat-Accordan iyi,Amerika'da Accord-Passat'tan iyi,Uzak doğu'da da Accord Passat'tan iyi çıkar ki,araç aynı olmasına rağmen tutarsız bir tablo çizilir..
    Bu nedenle araçları satış rakamlarına bakarak ''iyi veya kötü'' olarak yargılamayın..

Mazda'ya pahalı diyen arkadaş da(72000-ki 68e bırakıyorlar) başka bir 2.0 araçla donanımı eşitlesin veya 2.0 değilse ''ÖTV''sini çıkartıp,hacim farkından dolayı oluşan vergi farkını nötrlesin,ondan sonra elinini vicdanına koyup desin bakalım diğerlerine göre pahalı mı

Arkadaşım sende Mazda6 yı seviyorsun tamam şu konuları bir adam gibi okuyup yazın boşuna nefes tüketen benim dilimde tüy bitti adam anlamıyor her seferinde başka birşeye giriyor yüzüde kızarmıyor daha önceki konuda sustu yeniden başladı.Her şeyde bir başka şeye döndürüyor farkındaysanız ben dediği herşeye cevap veriyorum oysa farklı birşeyleri açıyor her seferinde yoruldum artık..

• O kadar dil döktüm laf dedim yüzü kızarmadı o zaman son noktayı koyma zamanı geldi bundanda akıllanmaz ama neyse ve karşınızda StopDream:

http://img64.imageshack.us/i/13173839.png/

2010 MODEL MAZDA 6 ALDIM (TAVSİYE EDERİM) ARAÇ İLE İLGİLİ SORULARINIZ VARSA CEVAPLAYABİLİRİM.

Buyrun buna ne denilir bakalım başka ne bulcak nasıl kıvırcak yada pes mi etcek heyecanla bekliyoruz..

Opel forumunda benim arkadaşım aldıktan sonra açtığım mazda6 konusu arkadaşım mazda6 ne dersiniz bu araç hakkında diye..

Zaten Allahtan konuyu kapattırmıştım mesajını değiştiremez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmavisin -- 8 Şubat 2011; 13:26:59 >

• Ben insignia üstün duruyor dedim zaten.
    fakat siz o kadar egodan yoksunsunuz ki Opel forever dememi bekliyorsunuz.

Müteferric haklı 'At gözlüklü' insanlarla tartışmanın insana hiçbir şey kazandırmadığını düşünüyorum.

Koyarım şimdi her siteye karşılaştırmanızı.Dandik dediğiniz aracı bulduğunuz her sitede mazda 6'yla kıyaslıyorsunuz.egonuzu tatmin etmek istiyorsanız burdaki bütün arkadaşlar bunu yapabilir sizin için.'Opel Number One',resimlerini çekelim astra mazda 6'dan uzun diyecek kadar objektifsiniz(!)

Arkadaşım sende Mazda6 yı seviyorsun tamam şu konuları bir adam gibi okuyup yazın boşuna nefes tüketen benim dilimde tüy bitti adam anlamıyor her seferinde başka birşeye giriyor yüzüde kızarmıyor daha önceki konuda sustu yeniden başladı.Her şeyde bir başka şeye döndürüyor farkındaysanız ben dediği herşeye cevap veriyorum oysa farklı birşeyleri açıyor her seferinde yoruldum artık..

Bir Mada 6 aldım konusuna girip keşke insignia alsaymışınız diyip hayır ben aracımdan memnunum diyene şu resimlere bakın göz var nizam var diyerek zorla iyi şeyler dedirtmek insanın haklı olduğunu sanmıyorum.

Seviyeniz o kadar düşükki daha önceki tartışmada banlanmıştınız.Bu yüzden aracı test etmeden rezil performansı var diyenden,dscnin espye karşılık gelmediğini bilmeden bu araçta daha esp yok diyenden,insignia üstün biz dürüstüz kıvırmayız dememe rağmen sanki insigina sınıfının en kötüsü demişim gibi lafı farklı yere çekenden korkacan arkadaş.

Ben aracımı aldım.Gayet memnunum.İsterse tur bindirsin benim için hiç bir önemi yok.Sonuçta biz bu araçları yarış yapmak için almıyoruz.Eğer performansın kralını isteseydim alırdım mazda rx-8,değil insignia anca opc'yle kıyaslardınız.O yüzden fazla boş konuşuyorsunuz.Burada alanda memnun satanda siz tahrik dışında zerre birşey yapmıyorsunuz.

Alman tofaşı Japon mercedesinden iyidir diyen zihniyetin objektifliğinden çok bir şey beklemenin söz konusu olmadığını dile getirmek lazım.Karşıdaki insana cahil diyip hemde böyle bir ima yaratmaya çalışan insan gerçekten öncelikle kendisiyle çelişmektedir.Ben iddiamı yeniliyorum sanırım arkadaşınız mazda 6 almış.Hoşunuza gitmiş.Emsali insigniayla kıyaslıyorsunuz.Niye accord değil( o süper performanslı araçla),nye citroen c5 değil,niye passat değilde mazda6yla kıyaslıyorsunuz madem bu kadar kötü.Mazda 6'da gözünüze hoş geliyor.Söyleyinde sizde bizde rahatlayalım.

Onun haricinde dedikleriniz doğrudur,insignia şu durumda mazda 6'dan üstündür.

Allaha şükür dürüstüz.Irkçılık,kafatasçılığı otomotiv sektörüne karıştırmıyoruz.Kaldıki teknoloji konusunda Japonların başarısıyla Almanlar kıyaslanamaz bence.(Otomotiv sektörü hariç). O eskidendi.Gurbetçi kardeşlerimiz Mercedesleri getirirdiler.Bakınca bir daha bakardık.Şimdi premium sınıf bütün araçlar bu başarıyı sağlamaktadır.(Kaldıki bir lexus vardır japon bakan gözünü çekemez).Yani Alman varken Japon almam diyenler 80lerin sonlarında yaşamaktadır halen. (Premium sınıftlar bu genellemenin dışında)

Siz 3 tür soruyorum cevap alamıyorum

Kardeşim Mazda 6 bu kadar kötüde siz niye her yere Mazda6,İnsignia kıyaslaması açıyorsunuz.Niye Citroen c5,accord konuları varken sadece Mazda 6'ya karışıyorsunuz.Hyundai sonata konusunda bile neden Mazda6 performansına laf yapıyorsunuz.

Hala Astra Mazda 6 dan uzun dediniz diyor ne kadar yalancı düzenbaz bir insansınız..Öbür konuda mıydı bundamı hatırlamıyorum aynı şeyi yine yazdım Astra Mazda6 dan uzun nerde demişim Astranın iç mekanı daha rahat daha ferah daha yüksek mazda 6 nınki daraltıcı dedim ve bunun sizin attığınız testlerdeki yorumcularda yazmış ve bununla birlikte ben tek başıma koca mazdaclub sitesini alt etmiş oldum bunu dedim diye benle dalga geçtiler zorlarına giden mesajlarımı sildiler..

Mesajınızı ben olsam bende silerim.Astranın Mazda 6'dan geniş olduğunu kim görmüş,kim duymuş yaa.Yalan mı bu lafı dediniz beyfendi.Her seferinde lafı uzatıyorsunuz.Madem beni her seferinde 'şah-mat' ediyorsunuz.halen niye cevap veriyorsunuz?Vermeyin,bu bilgisiz(arkadaş bizi öyle görüyor) adama cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 8 Şubat 2011; 13:44:50 >

• Hala Astra Mazda 6 dan uzun dediniz diyor ne kadar yalancı düzenbaz bir insansınız..Öbür konuda mıydı bundamı hatırlamıyorum aynı şeyi yine yazdım Astra Mazda6 dan uzun nerde demişim Astranın iç mekanı daha rahat daha ferah daha yüksek mazda 6 nınki daraltıcı dedim ve bunun sizin attığınız testlerdeki yorumcularda yazmış ve bununla birlikte ben tek başıma koca mazdaclub sitesini alt etmiş oldum bunu dedim diye benle dalga geçtiler zorlarına giden mesajlarımı sildiler..
  • Evet ilgili konuyuda buldum aynı palavrayı ordada sıkmışsınız cevabı yazmışım net olarak ötmemiş orda tabi her konuda yazıyorsun tabi burda ordaki mesajlar gözükmüyorya helal sana..

http://forum.donanimhaber.com/m_36294195/mpage_3/f_/key_//tm.htm#46598504
  • quote:

Evet atmosferiğinde en kötüsüdür 0,1 saniye birşey kazandırmaz.

Honda Accord'dan teknik verileri üstün olan bir araç nasıl en kötü oluyor,aracı denemeden nasıl böyle gözlemde bulunuyorsunuz? Objektifliğiniz her yerde göstermeyin.
  • 3. kez cevap veriyorum sanki daha önce okumamış gibi sen yazmadın mı demin cevap olarak arkadaşın almış uzanamadığın cigere mundar demişssin diye kendinle çelişme neden insginia mazda6 konusu açtığımı 3. kez yazıyorum arkadaşım mazda6 aldı ona dalga olsun cevabını alsın diye açtım sonra mazda forumundada açtım cevabını anket sonuçlarıyla aldı..Önceki konudada beni böyle çıldırttınız ondan sonra ban yedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOKBAR

quote:

Orijinalden alıntı: Müteferric

Stopdream Boşuna nefesini tüketme.

Merak etme arkadaşım ben emin ol ''adam gibi'' okuyorum,bir çoğundan fazla.
    Yani,arkadaş anlamıyor demişsin de seni tekrar bu kadar taarruza geçmeye iten laf arkadaşın ''abartısız böyle.ama halkımız 2.0 motor ya vergiden tırsıyorlar :)'' demesi mi?ki o bile olsa bu arkdaşımızın kendi görüşü değil mi?bu yorumda ''insignia'yı,Alman'ı kötüleme mi yapılmış.
    Ayrıca konuyu başından beri takip ediyorum ve yorumlara baktığımda İnsignia'dan bahsedenlerin taarruz,Mazda'dan bahsedenlerin müdafaa yaptığını görüyorum.Öncelikle başlıkta ''mazda6 aldım'' yazıyor,bırakın insanlar tercih ettikleri bir modelin konusunda istedikleri gibi araçlarını övsünler,deneyimlerini paylaşsınlar.Çünkü burası Mazda6 aldım konusu ve her insan (%90 diyelim en azından) kendi aldığı aracı kendi kıstaslarına en iyi kabul etmez mi?(ben araç sahibi değilim fakat benim kıstaslarıma da Mazda6 uyuyor)Keza insignia konu başlıklarında da Insignia'yı övsünler,ki överler de.Bizi ilgilendirmez.Eğer bir kıyas yapılacaksa Insignia mı Mazda6 mı konusunda yapılır.''Mazda 6 aldım'' konusunda değil.Ayrıca dediğin gibi ben Mazda6 severim fakat fanatiği değilim.İki araç da iyi araç,parası olana.
    Yoksa yanlış anlama,zevk seçimleri(tasarım v.s gibi) dışında bariz,test edilebilir konular da hakkını veririm iki aracın da.Mazdayı nasıl fiyat performans olarak iyi buluyorum desem de,insigniayı koyduğu bir çok seçenek için(benzinli,dizel,4x4) takdir ediyorum.Insignia'nın üstün performansının Mazda6dan nasıl iyi olduğunu biliyorsam da Mazda6nın pratikte ondan daha az yakıt tükettiğini biliyorum.
    Ben yorum yapıyorum fakat farkındaysan böyle somut örnekler üzerinden yazıyorum.Yoksa bir Marka fanatikliği ''Mazda 6 rulezz,forever'' gibi şeyler yapmıyorum.Ama bazı örnekler var ki işte onlar insanı çıldırtıyor.adam Alman'ın tofaşı japonun mercedesinden iyidir diyor,bu benim aklıma yatmadığı gibi,senin de aklına yatmaz değil mi.Çünkü mantıklı düşünüyoruz.Benim diyeceğim artık bu forum bu gibi takışmalara son versin,her iki taraf da (hala kendilerini haklı görseler de) sonlandırsın bu takışmayı.Sadece senden bahsetmiyorum GOKBAR ,StopDream arkadaşımız için de.Bir ortak nokta bulun,veya yorum yazmama kararı alın v.s.Yoksa konunun kapanma isteğinde bulunacağım.Çünkü her konuya girişimizde stress dolu bir ortam da buluyorum kendimi.Umarım birbirinize anlayış gösterir,ve sorunu çözersiniz.Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.