Şimdi Ara

2010 MODEL MAZDA 6 ALDIM (TAVSİYE EDERİM) ARAÇ İLE İLGİLİ SORULARINIZ VARSA CEVAPLAYABİLİRİM. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
10
Favori
131.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2010 MODEL MAZDA 6 ALDIM (TAVSİYE EDERİM) ARAÇ İLE İLGİLİ SORULARINIZ VARSA CEVAPLAYABİLİRİM.

2010 MODEL MAZDA 6 ALDIM (TAVSİYE EDERİM) ARAÇ İLE İLGİLİ SORULARINIZ VARSA CEVAPLAYABİLİRİM.

• 70'li ve 80'li yıllarda AKAI'nın muhteşem katlı müzik setleri vardı. MAZDA 6'nın içi de onlara benziyor. Krom ve keskin.

• Taner Bey'in verdiği fotoğraflar benim aracımın tıpatıp aynısı. Jantlar dahi aynı. Sadece renk gümüş giri. Makinam olmadığı için fotoğraf çekemedim. Ancak makina bulur bulmaz fotoğrafları da ayrıca ekleyeceğim. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilay06 -- 21 Kasım 2009; 11:08:55 >
  • Bence gümüş gri de kırmızıdan daha çok yakışır. Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSMN

Bence gümüş gri de kırmızıdan daha çok yakışır. Güle güle kullanın.

Bence beyaz çok güzel olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhci16

quote:

Orijinalden alıntı: DSMN

Bence gümüş gri de kırmızıdan daha çok yakışır. Güle güle kullanın.

Bence beyaz çok güzel olur...

Bence de beyaz çok güzel. Ancak aldığım donanımda yoktu, beklemek gerekiyordu. bu yüzden gri aldım Önceki aracım da griydi. Fakat yukarıda da yazdığım gibi gri metalik renk ve gri deri döşeme çok güzel olmuş bu araçta. Beyaz renkte siyah kumaş döşeme vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten

quote:

Orijinalden alıntı: allforone

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.Fiyatına göre çok güzel araç.
    Bu arada forumuda en sonunda bir araçta fikir birliği içinde görmek çok güzel.

Fikir birliği oluruz ama nedense almayız
    Bu arada alan arkadaşa da hayırlı olsun,parasına göre çok güzel bir seçim yapmış.

• Mazda problemsizliği, üst sınıf konfor ve güvenlik ve uygun fiyat.
  • Hayırlı olsun.
  • kubilay06 aracınız hayırlı olsun...iyi günlerde kullanın..

bende haziran ayında mazda 6 almanın eşiğinden dönmüştüm. mazda 3 almak için gittim, beyaz renk mazda 6yı görünce mazda 3 ten vazgeçtim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quace -- 1 Aralık 2009; 0:16:01 >
  • Tesadüfen incelemiştim bende.

Sınıfının en binilesi, alınası, sevilesi, kalitesi ve ekonomisine sahip aracı olduğu kanaatindeyim...

Güzel Seçim

• Hepinize teşekkür ediyorum. Bu arada 2.000 km'yi deverdim. Şehir içi yakıt sarfiyatında değişiklik yok. Ortalama 10 litre harcıyor. Arıza ve tıkırtı da yok. Halen memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay06

Hepinize teşekkür ediyorum. Bu arada 2.000 km'yi deverdim. Şehir içi yakıt sarfiyatında değişiklik yok. Ortalama 10 litre harcıyor. Arıza ve tıkırtı da yok. Halen memnunum.

Arızasız ve tıkırtısız nice 2000 km ler binersin inşallah Yakıtda az düşse iyi olur hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: agga

quote:

Orijinalden alıntı: kubilay06

Hepinize teşekkür ediyorum. Bu arada 2.000 km'yi deverdim. Şehir içi yakıt sarfiyatında değişiklik yok. Ortalama 10 litre harcıyor. Arıza ve tıkırtı da yok. Halen memnunum.

Arızasız ve tıkırtısız nice 2000 km ler binersin inşallah Yakıtda az düşse iyi olur hani

2000 motor ve tork konvertörlü otomatik vites için çok iyi tüketim. 1.6 otomatik vitesler 11-12Lt. yakıyor.

• hocam cok güzel bi araç almışsınız allah kazasız belasız bindirmek nasip etsin
  • Arkadaşlar ben de her zaman Mazdalara hayran olmuşumdur.Müşteri memnuniyeti sıralamasında her zaman Almanlardan önlerde olduklarını biliyorum.Benim çevremden duyduklarım, mazda yedek parça fiyatlarının hep pahalı olduğu yönünde.Servisleri de çok yaygın değil.Sırf bu yüzden mazdalardan uzak duruyorum.Bilmem yanılıyor muyum?
  • Hayırlı olsun
  • müthiş bir silüet, tekrar güle güle kullanın...yine söylüyorum ve söylicem dünyanın en güzel sedanlarından,
    2011 itibariyle hafif makyaj bekliyorum, iç mekanda elden geçirilecek detaylar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: entelbamya

Arkadaşlar ben de her zaman Mazdalara hayran olmuşumdur.Müşteri memnuniyeti sıralamasında her zaman Almanlardan önlerde olduklarını biliyorum.Benim çevremden duyduklarım, mazda yedek parça fiyatlarının hep pahalı olduğu yönünde.Servisleri de çok yaygın değil.Sırf bu yüzden mazdalardan uzak duruyorum.Bilmem yanılıyor muyum?

Bir Mazda ve Opel sahibi olarak şunu belirteyim,

Servis Opel'den ucuz, Yedek parçaya İhtyacım olmadı hiç ama olan arkadaşların verdiği fiyatlara göre Almanlardan ve Fransızlardan ucuz.Yedek parça sıkıntısı yaşayanda olmadı.Bunlar eski distribütöründen kaynaklanan 4-5 sene önceki problemlerdi belki ama Şuan Mazda kendi Türkiye'de.
  • merhaba ;bende 2.el yada o mazda 6 almak istiyorum kısmetse...kubilay bey hangi bayiden aldınız ve resimlerde gözüken orta konsoldaki ekran türkiyede varmı yoksa getirtme şansı varmı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.