Şimdi Ara

2011 1.4 t astra,sunroof,otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ordu
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞIM BU ARABANIN DİZEL COSMO SUNU ARKADAŞIM 5 AY ÖNCE 48500 E ALDI!(ARAÇ SIFIR ALINDI BAYİDEN)
    FİYATIN BİRAZ ABARTILI OLMUŞ.
  • Olabilir, ben fiyat araştırmadım.Arkadaşımın arabası, ilan vermiş, kimse aramadı, sizin foruma da ekler misin,moralim bozuldu dedi,ben de o yüzden link verdim.Bilgilendirmen için teşekkürler.
  • arkadaşım aramaması normal çünkü şuan kış ve araba piyasası durma noktasında, yani peynir ekmek gibi satmıyor, birde ekonomiyi katarsak işin içine norma yani.araba çok güzel ona diyecek bi lafımız yok ama arayanların olmasını istiyorsa fiyatı biraz makule çekmesi gerekir, saygılarımla.
  • Kimselerin üzerinde durmadığı , anlamak istemediği bir konu var..Ben yeğenime Otomatik 2009 - 2010 benzinli CORSA arıyorum..Piyasada ikinci elde 30 - 34 isteyenler çok..Arabam çok temiz diyorlar..Oysa yenisi 36.500 Lira ve şu kadarını peşin öde, şu kadarı bir yıl faizsiz ödeyeceksin..Tekifi geliyor...Şimdi bu insanlar yeni arabada 36.500 Liraya bu kolaylık varken neden iki yıl kullanılmış arabaya 32 - 34 bin lira peşin ödesinler ?.NORMAL ZEKA SEVİYESİNE SAHİP HER İNSAN BÖYLE DÜŞÜNÜR..Ben mayısa kadar bakınıp büyük ihtimal 0 km benzinli, otomotik CORSA almayı düşünüyorum..Durum böyle...Moraliniz bozulmasın..Açıklama yaptım.Arabasını satmak isteyenler istediği fiyatı koymakta serbesttir..Ancak satılır, satılmaz, kendisine bağlı...Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 3 Mart 2012; 23:17:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.