Bildirim
2011 Citroen C3 Comfort Nasıldır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende bu bütçelere araç bakıyorum da otomatik olarak c3ler fena durmuyor tipi falan
-
C3 degisik bir arac cok memnun olanda var lanet okuyani da var. Ben trim seslerinin fazla olusunu (baya baya fazlaydi) begenmemistim. Bu butcede otomatik viteste hyundai tercih ederdim era iyi bir secenek olur. -
2011 1.4 benzinli manuel kullandım. Araç küçük. Bagaja istediğimiz şeyleri sığdıramadık. Benzinli olduğu için 100 km 8 - 9 lt den aşağı düşüremedim. Yol tutuşu çok kötü. Ani frenlerde çok savuruyor. Soldan araba geçince sallanıyor. Pek güvenli gelmedi. Hızlanması çok kötü. Rampada boğuluyor. Bunlar benzinli için. Dizeli bilmiyorum. Sonra sattım egea aldım ve rahatladım. Gerçi egeayı da sattım. -
quote:
Orijinalden alıntı: muratteknobende bu bütçelere araç bakıyorum da otomatik olarak c3ler fena durmuyor tipi falan
Ben düz vites arıyorum.
-
Fiesta (2010) corsa d (2012) arasında hangisini tercih ederdiniz peki?
-
2010 C3 1.4 HDI confort kullanıcısıyim. Araç 140 binde, 2. Sahibiyim ve çok memnunum. 2012 i20, 2015 Qashqai vardı. Onlarda deli gibi trım sesi vardı, bu araçta zerre yok. Uzun yolda 120-130u geçmiyorsaniz asla vites düşürmeden rampaları rahatlıkla çıkarsınız, performansı çoğu araçtan iyi. Ben çok memnunum. Yalnız 110 falan aşırı yüksek rakamlar. Hatalı boyalı olanlarından 80 85 civarına alınabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X