Bildirim
2010 MODEL MAZDA 6 ALDIM (TAVSİYE EDERİM) ARAÇ İLE İLGİLİ SORULARINIZ VARSA CEVAPLAYABİLİRİM. (5. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Mazda 6 gerçekten hoş bir tasarımı var güle güle kullanın hayırlı olsun...quote:
Orijinalden alıntı: *ekim*
Mazda 6 hakkında Türkçe kaynak bulmak çok zor. Ancak Türkiye dışındaki kullanıcılar sürüş keyfini ve yol tutuşunu öve öve bitiremiyorlar. Hatta yeni Mazda 6 sınıfında yol tutuşu konusunda en iyi araçtır şeklinde yorumlar da yapılmış.
Türkiye'de Mazda'nın kader kardeşi marka Mitsubishi'dir. Her iki marka da Türkiye tüketicisi tarafından rağbet görmez. Ancak her iki markaya da dünyada yoğun rağbet vardır. Misal bizim Colt'lar sınıfında Avrupa'da en az sorun çıkaran otomobil seçilmiştir. Otomobilden az çok anlayan elbette D sınıfında Mazda 6 alır. Atmosferik motor mu turbo benzinli motor mu ikileminde atmosferik seçerek isabetli seçim yapmışsınız.
Hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza olsun :)
Alıntıları Göster
-
biraz renklendirelim konuyuquote:
Orijinalden alıntı: serdar_85
Mazda 6 gerçekten hoş bir tasarımı var güle güle kullanın hayırlı olsun...
Alıntıları Göster
kısa bir Passat-CC karşılaştırması;
InsideLineVideoyoutube2009 Mazda 6 vs 2009 Volkswagen CC | Comparison Test | Edmunds.comhttp://www.youtube.com/watch?v=T_-9U3XjObk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 17 Kasım 2009; 23:26:35 >
-
Güzel araç gerçekten...Hayırlı olsunquote:
Orijinalden alıntı: Kalsiyum 17
biraz renklendirelim konuyu
kısa bir Passat-CC karşılaştırması;
InsideLineVideoyoutube2009 Mazda 6 vs 2009 Volkswagen CC | Comparison Test | Edmunds.comhttp://www.youtube.com/watch?v=T_-9U3XjObk
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: allforone
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.Fiyatına göre çok güzel araç.
Bu arada forumuda en sonunda bir araçta fikir birliği içinde görmek çok güzel.
Fikir birliği oluruz ama nedense almayız
Bu arada alan arkadaşa da hayırlı olsun,parasına göre çok güzel bir seçim yapmış. -
İlk fotoğraftaki egzozları farklı olan 6 silindirli Amerikan versiyonu. Zagor'ub gönderdiği Türkiye'de de satılan Japon versiyonu.quote:
Orijinalden alıntı: eczman2000quote:
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.Fiyatına göre çok güzel araç.
Bu arada forumuda en sonunda bir araçta fikir birliği içinde görmek çok güzel.
Fikir birliği oluruz ama nedense almayız
Bu arada alan arkadaşa da hayırlı olsun,parasına göre çok güzel bir seçim yapmış.
Alıntıları Göster
-
hayırlı olsun gerçekten çok güzel bir araç..quote:
İlk fotoğraftaki egzozları farklı olan 6 silindirli Amerikan versiyonu. Zagor'ub gönderdiği Türkiye'de de satılan Japon versiyonu.
Alıntıları Göster -
zagorun gönderdiği tr de satılmıyor..avrupada mevcut...hb versiyon..tr de sadece euro sedan var...abd deki ayrı bir müthiş
quote:
İlk fotoğraftaki egzozları farklı olan 6 silindirli Amerikan versiyonu. Zagor'ub gönderdiği Türkiye'de de satılan Japon versiyonu.
-
Ailecek 11 yıllık mazda kullanıcısı olarak tek diyeceğim mükemmel bir seçim yapmışınız. bu aracın en büyük özelliği sorunsuz olmasıdır. hayırlı ve uğurlu olsun.quote:
Orijinalden alıntı: egunns
zagorun gönderdiği tr de satılmıyor..avrupada mevcut...hb versiyon..tr de sadece euro sedan var...abd deki ayrı bir müthiş
quote:
Alıntıları Göster
bu arada baştan sona tüm mesajlarınızı okudum gelen her soruya oldukça net ve güzel cevap vermişsiniz, bunun içinde ayrıca takdir ediyorum, selamlar...
-
Hayırlı olsun Allah kazalardan belalardan korusun ..quote:
Orijinalden alıntı: Akustik
Ailecek 11 yıllık mazda kullanıcısı olarak tek diyeceğim mükemmel bir seçim yapmışınız. bu aracın en büyük özelliği sorunsuz olmasıdır. hayırlı ve uğurlu olsun.
bu arada baştan sona tüm mesajlarınızı okudum gelen her soruya oldukça net ve güzel cevap vermişsiniz, bunun içinde ayrıca takdir ediyorum, selamlar...
Alıntıları Göster -
Çok başarılı bir tercih, güle güle kullanın...quote:
Orijinalden alıntı: asaslann
Hayırlı olsun Allah kazalardan belalardan korusun ..
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: kubilay06
50.000 TL lik fiyatı dynamic otomatik vites için aldım. Düz vites dynamic donanımına ise 46.000 TL dediler. Ancak düz vites için hiç pazarlık yapmadım. Düz vitesi 44 veya 45 e alabilirsiniz sanırım. Ama ben otomatik vites alacağım için düz vitese hiç bakmadım. Ben artık yaş kemale erdiği için rahat olsun diye otomatik almaya karar vermiştim. İyiki otomatik vites almışım. Senelerce düz vites kullandım. Artık Ankara trafiği otomatik vitesli araç istiyor. Yoğun trafikteki debriyaja bas bırak olayından kurtuldum.
Bu fiyatları duyunca bende sorayım dedim.Belki şöför tarafı ve cam mahali istiyorum ama dynamic düz vitesi 42-43 gibi düşünebilirdim.Düz vites şu an Mazda stoklarında yokmuş,belki bayi stoğunda olabilir.Bana telefonla İstanbul Şahsuvaroğlu; dynamic at için 55,dynamic+ at için 63 gibi fiyat verdi.Özaydın; Mazda stoklarına bakmadan(elinde yokmuş) düz vites için 50 ve 55 bin fiyatlarını verdi,siz başka yerden fiyat alın en son konuşuruz dedi
Siz bayağı bir indirimli almışsınız
-
quote:
Orijinalden alıntı: MZR34
quote:
Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A
Mazda Ford desteğini aldıktan sonra iyi olmaya başladı....3 serisininde daha çok iyi olmasını umuyorum.
Ford' un pek bir sözü kalmadı mazda üzerinde elindeki hisellerin yarısından fazlasını aldı yakında diğerlerinide alır mazda
Yeterince beraber oldular zaten...Küllerinden doğmasını sağlaması yeterli.
-
Bende uğradım geçen gün bayiye dynamic plus auto 55 bin tl fiyat aldım.Yanlız ellerinde tek, satılırsa fiyat 59. İsteyen olursa pm atsın.quote:
Orijinalden alıntı: eczman2000quote:
50.000 TL lik fiyatı dynamic otomatik vites için aldım. Düz vites dynamic donanımına ise 46.000 TL dediler. Ancak düz vites için hiç pazarlık yapmadım. Düz vitesi 44 veya 45 e alabilirsiniz sanırım. Ama ben otomatik vites alacağım için düz vitese hiç bakmadım. Ben artık yaş kemale erdiği için rahat olsun diye otomatik almaya karar vermiştim. İyiki otomatik vites almışım. Senelerce düz vites kullandım. Artık Ankara trafiği otomatik vitesli araç istiyor. Yoğun trafikteki debriyaja bas bırak olayından kurtuldum.
Bu fiyatları duyunca bende sorayım dedim.Belki şöför tarafı ve cam mahali istiyorum ama dynamic düz vitesi 42-43 gibi düşünebilirdim.Düz vites şu an Mazda stoklarında yokmuş,belki bayi stoğunda olabilir.Bana telefonla İstanbul Şahsuvaroğlu; dynamic at için 55,dynamic+ at için 63 gibi fiyat verdi.Özaydın; Mazda stoklarına bakmadan(elinde yokmuş) düz vites için 50 ve 55 bin fiyatlarını verdi,siz başka yerden fiyat alın en son konuşuruz dedi
Alıntıları Göster
Araç çok güzel, iç donanımı ve kalitesi çoğu araçtan iyi, motor ve şanzımanı başarılı, ses sistemi kaliteli. Dış görünüşüde güzel. Tavsiye olunur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allforone -- 20 Kasım 2009; 20:40:29 >
-
Tüm iyi dileklerini sunan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olur inşallah. Bu arada Ankara- Nevşehire gidip geldim, gidiş dönüş 600 km. Uzun yol ortalama tüketimi 5,8 litre. Hız gidiş en az 100 km/sa. Dönüş 90 km/sa sabit hız. Yol ve tekerlek sesi duyulmuyor, ancak pütürlü asvaltta biraz var ses. Yol ve tekerlek sesi vectra c ile aynı. Yalnız şu dikkatimi çekti : Pürüzsüz asvalt yollarda yakıt tüketimi 5,4 litre iken (anlık tüketim verisi ), pütürlü asvalta girildiğinde tüketim 7,5 litrelere kadar kadar çıktı. her iki yolda da eğim yoktu. Yani bu yeni duble yollar iyi güzel de, yakıt sarfiyatını inanılmaz artırıyor. Yazık boşa giden paralarımıza diyorum sadece...quote:
Bende uğradım geçen gün bayiye dynamic plus auto 55 bin tl fiyat aldım.Yanlız ellerinde tek, satılırsa fiyat 59. İsteyen olursa pm atsın.
Araç çok güzel, iç donanımı ve kalitesi çoğu araçtan iyi, motor ve şanzımanı başarılı, ses sistemi kaliteli. Dış görünüşüde güzel. Tavsiye olunur.
Alıntıları Göster
-
Bu arada insignia 1.6 180 beygir araçlarla ilgili bölümü de takip ediyorum. İnsigniayı kullanan arkadaşlar yakıt tüketiminin şehir için 13-14 litre olduğunu söylüyorlar ki , bu tüketim çok fazla geldi bana. Mazda 6 2000 motor ve 150 beygir ve üstelik otomatik iken, böyle bir sarfiyat yok.quote:
Tüm iyi dileklerini sunan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olur inşallah. Bu arada Ankara- Nevşehire gidip geldim, gidiş dönüş 600 km. Uzun yol ortalama tüketimi 5,8 litre. Hız gidiş en az 100 km/sa. Dönüş 90 km/sa sabit hız. Yol ve tekerlek sesi duyulmuyor, ancak pütürlü asvaltta biraz var ses. Yol ve tekerlek sesi vectra c ile aynı. Yalnız şu dikkatimi çekti : Pürüzsüz asvalt yollarda yakıt tüketimi 5,4 litre iken (anlık tüketim verisi ), pütürlü asvalta girildiğinde tüketim 7,5 litrelere kadar kadar çıktı. her iki yolda da eğim yoktu. Yani bu yeni duble yollar iyi güzel de, yakıt sarfiyatını inanılmaz artırıyor. Yazık boşa giden paralarımıza diyorum sadece...
Alıntıları Göster
-
quote:
Bu arada insignia 1.6 180 beygir araçlarla ilgili bölümü de takip ediyorum. İnsigniayı kullanan arkadaşlar yakıt tüketiminin şehir için 13-14 litre olduğunu söylüyorlar ki , bu tüketim çok fazla geldi bana. Mazda 6 2000 motor ve 150 beygir ve üstelik otomatik iken, böyle bir sarfiyat yok.
Aşırı beslemenin ve sağ ayağına hakim olamamanın sonucunda o rakamlar normal. İnsignia'nın yeni yazılımla beraber yakıtı biraz düşecekmiş. Ama yinede sizin aracınızdan daha çok yakacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: raifkokten
quote:
Sayın "raıfkokten" Ankaradaki bayiler elimizde araç var ve isterseniz getirtebiliriz demişlerdi. Bir bayinin satış yerinde düz vitesli ve otomatik iki araç vardı. Diğer bayidekinin ikisi de otomatikti. Ancak düz vites istiyorsanız getirtiriz, sorun olmaz demişlerdi. Saygılar.
-
Fotoğraf yok mu hocam?quote:
Orijinalden alıntı: kubilay06quote:
Orijinalden alıntı: raifkokten
quote:
Sayın "raıfkokten" Ankaradaki bayiler elimizde araç var ve isterseniz getirtebiliriz demişlerdi. Bir bayinin satış yerinde düz vitesli ve otomatik iki araç vardı. Diğer bayidekinin ikisi de otomatikti. Ancak düz vites istiyorsanız getirtiriz, sorun olmaz demişlerdi. Saygılar.
Alıntıları Göster
-
Hayırlı olsun Kubilay Bey,quote:
Orijinalden alıntı: !! €MR€ !!
Fotoğraf yok mu hocam?
Alıntıları Göster
Çok güzel otomobil. Dört dörtlük bir donanıma sahip. Kendi aracımda çok arzuladığım bazı donanımları motor seçeneğinden ötürü alamamıştım. Sizde bu sıkıntı olmamış. Ayrıca LPG uyumu da çok güzel. Kore ve Japonya'da LPG çok yaygın kullanılıyor. İleride taktırmayı düşünebilmeniz çok iyi bir durum. Güle güle kullanın. Yolunuz açık olsun.
Taner Göde
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X