Şimdi Ara

2010 MODEL MAZDA 6 ALDIM (TAVSİYE EDERİM) ARAÇ İLE İLGİLİ SORULARINIZ VARSA CEVAPLAYABİLİRİM. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
10
Favori
131.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun güzel araba kazasız belasız sürüşler
  • hayırlı olsun güzel araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay06

Sayın "edarguner" bahsettiğiniz gruba üye olacağım. Bilgi için teşekkür ederim, saygılar.

Verdiğim adresin sonuna "com" eklemeyi unutmayın
  • Hayırlı olsun

Bende mazda modellerini çok beğeniyorum..
  • Güzel araç.Hayırlı uğurlu olsun.Benim arkadaşımda Mazda 3 almıştı.Malzeme kalitesi falan çok iyidi.MAzda 6' nın dahada iyidir tabiki.Tek sıkıntısı vergisi bana göre.
  • quote:

Arkadaşlar yeni mazda 6 araca sahibim. Şimdiye kadar hep Alman arabalarına bindim. En iyisi onlar diye düşünürdüm. Ancak bu mazda 6 çok farklı bir araba. Sürüşü çok zevkli bir araç. Test sürüşünde aracı çok beğendim işte araba bu dedim. Bu kararımda yanılmamışım. Aracın yol tutuşu mükemmel. Viraj yeteneği çok çok iyi. Benim araç 2.0 otomatik vites. Otomatik vites ancak düz vitesli olarak da kullanılabiliyor. Yani temeli otomatik, ama düz vites özelliği de kazandırılmış. Görüş sorunu yok, yola hakim bir araç. Ankarada şehir içinde 10 litre ortalaması var. araç 1200 km'de. Uzun yolda 1.6 araçların çoğundan ekonomik.

Hayırlı olsun.Kendi sitesinde otomatik için şehir içi ortalama 11.1 lt veriyor.Siz 10 lt iyi tutturmuşsunuz ortalamayı.
    http://www.mazda-tr.com/showroom/mazda6/4door/specs/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimveEdebiyat -- 16 Kasım 2009; 13:27:51 >

• Öncelikle çok güzel bir tasarıma sahib bir araba aldınız yol tutuş konusunda mazda6 çok iyi yola oturuyor. Benim hayalimde olan bir araç yakıt tüketimi normal geldi bana kazasız belasız kullanmanız dileğiyle tanıdığım yeni mazda6 kullanıcısıda sizin gibi uzun yolda cimri şehir içinde emsaleri ile aynı yakan bir araç olduğunu söylemişti
  • Öncelikle fiyat için çok sıkı pazarlık yaptım. Ankarada 2 bayisi var. Diğeri 59'dan aşağı inmedi. Aldığım bayi ise daha önceden de onlardan araç almam sebebiyle (bana dedikleri ) bu fiyattan aldım.

Kendi sitesinde 11.1 litre yazıyor. Şimdi 4. depoyu doldurdum. km sayacını sıfırladım. 533 km yol yaptım tamamı Ankara içi. Her gün çok kısa mesafede 3 km kullanıyorum. 5 veya 6 kez 50 km civarında yol yaptım. Kitapçıkta yazdığı gibi kullanmaya çalıştım. Halen depoda benzin var. Tahminen 100 km daha gider.
  • bu aracın en sayıf yönü 2 el bence
  • 2. eli zayıf olmasa böyle bir aracı alamazdım. İyi ki ikinci eli zayıf. Ancak şu var ki 75.000 TL'sına honda accord alsaydım ne olurdu, diye de düşündüm. Mazdaya zaten Hondanın ikinci el parasından daha düşük bir fiyatla sahip oldum. Bu durumda çok fazla zarar edeceğimi düşünmüyorum. Umarım yanılmam.
  • Hayırlı olsun. Kazasız belasız, sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle.
  • Mazda Ford desteğini aldıktan sonra iyi olmaya başladı....3 serisininde daha çok iyi olmasını umuyorum.
  • hayırlı olsun iyi seçim yapmışsınız. alternatif olarak subaru legacy'ye de bakabilirdiniz. bakmadınız sanırım ama kötü bir seçimde yapmamışsınız. iyi günlerde kullanınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 16 Kasım 2009; 15:15:39 >
  • Legacy'ye de baktım. Ama bu donanımda bu fiyata araç bulamadım. Yok. Satılmıyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A

Mazda Ford desteğini aldıktan sonra iyi olmaya başladı....3 serisininde daha çok iyi olmasını umuyorum.

Ford' un pek bir sözü kalmadı mazda üzerinde elindeki hisellerin yarısından fazlasını aldı yakında diğerlerinide alır mazda
  • güle güle kullan arkadaşım süper bi seçim harika uzak dogulu japon mazda her zaman 1. sınıf araç fakat ülkemizde malesef bi reno bide VW holiganizmi var mazda bi türlü hakettiğği yere gelemiyor adam sırf reno yada VW diye bomboş araca 60 bin verio çok ilginç
  • hayırlı olsun.....
  • şimdi bu konuda vw nin ne işi var? adam ne güzel almış paylaşmış işte mutluluğunu memnuniyetini. birisi vw yw çamur atmasa şaşardım zaten hemen başlamışlar yine. 61.000 lik 1,4 tsi dsg comf. passatı 58500 e evvelsi gün bir akrabama aldık. bomboş diyen arkadaş lütfen yazabilirmi bu arabanın ne artısı var passattan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logicman -- 16 Kasım 2009; 16:35:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier_19

şimdi bu konuda vw nin ne işi var? adam ne güzel almış paylaşmış işte mutluluğunu memnuniyetini. birisi vw yw çamur atmasa şaşardım zaten hemen başlamışlar yine. 61.000 lik 1,4 tsi dsg comf. passatı 58500 e evvelsi gün bir akrabama aldık. bomboş diyen arkadaş lütfen yazabilirmi bu arabanın ne artısı var passattan...

quote:

Açıkçası almadan önce epeyce araştırdım. VW Passat kağıt üzerinde tüketimi düşük ancak gerçekte o değerleri yakalayabilmek çok zor geldi bana. Bir de bom boş arabaya 57 bin lira dediler. Elllerinde de yokmuş. Gelecek araçlar zamlı olacakmış. 1.4 motor, turbo sorunu çıkartma ihtimalini de düşündüm. İnsigniaya baktım. 1.6 180 beygir. Turbo sorunu olabilir dedim yine. Bir de otomatik vites yok bu paralara. Mazda daki donanımı insigniaya ekleyince ( ısıtmalı deri koltuk, sanroof, bose ses sistemi, metalik renk ) insignianın fiyatı aldı başını gitti. Toyota avensise baktım 1.6 motorda otomatik vites yoktu ( daha bi sürü şey örneği hız sabitleyici gibi yoktu). Honda accord 75.000 dedi bayisi. Ben de gittim mazda 6 dynamic plus aldım. Bu fiyata böyle bu özellikteki bir aracı almak mümkün değil. Hatta toyota yarislere 33.000 lira dediler. Opel corsalar da o fiyatlarda idi. Opellerden alışık olduğum çıtırtı, tıkırtı, lak luk gibi sesler ise bu araçta yok. Performans çok iyi. zira beygir ve tork iyi ayarlanmış. Yani bazı arabalardaki gibi aracın kullanamayacağı bir tork fazlalığı yok.
    yeterli açıklama yazılmış sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

quote:

Orijinalden alıntı: soldier_19

şimdi bu konuda vw nin ne işi var? adam ne güzel almış paylaşmış işte mutluluğunu memnuniyetini. birisi vw yw çamur atmasa şaşardım zaten hemen başlamışlar yine. 61.000 lik 1,4 tsi dsg comf. passatı 58500 e evvelsi gün bir akrabama aldık. bomboş diyen arkadaş lütfen yazabilirmi bu arabanın ne artısı var passattan...

quote:

Açıkçası almadan önce epeyce araştırdım. VW Passat kağıt üzerinde tüketimi düşük ancak gerçekte o değerleri yakalayabilmek çok zor geldi bana. Bir de bom boş arabaya 57 bin lira dediler. Elllerinde de yokmuş. Gelecek araçlar zamlı olacakmış. 1.4 motor, turbo sorunu çıkartma ihtimalini de düşündüm. İnsigniaya baktım. 1.6 180 beygir. Turbo sorunu olabilir dedim yine. Bir de otomatik vites yok bu paralara. Mazda daki donanımı insigniaya ekleyince ( ısıtmalı deri koltuk, sanroof, bose ses sistemi, metalik renk ) insignianın fiyatı aldı başını gitti. Toyota avensise baktım 1.6 motorda otomatik vites yoktu ( daha bi sürü şey örneği hız sabitleyici gibi yoktu). Honda accord 75.000 dedi bayisi. Ben de gittim mazda 6 dynamic plus aldım. Bu fiyata böyle bu özellikteki bir aracı almak mümkün değil. Hatta toyota yarislere 33.000 lira dediler. Opel corsalar da o fiyatlarda idi. Opellerden alışık olduğum çıtırtı, tıkırtı, lak luk gibi sesler ise bu araçta yok. Performans çok iyi. zira beygir ve tork iyi ayarlanmış. Yani bazı arabalardaki gibi aracın kullanamayacağı bir tork fazlalığı yok.
    yeterli açıklama yazılmış sanırım.

yazıyı gördüm fakat bu model kampanya ile 64000 civarı zaten 73000 miş fiyatı eğer bu modelse eyvallah 9000 lira indirim çok iyi valla. bu 9000 üzerinde bir 9000 daha indirim yaptırmış arkadaş o zaman gerçekten süpermiş .. ama bir alt modelin hiçbir + sı yok markanın sayfasındaki fiyatta aynı passat ile.. ama arkadaş üst modeli almış hemde iyi fiyata hayırlı olsun tekrar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logicman -- 16 Kasım 2009; 17:24:14 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.