Şimdi Ara

2010 osym tercihini dersane klavuzuna göre mi ösym klavuz göre mi yapıcaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar bugun final dersanesine gittim kafam allak bullak oldu dersane hocaları klavuz göre yapma diyolar ama arada cok fazla ucurum var 2010 ösym klavuzunda garanti gelen yerler final dersenesinin sıralamasında 60bin üstte kalıyor.nası iştir ya bu kadar mı oynar:( mesela:

2010 ösym kılavuzda secluk üniversitesi biyoloji 235000
    final dersanesi sıralamasında aynı bölüm biyoloji 175000

arada 60 bin kişi var ALLHINI seven su işten anlıyan biri bana yardımcı olsun ya neye göre yapıcaz biz bu tercihi osym yanlış diyen cok fazla uzman rehberlikci var ama bu kadar mı fark olur?
    Tercih yapıcak arkadaşlar neye göre yapıcaklar en mantıklı üst ve alt limit nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldkings -- 29 Temmuz 2010; 2:41:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: goldkings

Arkdaşlar bugun final dersanesine gittim kafam allak bullak oldu dersane hocaları klavuz göre yapma diyolar ama arada cok fazla ucurum var 2010 ösym klavuzunda garanti gelen yerler final dersenesinin sıralamasında 60bin üstte kalıyor.nası iştir ya bu kadar mı oynar:( mesela:

2010 ösym kılavuzda secluk üniversitesi biyoloji 235000
    final dersanesi sıralamasında aynı bölüm biyoloji 175000

arada 60 bin kişi var ALLHINI seven su işten anlıyan biri bana yardımcı olsun ya neye göre yapıcaz biz bu tercihi?

kARDEŞ SEN İSTEDİĞİN YERİ YAZ ONA GÖRE SIRALAMALRINI YAP. "ÖLÜ TERCİH" OLMAMASINA DİKKAT ET SEN HERKESİ DİNLE GERİSİNİ SALLA KİMSE BİŞEY BİLMİYOR ÇÜNKÜ.
  • Kardeş eskiye görede bir liste çıkar yeniye görede. Göreceksinki aralarında hiçbir fark yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: brtvrdrl

Kardeş eskiye görede bir liste çıkar yeniye görede. Göreceksinki aralarında hiçbir fark yok

Nasıl yok dostum ya 20 bin kişi oynuyor 2009la 2010 4tane alan var uydurmak zor oluyor nasıl yapcaz anlamadım gitti
  • tercih yapan arkadaşlar lütfen neye göre tercih yaptıklarını yazarlarsa cok sevinirim.
  • Final 2008 ile 2009 arasında meydana gelen artıştan dolayı böyle bir şey yapmış sanırım. Artışı tekrar geri çekmiş. Yani büyük ihtimalle 2008 sıralamaları göz önünde tutuldu. Final'in yaptığı doğrudur, yanlıştır belli olmaz ama çok da umursamamak lazım bu dershaneleri. Kimisi bu seneki sıralamaları dikkate alıyor bu seneki sıradan tutan yerlere %90 gözüyle bakıyor kimisi de geçen seneyi dikkate alıyor geçen seneki sıralamayı tutan yerlere yine %90 gözüyle bakıyor.
  • aynen kardesim ya yemn ediiorm kafayi yicem :S mllet dior 2oo9 a bakn flan ama blmiorm ya kardesm snde 2o1o klavzuna gore yap istedgn yeri yaz umarm gelir :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.