Şimdi Ara

2011 1.6 Qashqai

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, linkteki aracımı satıyorum. Tavan boyası üzerine çatıdan ufak bir cisim düşmesi sonucu renk tutması açısından komple boyanarak oluşmuştur. Pazarlık payı vardır.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-2011-bakimli-1.6-tekna-qashqai-328143752/detay/

İletişim no: 0536 831 8281

• Dün araç/ konu dışında tamda bu söylediğinizi tartışıyorlardı,"çatıdan tavana ufak bir cisim düşmesi" 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen şimdi gördüm. Maalesef piyasa bu şekilde ilerliyor. Aracım evin önünde dururken rüzgardan komşunun çatıdan parça düştü. Bir ton kişi tavan boyalı diye uzak duruyor. Ancak fiyatı da ona göre aracın.
  • Kaza olmadan komple boya yaptığın için neden fiyatı uygun yzma gereği duyuyorsun. Cismin düştüğü anın fotoğraflarını eklesen, bu durumu kanıtlasan fiyatı daha iyi olmaz mı ?

Geçen bir araba gördüm adam kaput değişmiş ama dolu yüzünden diye yazmış , dolunun kaputu ne hale getirdiğini de fotoğrafla göstermiş. Aracın fiyatını düşürmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukkaptan3

Aynen şimdi gördüm. Maalesef piyasa bu şekilde ilerliyor. Aracım evin önünde dururken rüzgardan komşunun çatıdan parça düştü. Bir ton kişi tavan boyalı diye uzak duruyor. Ancak fiyatı da ona göre aracın.

Benimde cruze vardı ,balkonun birinden ön cam direğine saksı düştü ve ön cam direğinde 3/4 cm göçük oluşmuştu ,dedim ben bunu yaptirsam millete desemde inanmaz o yuzden oylece 2 yıl bindim araca 😁 önden fotoğrafını çekip yaptırmak aklıma gelmemişti 🤔😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egea 1.3 2017 model
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.