Şimdi Ara

2011 astra classic hb düz dizel alanlar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
21.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sayın Cannama iyi fiyat almışsınız, burada 39500 tl'den aşağı burunlarından kıl aldırmıyorlar tabiri caizse... Ya bir de sormadan edemeyeceğim, bende dahil birrçok kişinin aklındaki "acaba" sorusuna kafam acayip takıldı... Yeni kasası çıkmış bir araca 40000 tl verilir mi? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: askala

Sayın Cannama iyi fiyat almışsınız, burada 39500 tl'den aşağı burunlarından kıl aldırmıyorlar tabiri caizse... Ya bir de sormadan edemeyeceğim, bende dahil birrçok kişinin aklındaki "acaba" sorusuna kafam acayip takıldı... Yeni kasası çıkmış bir araca 40000 tl verilir mi? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Hocam hangi sehirden aldin o fiyati ben 38000 e bile dusunuyorum acaba diye .... Bence aralik ayini bekleyebiliyorsan bekle ....
    Yakin bir Arkadasim aralik 2010 da 35500 e antalya gunlas dan aldi ben gec kaldim...
    Araba guzel kasayi dert etmiyorum en az 5-6 yil binmeyi dusunuyorum...
  • pardon ama bmw 1.16 da audi a3 de 2004 den bu yan varlar çeşitli makyaj hileleri ile :D.... neden, sadece astra mı ?
  • yeni kasası çıkmış bir araç buysa 40 da verilir 45 de piyasası 30 binden yukarı etmiyecek yığınla tenekeye 36-37 bin tl istiyorlar onlara bakıp yorumlamanızı tavsiye ederim , ve yeni kasası çıksada şu an piyasadaki son model yığınla araçtan daha sitil sahibi ve görüntü sahibi bir araçtır özelliklerini saymayla bitiremiyeceğiniz kalitesi bakımından(malzeme işçilik) ileri bir araçtır, makyaj görmüş ve görüntüde iğleştirmeleri yapılmıştır , fiyat konusunda şanslı olan gruptanım iyi bir fiyata aldım yıl başında ama o fiyatlara beklemeyin yarın 2012 model diye aynı arabaya 2-3 bin daha koyarlar unutmayın sonra yıl sonunda yine indirim yaparlar oda 40 tan aşağı olmaz...
  • merhaba arkadaşlar yaklaşık 6-7 aydır araç araştırıyorum gerek sıfır gerekse ikinci el. İlk önce ikinci el vardı aklımda ama çok baktım bir türlü içime sinen araç bulamadım fiyatlarda uçuyor biraz daha veririm dedim sıfır alırım sonrasında fiyat + performans + donanım + şıklık + ekonomik bir araç kıyaslaması yaptım her şekilde Astra Classic 3 çıktı karşıma zaten araçı dış görünüş olarak çok severim şimdi ise araça konfor paketinide dahil ettikleri için bu fiyata sıfır bir araç almaya kalktığımızda verdiğimiz paranın hakkını veriyor. Bende kısmetse birkaç ay sonra 1.3 CDTI düz vitesini alıcam bu arada izmir gaziemir mercanlar otoda en son 38.500 e bıraktılar gıram aşağısına inmiyorlar daha uygun fiyatlar varmıdır acaba izmirde.
  • Başka bir bayi 38.250 der temmuz vergisini sana yükler. Diğeri 39600 der karter koruma hediye eder. Diyeceğim aşağı yukarı aynı fiyata alırsınız pek bir şey fark etmez. Tek şansınız ayın son günü pazarlığa oturmaktır. Bazı bayiler o ay içinde kendilerine verilen satış hedefini tutturmak için iyi fiyat kırabiliyorlar. Benim araç aldığım plaza son gün 5 araç satmıştı 60 hedefi tutturmak için. O yüzden Getzime çok iyi fiyat verip liste fiyatından 1500 TL indiler.
  • geçen hafta dizel otomatiği herşey dahil mtv hariç 41 e aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostCoder

merhaba arkadaşlar yaklaşık 6-7 aydır araç araştırıyorum gerek sıfır gerekse ikinci el. İlk önce ikinci el vardı aklımda ama çok baktım bir türlü içime sinen araç bulamadım fiyatlarda uçuyor biraz daha veririm dedim sıfır alırım sonrasında fiyat + performans + donanım + şıklık + ekonomik bir araç kıyaslaması yaptım her şekilde Astra Classic 3 çıktı karşıma zaten araçı dış görünüş olarak çok severim şimdi ise araça konfor paketinide dahil ettikleri için bu fiyata sıfır bir araç almaya kalktığımızda verdiğimiz paranın hakkını veriyor. Bende kısmetse birkaç ay sonra 1.3 CDTI düz vitesini alıcam bu arada izmir gaziemir mercanlar otoda en son 38.500 e bıraktılar gıram aşağısına inmiyorlar daha uygun fiyatlar varmıdır acaba izmirde.

çok bir fark değil ama bornova surtaş 38.350 verdi

• ANKARA'DA EN SON FİYAT 38750 TL DEDİLER SİZCE NASIL FİYATI ASTRA CLASSIC DİZEL MANUEL VİTES.
  • kocaelide opele gittim bugün araçlara zam geldiğini söylediler classic 3 için otomatik 44 düz vites için 42 fiyat verdiler.yeni kasa enjoy plusa 52 bin fiyatlar çok uçuk geldi.pazarlık payıda yok dediler. 3-4gün öncesine kadar 38500-40000 fiyat alınmış araçlar var başka bayilerde durum nedir?
  • aynı! astra sedan cdti 44bin!
  • dün itibariyle astra classic 1.3 cdti III hb essentia konfor paketi manuel aracı 38.700 TL ye almış bulunmaktayım.karter koruma halı ve kauçuk paspaslar hediye..Mersin GEDİZLER SAMET BEY E teşekkürler..hayalimdeki araçtı bu araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arastgeldi -- 10 Ağustos 2011; 12:53:44 >
  • 38700TL ye sevinir olduk halimize bak!! Hayırlı olsun bu arada.. Bence güncel koşullar için iyi bir fiyata almışsınız..
  • teşekkür ederim..
  • arkadaşlar.öncelikle fikirlerinizi paylaşıp yardımcı olduğunuz için teşekkürler.dizel astra hb klasik almayı düşünüyorum.28 bin lira gibi limitim var kaç model ve hangi paketi tavsiye ediyordunuz.teşekkürler
  • 2 gün önce aracımın 15000 bakımını 430 tl'ye yaptırdım(maximum'a 3 taksit). 10 liraya da silecek uçlarını insignia'nınkilerden yaptırdım. Arka disklerde çizilme vardı, taşladılar.Tekrarlarsa garantiden değiştiririz dediler. Yeni eco yazılımı yok, olunca zaten çağırırız dediler.Kazasız sürüşler.
  • Arkadaslar, Astra Klasik III 1.3 CDTi'nin güncel fiyatlari konusunda bilgisi olan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kibritucu -- 16 Aralık 2011; 8:33:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joseph33

MARAŞ SARPEL bayi kasım 27 de fiyatı sabitledik diyerek iki ay beklettiler. Aralık son hafta olmazsa kaporamı verin ben başka araç alacam dedim yok yok fiyatı sabitledik dedi satış temsilcisi neyse beklerken şimşek gri aracın gelemeyeceği yerine hakim gri verelim dediler tamam dedim bayiye gittim bayide ne duyayım fiyat sabitleme olmadı üzerine yeni yıl zammını alacaz olmaz dedim sizin elemanınız beni neden beklettti dediysemde en son sözde geliş fiyatı dedikleri ankara isntabul bayilerinden rahatlıkla alıncak bir fiyat verdiler.

opel izmir merkezi aradım müşteri ilişkilerinde kimle konuştuysam hepsi aynı şeyi zırvaladılar biz bayi ile sizin aranıza giremeyiz dedim fiyatı sabitlemişlerdi şimdi neden böyle olmaz opelde fiyat sabitleyemiyoruz neyse Allah nasıl biliyorsa öyle etsin dedim kapattım. (opel almanya merkezde bir mail atacam birazdan)

bayide satış müdürü dedi hatamız kusura bakmayın ben satış temsilcisi arkadaşla görüşürüm azarlarım(aman ne büyüklük) dedim tamamda bana indirim olmayacak mı yada satış temsilcisini işten atın demiyorum ama aldığı primlerden kesin zararı paylaşalım dedimse de olmaz isterseniz kaporayı verelim deyip kesip attılar. haksızlığa hiç tahhammül edemem sinirden napacağımı şaşırdım ve opelin beni böyle yalnız koyup bayi ile ezilmeme izin vermesini bir türlü anlayamadım. dünya markası opel türkiyede koreli markaların bile müşteri memnuniyetnin yanından geçememesi beni üzdü sinirlendirdi. ama boş 2 aydır hayalini kurduğum araç şimdi 2500 lira farkla. bütün markalar en az 2000 tl olmak üzere zaten fiyatlara koymuş neryee gitsen tok satıcı nasıl olsa yılı geçirdi artık altı kuru hesabı istersen diyen bile var düşün artık. neyse lafı uzatmayayım hepsinin....

not: araç gelirse de 20 şubattan sonra teslim bu dediği fiyat

Joseph'e ne oldugunu bilen, duyan, gören var mi arkadaslar? Cok üzüldüm arkadasin basina gelenlere.

• Hala burdayım o bayinin önünden her geçişimde bir sayıyorum Allahınızdan bulun diye. Ama insanın zoruna giden Türkiye opel in ilgisizliği yoksa Türkiyede bayiimi yok seni bayii ile karşı karşıya bırakıp çekiliyor. Şikayetinin hiçbir değeri yok. Hala yeni Opel Astrayı çok beğenmeme rağmen bazen diyorum opelin bu ilgisizliği müşteriyi haksız görmesi insanın tüylerini diken diken etmeye yetiyor.

Bende şubat ayında sıfır fiyatarın artması nedeniyle 2006 golf aldım lpgli olunca ekonomik... geçen sene 35000 e alacağımız araç 40bin, 45000e alabileceğimiz astra j sport 51500 oldu. KÜÇÜK BAYİLERDEN ALMAYIN onların zorla verdikleri fiyatları istanbul, ankara ve izmir bayileri telefonda veriyor ve hangi ildeyseniz size teslim ediyor. Astra alacak herkese kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kibritucu

Arkadaslar, Astra Klasik III 1.3 CDTi'nin güncel fiyatlari konusunda bilgisi olan var mi?

Bütün astra fiyatlarıyla ilgili konuları arayıp bulup geçen seneki fiyatları bile incelediğiniz ve konuları hortlattığınız için tebrikler.

Gerçekten astra almayı düşünüyorsanız oturduğunuz yerdeki veya yakın şehirlerdeki bayilerin telini opel.com.tr den bulup bizzat arayıp fiyat alacaksınız. Bugün bana 40 bin lira dedikleri arabayı yarın size 39750 veya 40500 diyebiliyorlar. Her satış temsilcisinin pazarlık anlayışı farklı davranışı farklı sonuçta.

veya güncel link:http://forum.donanimhaber.com/m_55439675/mpage_2/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.