Şimdi Ara

2011 Fiesta mı Yoksa Punto Evo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba, önceki konumda tavsiyelerinizi almıştım. Şuan aklımda bu iki araba var ama hala karar veremedim :(
    İkiside 2011 model Fiesta mı yoksa Punto Evo mu almalıyım? Ben sadece içi ve dışına baktım. Dış olarak fiesta daha güzel geldi bana. İç kısmın içinde punto da çok hoşuma gitti fiesta da farketmez tasarım açısından. Ama ben mesela 188 boyundayım fiestaya çok dar diyorlar o açıdan punto daha cazip geldi. Yorumlara bakıyorum herkes punto fiat aracı alınmaz kuşlarla aynı soydan gibisinden makara var. İster istemez insan etkileniyor.
    Size sorum hangisini tercih etmeliyiz? İç konforu olsun, sürüş keyfi, motor özellikleri, hangisi daha çok teknolojiye sahip gibisinden yorumlarınızı bekliyorum. Ailece kullancaz bu arada ablam, ben ve babam. Annemde ehliyet yok :) Üniversite ve günlük hayat için

• Hocam bende fiesta var 2011 model gayet memnunun aracimdan suspansiyonlari sert oda yol tutuş acisindan önemli yani kullandığınız yol cukurluysa rahatsız edebilir sizi ama duz yolda sıkıntısız gidersiniz. Ic mekan olarakda güzel aracım onuda belirteyim yani ben seviyorum 😀 bizde aile olarak kullanıyoruz bagaji bana küçük geliyo bebek esyalari dolayısıyla sedana gecicez inşallah ama genel olarak güzel araba☺ Puntoya binmedim hiç binen arkadaşlar yorumlarlar sanırım ☺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FunnyxD F kullanıcısına yanıt
    Aracın iç kısmı nasıl peki darmı? Birde ayrıca araçta 4 kişi falanken performanstan çok düşüyormu? Dikkatinizi çektiyse düz yolda ve dik yolda yorumlayabilir misiniz
  • 181 Boy ile punto evo'da sorun yaşamıyorum. Evo parasına 1.6 Bravo sport style alabilirsiniz bence. Lancia delta'da öneririm fiyat performans araçları bana göre.
  • Fiestanın iç hacmi çok dar, insanı bunaltıyor. Bende zamanında ikisi arasında kalıp punto evo almıştım, memnunum.

• texas0606 T kullanıcısına yanıt
    Bana göre dar değil 1.75 boyum var. Biz genelde 3 kişi full bagaj biniyoz 1.4 arabam yokuşa yavas girerseniz çekiş sıkıntı olabiliyor sonuçta küçük motor ☺ düz yolda herhangi bir sıkıntısı olmaz tabi bu sizin beklentinize bağlı. B3n hız yapmayı sevmem siz severseniz size uymaz bu araba

• Güncel++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR i20 mi yoksa clio mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herkes punto fiat aracı alınmaz kuşlarla aynı soydan

bence punto almayın

• Kullanıcı adınızı ve rütbenizi göz önüne alarak yorumunuz hakkında düşünecem. Teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: texas0606

Kullanıcı adınızı ve rütbenizi göz önüne alarak yorumunuz hakkında düşünecem. Teşekkür ederim :)

ciddiyim hocam fiat berbat bir markadır tofaş bursada kuruldu 2002 yılında şahin tofaş üretimi bitince italyanlar bunu fırsat bilip fiat diye bir marka çıkardı arabalarının tamamı kuştan devşirmedir

Allah muhafaza fiattan uzak durun

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-elden-2012-model-1.4-dizel-trend-kazasiz-469062049/detay

Açıklamaya göre bu araç hakkında yorum yapabilecek varmı? Sadece boya diyor ayrıca EXPERTİZ VE KİLOMETRE GARANTİSİ vermekteyiz diye kocaman yazmışlar.
  • Galeriden araba almayın.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Peki alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor, aklına gelen 1-2 detaya deyinebilir misin? Şuan KM hakkıda bir yazı okudum mesela genelde kiralama aracı olarak kullanıldığını belirtmiş. 2012 model 160 binde araç. Bunun haricinde nelere bakmamızda fayda var
    Hasar kaydı, km gibi konularda galerilere güven olmaz. Pert arabayı hasarsız diye satarlar. Sahibinden almaya özen gösterin bence.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • İki araç arasından da fiesta öneririm, benim boyum 1.82, ön tarafta gayet rahat etmiştim, ama siz önde otururken arkada biri pek rahat oturamaz, onu belirteyim. Kalite, sürüş keyfi, göreceli de olsa tasarım gibi konularda fiesta daha iyidir.
  • 2 sini onume koysalar hic dusunmem fiestaya biner giderin

• Peki fiesta da hangi paketi tercih etmeliyiz? Trend var My Fiesta var Titanyumlar en full diye biliyorum ama max bütcemiz 35 bin genelde sıkıntılı araçlar oluyor. Birde 1.25, 1.4, 1.4 TDCI 1.6 falan var. Hangisini tercih etmeliyiz.?
    Birde kullanan veya bilen varsa arka camlar otomatik mi?
    Arka camlar Fiesta in trend paketinde manuel ,diğerlerinde elektrikli olması lazim.Dizelleri daha çok tutuyor a benzinli olanlarına iyidir 1.25 olan 82 beygir olmasi lazim.

• Buna sen karar ver.hiz severim veya gittigim yollarda yokus var diyorsan 1.6. Paket iceriklerine de bak hangileri sana lazim ona karar ver.park sensoru vs.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.