Şimdi Ara

2010 MODEL MAZDA 6 ALDIM (TAVSİYE EDERİM) ARAÇ İLE İLGİLİ SORULARINIZ VARSA CEVAPLAYABİLİRİM. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
10
Favori
131.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sn kubilay06 gerçekten çok güzel bi tercih yapmışsınız inşallah 1000lerce km sorunsuz kazasız belasız binmek nasip olur ben birşey sorcaktım bende bu aralar araba almayı planlıyorum aynı sizin gibi avensise insignia ya lagunaya baktım aralarında sadece insignia beni etkiledi ötv indiriminde almaya gittiğimde araç kalmamıştı ve yeni gelecek araçlarda indirimin olmayacağını öğrendim şimdide zaten fiyatlar malum 180hp olanlar uçmuş durumda şuanda beklemedeyim mazda 6 ları netten takip ediyorum ve gerçekten accordvari bi tasarımı var netten donanımlara baktığımda dinamic donanımın bana yeteceğini düşünüyorum 50000 lira fiyatı siz dinamicAT için mi yoksa manuel içinmi aldınız eğer dinamicMT modelini 42-43 gibi bi fiyata verirlerse almayı ciddi ciddi düşünebilirm teşekkürler
  • Her ne kadar Alman araba manyağı da olsam Japonlar da ayrı bir vazgeçilmezim. Bunların başında da bu araç geliyor. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • 50.000 TL lik fiyatı dynamic otomatik vites için aldım. Düz vites dynamic donanımına ise 46.000 TL dediler. Ancak düz vites için hiç pazarlık yapmadım. Düz vitesi 44 veya 45 e alabilirsiniz sanırım. Ama ben otomatik vites alacağım için düz vitese hiç bakmadım. Ben artık yaş kemale erdiği için rahat olsun diye otomatik almaya karar vermiştim. İyiki otomatik vites almışım. Senelerce düz vites kullandım. Artık Ankara trafiği otomatik vitesli araç istiyor. Yoğun trafikteki debriyaja bas bırak olayından kurtuldum.
  • vites geçisleri nasıl kaç ileri sarsıntı varmı ? şimdiden teşekkür ederim
  • 5 ileri tam otomatik vites, geçişler sarsıntısız. İsterseniz 5 ileri düz vites olarak da kullanabiliyorsunuz. Kış koşulları için ayn bir tuşa basmaya gerek kalmıyar. Araç duruyor iken veya hız düşük iken vitesi manuel kullanıma alıp kendinize doğru çekip bıraktığınızda araç 2. vitesle kalkıyor, vites değişimi olmadan siz vitesi artırıp eksiltmedikçe 2. viteste devam edyor. 2. viteste son hız yanılmıyorsam 130 idi. Kitapçığını okulayı epey zaman oldu. Aklımda kalan bu. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay06

5 ileri tam otomatik vites, geçişler sarsıntısız. İsterseniz 5 ileri düz vites olarak da kullanabiliyorsunuz. Kış koşulları için ayn bir tuşa basmaya gerek kalmıyar. Araç duruyor iken veya hız düşük iken vitesi manuel kullanıma alıp kendinize doğru çekip bıraktığınızda araç 2. vitesle kalkıyor, vites değişimi olmadan siz vitesi artırıp eksiltmedikçe 2. viteste devam edyor. 2. viteste son hız yanılmıyorsam 130 idi. Kitapçığını okulayı epey zaman oldu. Aklımda kalan bu. Saygılar.

2. vites 130 mu? süpermiş walla.. 5 te ne olur kim bilir...
  • quote:

50.000 TL lik fiyatı dynamic otomatik vites için aldım. Düz vites dynamic donanımına ise 46.000 TL dediler. Ancak düz vites için hiç pazarlık yapmadım. Düz vitesi 44 veya 45 e alabilirsiniz sanırım. Ama ben otomatik vites alacağım için düz vitese hiç bakmadım. Ben artık yaş kemale erdiği için rahat olsun diye otomatik almaya karar vermiştim. İyiki otomatik vites almışım. Senelerce düz vites kullandım. Artık Ankara trafiği otomatik vitesli araç istiyor. Yoğun trafikteki debriyaja bas bırak olayından kurtuldum.

teşekkürler kubilay06 ben zaten beyaz renk düşünüyorum metalik renk farkı da vermeyeceğim ben bu akşam bi düşüneyim bu konuyu ii geceler

• Sayın " soldier_19 " bu otomobil iyi gidiyor. Gerçek sportif bir sedan. 5. vites otoyolda gps aletine göre 207 km ile yaklaşık 10 dakika gittim. 200 ile bi 20 dakika gittim. Araç yeni olduğu için değişik hızlarda sürdüm ilk 1.000 km'yi. Aracın otoyoldaki ideal hızı 130-140 zira tüketimi bu hız aralığında düşüktü. Ancak araba bu hızı hissetttirmiyor ve motor sesi faktörü devreye girip " hadi bas gaza " diyor. Ancak bu sese pek kulak vermemek lazım. Zira hız iyi bir şey değil. Özelikle otoyolda bir bakıyorsun en sağdaki tırı sollayan orta şeritte bir tır ve onların ikisini birden sollayan bir kamyon görünüyor. Bu duruma özellikle İzmit-İstanbul arasında oldukça sık rastladım. Ancak aracın frenleri çok kuvvetli, izinden çıkarmadan yavaşlatıyor otomobili. Ancak yine de bu hızlara yol müsait ise çıkmak gerekir diye düşünüyor ve öyle uyguluyorum.

• Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Şimdi fiyatlara baktımda bana çok fazla geldi aslında.Geçen sene çok daha düşüktü fiyatlar.
  • quote:

Sayın " soldier_19 " bu otomobil iyi gidiyor. Gerçek sportif bir sedan. 5. vites otoyolda gps aletine göre 207 km ile yaklaşık 10 dakika gittim. 200 ile bi 20 dakika gittim. Araç yeni olduğu için değişik hızlarda sürdüm ilk 1.000 km'yi. Aracın otoyoldaki ideal hızı 130-140 zira tüketimi bu hız aralığında düşüktü. Ancak araba bu hızı hissetttirmiyor ve motor sesi faktörü devreye girip " hadi bas gaza " diyor. Ancak bu sese pek kulak vermemek lazım. Zira hız iyi bir şey değil. Özelikle otoyolda bir bakıyorsun en sağdaki tırı sollayan orta şeritte bir tır ve onların ikisini birden sollayan bir kamyon görünüyor. Bu duruma özellikle İzmit-İstanbul arasında oldukça sık rastladım. Ancak aracın frenleri çok kuvvetli, izinden çıkarmadan yavaşlatıyor otomobili. Ancak yine de bu hızlara yol müsait ise çıkmak gerekir diye düşünüyor ve öyle uyguluyorum.

siz yine dikkat edin sürat felakettir..

• 55 bin e dünyaları almışsın...
    dünyanın en güzel sedanlarından
    iyi günlerde bin
  • Mazda Mazda Mazda gülel güle kullanın. çok güzel bir otomobil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabolical35 -- 17 Kasım 2009; 4:35:43 >
  • Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.Fiyatına göre çok güzel araç.
    Bu arada forumuda en sonunda bir araçta fikir birliği içinde görmek çok güzel.
  • 55000 tl ye 2.0 oto vites asagı yukarı tam dolu arabamı var? ustelik mazda,5 sene binersin,yakıt sorunda lpg taktırırsın(takılabiliyormu bilmiyorum)1.4 tsı dsg 58000 tl ye alınmıs,tek artısı 2 eldir,yakıtının az olacagını zannetmiyorum pratikte,hayırlı olsun fotoları bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

55000 tl ye 2.0 oto vites asagı yukarı tam dolu arabamı var? ustelik mazda,5 sene binersin,yakıt sorunda lpg taktırırsın(takılabiliyormu bilmiyorum)1.4 tsı dsg 58000 tl ye alınmıs,tek artısı 2 eldir,yakıtının az olacagını zannetmiyorum pratikte,hayırlı olsun fotoları bekliyoruz.

Benim Mazda 7 senedir Maşallah:)

Sonraki arabam Kısmetse yine Mazda(arada bir fantazi denedik). Mazda 6'lara başarılı bir şekilde Lpg dönüşümü yapılıyor ama tercih meselesi(Çok Km yapılmıyorsa gerek yok)
  • hayırlı olsun darısı başımıza
  • hayırlı olsun kazasız belasız keyifli ve güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

gercekten cok güzel bir araç almışsınız bende cok beğeniyorum

donanım ve fiyat fayda oranı başarılı bir araç
  • Allah kaza bela vermesin darısı başımıza olsun
  • Hayırlı uğurlu olsun, çok mantıklı bir tercih yapmışsınız

Türkiye versiyonlarında yok diye biliyorum, bence tek eksiği:

2010 MODEL MAZDA 6 ALDIM (TAVSİYE EDERİM) ARAÇ İLE İLGİLİ SORULARINIZ VARSA CEVAPLAYABİLİRİM.
  • Evet navigasyon ekranı yok Türkiyede. Türkiyede göğüse entegre navigasyonu olan araçlarda ise yazılım sorunu var (renault hariç diye biliyorum ). Araç lpg ile çalışabiliyor. Önceleri sibop kapakları mağnezyum diye biliyorlarmış, ancak ben servisten sorduğumda bu işi araştırdıklarını ve çelik olduğuunu öğrendiklerini, sorunsuz olarak brc veya prins marka tüp takabileceklerini söylediler. Ben uzun yolda daha fazla kullandığım için gerek görmedim. Prinse 2.600 fiyat vermişlerdi. Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.