Şimdi Ara

2011-2012 1.4 D4D otomatik corolla yardımm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle tüm forum arkadaşlara merhaba
    En sağlıklı bilgiyi sizlerden alacağımı düşünerek sizlere danışmak istediğim bir kaç sorularım olacak şimdiden herkese teşekkürlerimi borç bilirim..

1- 2011-2012 Corolla almak istiyorum otomatik vites elegant vites durumu nasıl sorun sıkıntı çıkarır mı beni üzer mi?

2- Km veya yıl bakım ücretleri ne kadar?

3- Ş.içi istanbulda genel olarak yakıt tüketimi nasıl?

4- Genel olarak kronik vb sorunları var mı yada her hangi sorunları var mı?

5- Bütcem 45-53 bin tl sizler ne önerirsiniz corolla dışında ?

Saygılar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Ben 2011 Model Corolla Elegant MM Dizel araç kullanıyorum aracı sıfır aldım ve halen kullanıyorum. Araçta aldığım günden buyana garanti kapsamında aşağıda belirttiğim parçalar değişti.

1. Tubo ve Vakum Pompası (Parça arızasından değil güncelleme olduğundan)
    2. Direksiyon Mili (Arızalı parça)
    3. Piston ve Sekman Takımı (Araç normalin üzerinde yağtüketimi yapıyordu)

Genelde bu parçalar 2010-2012 model araçlarda değiştiriliyor.

Sonuç: Aracımın şuanki durumundan çok memnunum yağ tüketimi hissedilir derecede düştü en fazla 500 ml kadar eksiltme yapıyor.
    Bu süreçte aracımın motorunda herhangi bir performans kaybı ve egzosdan mavi duman kesinlikle yok.
    Ayrıca M/M vites konusunda kullanan biri olarak şöyle tevsiyede bulunabilirim manuel araç kullanıyorsanız kesinlikle MM şanzıman tavsiye ederim.
    Tam otomatik kullanan arkadaşlar alışkanlıklarını değiştirmeyip aracı sürekli yarım debiyaj yaptıklaı için şanzıman uyarı ışığını yakıyorlar bu da onları rahatsız edip aracın sorunlu olduğunu söylüyorlar.
    MM şanzımanda beni rahatsız eden tes sorun tepkime süresi biraz yavaş. Kalkışlarda ve vites geçişlerinde biraz ağır kalıyor.

Sonuç olarak size bu aracı kesinlikle tavsiye ederim.
    Ben bu değişimlerden sonra aracımı değiştirmek istemiştim ama 48-50 bin lira civarında bu klitede bir araba alamayacağımdan kullanmaya devam ediyorum.

selamlar,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.