Şimdi Ara

2010 üretim xbox 360 jasper mı falcon mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu an yurtdışındayım ve buradan bir XboX360 Elite aldım kinect sensörü ile beraber.Sorum şu ki,internette yaptığım araştırmalarda jesper ve falcon farkını sadece 2008 ve 2009 üretimi makinalar için anlatmışlar.Bendeki cihazın Manufacture Date: 26/09/2010 şeklinde.Ayrıca bazı sitelerde adaptör amperajına göre farkın anlatıldığı yazıyor.Örnek:

Falconlar 14.2A iken jesperlar 12.1 miş.

Benim makinam 10.83A (bana oldukça entersan geldi)

Makinamın hangi tip olduğunu nasıl anlarım? yardımcı olabilecek arkadaşlar için detaylı bilgiyi aşağıya yazıyorum.Teşekkürler.

XBox 360 S 4GB System Kinect
    Model No:1439
    Adaptör 12V 10.83A 135Watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomz -- 14 Ocak 2011; 14:04:45 >

• Sendeki Valhalla cipsetli yeni 360. Yani Elite degil. Son seri cihaz, hicbir problem yasamazsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Sendeki Valhalla cipsetli yeni 360. Yani Elite degil. Son seri cihaz, hicbir problem yasamazsin

Aynen öyle
  • Seninki Jasper değil Casper.
  • gıcığına mı yapıyorsun arkadaşım
  • O "S" dedigi sey slim oluyor sanirim. Controller siyahsa slim makina oluyor yanlis bilmiyorsam :)
  • Elite değil aldığın. Xbox 360 S
  • NE Jasper Ne Falcon seninki Valhalla board Slim modellerde kullanılan 3k sorunu olmayın boarddur kendisi.
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Gamepad siyah makina slim olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomz -- 15 Ocak 2011; 3:22:04 >
  • Ne aldığını bilmiyor musun arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_

Ne aldığını bilmiyor musun arkadaşım

aslinda soyle birsey var. yurt disinda sadece slim satiliyor artik sanirim, ben hic farkli kutuda xbox gormedim. bu yuzden adama "bana ordan bi xbox ver" deyince sana direk slim veriyor. adama jasper elite falan desen suratina bakar buyuk ihtimalle bon bon
  • quote:

Siyah olduğu için Elite sanmış olabilirim

Burada slim harici makine yok.Birde beyazı var.Oyunlar çok ucuz ama Fransızca Avrupanın göbeğinde insan en azından çoklu dil seçeneği koyar.
  • venomz ile birlikte aldık. Benim de aynı makina.

Peki ileride FW yapmak istersek sorun olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomz

quote:

Siyah olduğu için Elite sanmış olabilirim

Burada slim harici makine yok.Birde beyazı var.Oyunlar çok ucuz ama Fransızca Avrupanın göbeğinde insan en azından çoklu dil seçeneği koyar.

Ama üstünde içinde bir yerinde SLIM yazıyordur illa de mi

• 2010 üretim jasperla 2009 üretim jasper arasında ne farklar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: fetok12

2010 üretim jasperla 2009 üretim jasper arasında ne farklar var

Şöyle bir fark var 2010 Üretim Jasper yok 2010 Üretim Xbox360lar Slim oluyor arkadaşım

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zmpprz -- 15 Ocak 2011; 17:51:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Seninki Jasper değil Casper.

Ailecek takip ediyoruz
  • fotosunu koy slimmi elite mı anlarız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.