Şimdi Ara

2011-12 titanium fiesta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrh arkadaşlar 2011 yada 12 titanium otomatik fiesta almak istiyorum lpg li mi benzinli mi almaliyim malum ulkede yakit pahali cebimizi de yakmamasi lazim.. Ayrica kullanan arkadaslar araci tavsiye edermi ve fiyat araligi ne kadardir?? Simdiden tesekkurler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2011 fiesta var bende benzinli 1.4 5.5 civarı yakıyor fazla binmediğim için lpg ye ihtiyaç duymadım açıkcası ama çok binerim diyorsan taktırabilirsin, ama 1.4 alırsan çekişte sıkıntı olabilir. Otomatikler bildiğim kadarıyla çok yakıyor tam ne kadar olduğunu bilmiyorum ama araştırdığımda baya bi yerde okumuştum çok yaktığını. Araba genel olarak güzel ben memnunum açıkcası:)
  • Cvp icin tesekkur.. Gidecek yerimiz cok o yuzden cok binerim:)) 5.5 sehir ici mi uzun yol mu? bana kalsa bende manuel alacagim ama iste anladiniz siz:)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 fiesta 1.4 benzinli var şehir içinde 7.6 dan aşagı inemedim Ankara'da bu sebeple lpg taktırdım şuan 17 krş yakıyor şehir içinde. Araba üzmüyor güzel

• bera10 B kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam:) uzun yoldaki değer o:) şehir içi çok fazla dur kalklı bir yerdeysen 6.5 larda dolanır tabi senin kullanmana görede bu değer artar:)
  • Benzinli binilmez hocam o zman bu araca dediginiz iyi oldu ben tekrar gozden gecireyim su fiesta isini:))

• 1.4 fiestaya güzel bir lpg sistemi atarak şehir 18-20 krş lara getirebilirsin yakıtı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lpg-benzin değil dizel al bence.
  • Fiyat farkı olur biraz ama alabilirsen tabikide dizel daha iyi:)
  • 1.4 2012 titanium otomatik kullaniyorum. eski sistem otomatik oldugu icin 4ileri otomatik vites haliyle fazla yakiyor. sehir ici 8-9lt den asagi dusmuyordu.
    Brc kiti taktirdim. Suan daha hesapli. sehir ici 28~32 krs arasi. uzun yol ise 20krs.
    Bu kasayi yeni kasaya gore daha cok begeniyorum.
    Fazla para harcamayacaksan yine sahsi fikrim, skodadan sonra bu sinifin en iyi araci ford.
    Yetkili servisleri disinda araci tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.